-
August 25th, 2012, 09:41
اسکریپت پرداخت آنلاین بانک پارسیان یا سامان
سلام دوستان
کسی اسکریپت ساده ای برای پرداخت آنلاین بانک پارسیان یا سامان داره؟ هر چیزی که فقط بشه باهاش یک مبلغی رو پرداخت کرد
خیلی ممنونم
-
-
August 25th, 2012 09:41
# ADS
-
August 25th, 2012, 10:01
عضو دائم
پاسخ : اسکریپت پرداخت آنلاین بانک پارسیان یا سامان
توی نالر.ای آر بود یک اسکریپت بانک پارسیان اما من که نصب کردم علامت سوال میاورد شما نصب کنید و چک کنید اگه کار کرد اطلاع بدین دوباره نصبش کنم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
August 25th, 2012, 10:08
عضو انجمن
سلام
اسکریپت پرداخت بانک پارسیان ، خودم نوشتم 20 هزار تومن میدم خدمتتون ، منتها اینو باید بدونید برای اتصال به بانک پارسیان باید هاستتون داخل ایران باشه .
-
تعداد تشکر ها از rezaonline.net به دلیل پست مفید
-
August 25th, 2012, 10:12

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
توی نالر.ای آر بود یک اسکریپت بانک پارسیان اما من که نصب کردم علامت سوال میاورد شما نصب کنید و چک کنید اگه کار کرد اطلاع بدین دوباره نصبش کنم
ممنونم. در سایت نالر چیزی ندیدم. فقط همین ها بودن: http://www.nuller.ir/tag/%D9%BE%D8%A...8C%D8%A7%D9%86

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
سلام
اسکریپت پرداخت بانک پارسیان ، خودم نوشتم 20 هزار تومن میدم خدمتتون ، منتها اینو باید بدونید برای اتصال به بانک پارسیان باید هاستتون داخل ایران باشه .
ممنون، هاست داخل ایران هست. آیا شما دمو دارید؟
-
-
August 25th, 2012, 10:12
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
سلام
من به همین دلیل به ایران انتقال دادم
میشه اسکرین شات بدین ببینیم؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
August 25th, 2012, 10:36
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از rezaonline.net به دلیل پست مفید
-
August 25th, 2012, 22:17
اسکریپت پرداخت آنلاین بانک پارسیان:
اسکریپت درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت ، پارسیان ، پاسارگاد ، سامان ، سرمایه ، ملی
سالم + تست شده + نصب 
هاست ایران داشته باشید با بانک پارسیان راحتتر خواهید بود.
-
تعداد تشکر ها از ali2k به دلیل پست مفید
-
February 21st, 2013, 11:39
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
سلام
یعنی پی ایرانی باشه هاست؟
هاستمو از میهن وب هاست گرفتم که سرورش تو آلمانه!
-