اصفهان بر حسب ترافیک هست
گیگی 2500
![]()
اصفهان بر حسب ترافیک هست
گیگی 2500
![]()
با سلام
از نظر امنیت واقعا افتضاح فقط یک هکر میخواد مفت مفت استفاده کنه
ای پی من هم در لیست سیاه بود
از این سایت چک کردم
Email Blacklist Check - See if your server is blacklisted
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
سلام
من شیراز هستم . چند روزه گرفتم و خیلی هم راضی هستم
سرعت 512 گرفتم ولی راحت 1.8 مگ جواب میده . فقط حجمی هست هر چی استفاده کنی پول میدی هر گیگ بالای 5 گیگ میشه 2900 تومان البته اگر سرعت 256 هم میگرفتم سرعن همین بود ولی قیمت گیگ میشد 1900 تومان
سرویس هم براحتی فابل هک نیست چون این سرویس با توجه به شماره تلفن و ایدی که همان شماره و پسورد قابل اجرا هست و اگر اطلاعات من را داشته باشی و از خود سرویس مخابرات هم سرویس گرفته باشی نمیتونی با شماره خودت وصل بشی
من این را چک کردم
هر چند ترافیک نامحدود طبق قوانین باید بدند! ولی برای جایی مثل مخابرات به نظر بنده ترافیک میبایست محدود باشه!
وضعیت استان هایی که ترافیک نامحدود ارائه میشه به طور وحشتناکی داغون هست! اشتراک یک به ده اندازه یک به پنجاه هم نیست!! بدلیل اینکه سرویس نامحدود بوده و مردم ما 24 ساعت میرن رو دانلود! اون وقت یک جایی مثل مخابرات گلستان پهنای باندشو هرچقدر که افزایش میده بازم 100 درصد هست!
یک مورد دیگر این عامل عدم وجود محدودیت فروش هست! مخابرات هر تقاضایی با هر سرعتی رو قبول میکنه! اصلا نگاه به وضعیت پهن باندش نمیکنه! در هر حال فقط به فکر پول هستند!
شهرهایی که با محدودیت سرویس میگیرید و راضی هستید اصلا دعا نکنید نامحدود بشه! چون واقعا وضعیت سرعتتون با دیال اپ تفاوتی نخواهد کرد
دوست عزيز
اين مشكلات براي تمام شركت ها هست نه فقط مخابرات
من مخابرات 256 دارم روز 25 دانلود ميرگيرم شب 20-19 اما روز هاي تعطيل پينگ روي 3000 هست!
از اون سمت مبين نت 2 مگ دارم به قول خودشون 1 به 4 هست يعني من حداقل بايد 64 كيلوبايت دانلود داشته باشم
اما بخدا اگر من 50 كيلوبايت رو ديده باشم!
شبا كه رايگان هست كه اگر به 10-15 كيلوبايت رسيد بايد جشن بگيري!
احتمالا مشکل از دریافت سیگنال هست، اگه از لپتاپ استفاده میکنید بهتره برید جایی که نزدیک دکل مبین نت هست آزمایش کنید
همچنین به نظر بنده هم اصلا مخابرات ارزشش رو نداره. 2 تومن بیشتر پول بدید سرویس بهتر بگیرید
شده مثل فروش هاست بعضی همکرا که مفت میدهند ولی 10000 تا سرویس روش میزارند، بهتره که 2 تومن بیشتر بدید
توی گیلان پیمانکار مخابرات شرکت اندیشه سبز هستش. با این شرکت که تماس گرفته بودم گفتند اصلا توصیه نمیشه
128 مخابرات هست 10 تومن و 256 هست 14 تومن، در صورتی که 128 شرکت خصوصی 14 تومن و 256 20 هزار تومن میباشد
5تومن پولی نیست دوستان
سلام.چند روز پیش یکی شنیدم که مخابرات قراره از اویل مهر ماه یک طرح جدید رو واسه کاربراش بذاره.اینکه یک ایمیل حاوی یک فایل کیلاگر فرستاده میشه به ایمیل کسانی که از مخابرات سرویس دارند با موضوع اینترنت مجانی.به محض باز کردن این ایمیل فایل مخرب وارد سیستم شما میشه و از اون به بعد هر چی تایپ کنید تا ایمیل ارسال کنید براشون فرستاده میکنه.من از صحت کامل این مطلب اطلاعی ندارم فقط اینجا بیان کردم اگه کس دیگه هم در مورد این مسئله چیزی شنیده بگه.هر چند تمام کاربران اینترنت پر سرعت حتی افرادی که از شرکت های خصوصی اشتراک دارند از آخر بر میگرده به مخابرات مرکزی.با تشکر
بعید نیست
شرکت خصوصی هست مخابرات هم.
اینجا ایرانه و صدای ما رو در اینجا میشنوی
بله مخابرات به بخش خصوصی واگذار شده.اما منظورم از سرکت خصوصی مثل شاتل و پارس آنلاین و امثال این شرکت ها بود که در نتیجه همه بر میگردن به مخابرات
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)