نقل قول نوشته اصلی توسط sIiiS نمایش پست ها
- با چه گارانتی؟
با این گارانتی که اول خودم تست می کنم اگر اوکی بود میدم دست مشتری، نمیام خودم رو واسه 30-40 تومن ببرم زیر سوال

- با چه اعتباری؟
با اعتباری که توی این 10-12 سال توی نت جمع کردم و دارم

اینم واسه اینکه نگید نمیشه

و ده ها لایسنس دیگه که مشتری هام توی پنل های خودشون ثبت کردن و من از پنل خودم برداشتم ...
----------------------------------------
دوست عزیز اشتباه نشه .
بحث معتبر بودن کسپرسکی ی طرف قضیه هست و بحث خرید محصول با گارانتی معتبر ی بحث دیگه .

من هم قصد جسارت نداشتم . شما بگو کجای حرفهای من درست نیست .

ی مسال میزنم - الان نزدیک 10-15 سالیه 2 تا شرکت محصول ضد ویروس سایمنتک رو می فروشن و مثلا هم خیلی اعتبار دارن . ولی جالب نیست براتون که این 2 تا شرکت که یکیشون از کارمندای سابق اون یکی هست ، تو این سالها فقط نسخه های جعلی تحویل کاربرها میدادن ؟

می بینید فقط چون شرکت هستن یا 10-15 ساله کارشون سایمنتک هست ، دلیل نمیشه معتبر باشن .

الانم 2 تاشون آویزن 2 تا شرکت دیگه شدن - چون اتفاقاتی افتاد که مشخص شد این 2 تا شرکت نسخه جعلی می فروشن و تازه مشتری هاشون فهمیده بودن که پس بگو چرا سایمنتک ها خوب ویروس نمیگیره . خوب جعلی بوده .

ما در بحث فروش آنتی ویروس و سرویسهای ابری و کلآ لایسنینگ بحث قوانین نگهداری لایسنس و محرمانگی و بازفروش هم داریم .

باز فروش یعنی لایسنس رو به 1 نفر بیشتر میفروشه .

خود دیگه میدونی - یکم پیچیده هست و باید طرف تجربه داشته باشه و مطلع باشه به قولی تا منظور حرفهای من رو متوجه بشه .

برای همین هم هست که امثال سازمان تجارت که لوگوی نماد میده و دیگران خودشون رو قاطی این ماجرا نمی کنن - چون خودش به اندازه کافی پیچیده هست و نظر دادن روش خیلی سخته .

موفق باشی
نیما