به نظر من وقتتون رو تلف نکنید چون اصلا امکانش نیست که بتونید کاملا درست کنید چون اولا کار ساده ای نیست نیاز به دانش شبکه داره ثانیه تو ایران امکانش نیست چون شما پهنای باند رو میخری
به نظر من نکن این کار رو
به نظر من وقتتون رو تلف نکنید چون اصلا امکانش نیست که بتونید کاملا درست کنید چون اولا کار ساده ای نیست نیاز به دانش شبکه داره ثانیه تو ایران امکانش نیست چون شما پهنای باند رو میخری
به نظر من نکن این کار رو
شرکت داده پرداز پایا (مسئولیت محدود)
www.payahosting.ir
تخفیف 30 درصدی با ارسال تیکت به واحد فروش 30 درصد تخفیف بگیرید تو خرید هاست
عزیز مشکل پهنای باند نیست
کسایی بودن تو این انجمن جواب گرفتن
سه سیب دنیا رو دگرگون کرد:
سیبی که حوّا خورد،
سیبی که به سر نیوتون خورد،
سیبی که استیو جابز ساخت!!!
مشکل فقط پهنای باند نیست نیاز به دانش داره برای نگهداری اگه میشد این کارو کرد به راحتی که الان 200 تا پایگاه سرور داخل ایران بود
شرکت داده پرداز پایا (مسئولیت محدود)
www.payahosting.ir
تخفیف 30 درصدی با ارسال تیکت به واحد فروش 30 درصد تخفیف بگیرید تو خرید هاست
گفتم برای نگهداری لازم نیست
برای یه پروژه هست که فقط یه صفحه ایندکس باید بالا بیاد
سیبی که حوّا خورد،
دوستان چقدر میگید نمیشه نمیشه یاد اون شخصیت تو گالیور افتادم !
میتونین کمک کنین نمیتونین انقدر نا امید نکنید!!!
من قبلا با استفاده از نرم افزار فوق العاده Ampps - ampps.com این کار رو انجام دادم و توانستم از سیستم شخصی بعنوان سرور استفاده کنم اما نتوانستم دامنه روی آن ست کنم
روی ویندوز سون بعد از نصب و راه اندازی نرم افزار وب سرور توجه کنید که فایروال را غیرفعال یا بصورت مناسب تنظیم کنید که دیگر اشخاص هم بتوانند به سیستم شما دسترسی پیدا کنند .
چه جوری میشه از wamp استفاده کنیم و یک دامنه هم روی IP valid ست کنیم
YOURGIG.IR
YOURGIG HOSTING █ FREE HOSTING
اپ..............
سیبی که حوّا خورد،
دوست عزیز امکانش نیست
الان مشکل شما اینه که مثلا ریموت دسکتاپ میشه کانکت شد ولی هر کاری می کنی پیج باز نمیشه درسته ..؟
جواب :
تا اونجا که من خبر دارم همه ISP ها اومدن پورت 80 رو ***** کردن و اجازه نمیدن کسی از این پورت استفاده کنه برای همینه که http از ریموت باز نمیشه ولی از تو شبکه به راحتی باز میشه ..
برای اینم یا پورت رو عوض کن (البته اینو امتحان نکردم) یا باید پهنای باند اختصاصی بخری که اصلا برای تست مناسب نیست (قیمت خیلی بالا)
موفق باشی
شرکت امن افزار دریا (دریا هاستینگ) با بیش از 6 سال سابقه فعالیت در حوزه میزبانی وب | دارای رک اختصاصی و نمایندگی دیتاسنتر کلوجیکا |دارای نماد اعتماد الکترونیک | تلگرام : Daryahosting@
شما آی پی استاتیک گرفتید ؟ از کدوم شرکت سرویس دارید ؟
مودم رو از حالت pppoe روی حالت بریج بگذارید و با کانکشن وصل بشید ببینید فرقی میکنه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)