ببخشید من نظر خودم رو گفتم و درباره نظر دیگران چیزی نگفتم .
وقتی طرف نسخه آنتی ویروس خونگی که تو system recomandesh نوشته ویندوز xp - 7 , vista نصب میکنه روی سرور 2003 یا 2008 خوب طرف نابغه درسته ؟ باید به این نوابغ احترام گذاشت و ربطی به اوج گرفتن و اون چیزهایی که شما گفتی نداره .
درباره تجربه هم دوست عزیز من 20 سال میشینم فقط با فوتوشاپ طراحی میکنم . خوب من میشم متخصص فتوشاپ یا متخصص طراحی با فتوشاپ - نمیشم ی متخصص حرفه ای طراحی یا طراحی با ابزارهای دیگه ؟!!! درسته .
ی نفری که همه عمرش فقط ساختمونه 1 طبقه ساخته . شما میگی این آدم با تجربه ای و اگه بخوایی برج بسازی میدی دست این آدم و به اصطلاح متخصص بسازه ؟ حتی خونه 1 طبقه هم شاید ندی بهش - چون میگی اونی به یکی بدم که اطلاعات خوب و درستی درباره همه چی ساختمون بلد باشه - هم 1 طبقه هم برج .
ی روز با ی آقای صحبت میکردم بهش گفتن شما میدونی بزرگترین شرکتهای امنیتی ( آنتی ویروس ) دنیا چه شرکتهایی هستن طرف مدیر ی شبکه بزرگ با 20 سال تجربه بود .
تجربش به درد خودش میخورد . گفت کسپرسکی - نود32 - بیت دفندر . خندم گرفت . فکر کرد مسخرش میکنم . بهش گفتم من 20 هزار تومن بهت میدم که تو 3 روز بری تحقیق کنی بیینی 3 تا از بزرگترین شرکتهای آنتی ویروس کدومن .
بعد 1 ماه طرف نرفت دنبالش - البته نه اینکه اون 20 تومن کم باشه - چون این آدم مغزش بیشتر از این نمیکشید و انتظاری هم ازش نمیرفتمنم میدونسم .
به این نمیگن تجربه - میگن فسیل شدن الکی و هدر دادن عمر .
حدس زدن درباره اینجور آدمها آسونه .
1- شما میدونی ؟ 3 تا شرکت اول ( بزرگ و معتبر ) ارائه دهنده ضد ویروس ؟
2- از این 3 تا کدومهاشون محصولاتش تو ایران قابل استفاده ( ثبت و آپدیت ) است ؟
قربان شما
نیما