نقل قول نوشته اصلی توسط pardishosting نمایش پست ها
جناب akbar123sat

اولا می شه اون لینک وزرات خارجه کانادا رو بذارید ما هم ببینیم ؟

- دوما این مسائل ربطی به پرچم آتش زدن نداره ! لطفا از آب گل آلود ماهی نگیرید ! مسائل بین دولت ها رو قاطی مردم یه کشور نکنید ... اگه قرار بحث سیاسی بشه جواب شما محفوظه ! من تا حالا دیتاسنتری رو ندیدم که بگند به خاطر اینکه پرچم کشور ما رو آتش زدید ما بهتون هاست نمی دیدم و از این مسائل.

در مورد دیتاسنر ، اولا مجوز این کار چندین ملیاردتومان هست (فقط مجوز) که به هر کسی هم نمی دند ، که قیمت تجهیزات و امکانات رو هم حساب کنیم سربه هوا می کشه. و همه اینها زمانی حاد می شه که برای یه سرور پورت 2 مگ اختصاصی هم نتونیم بدیم.
لینکش رو تو همین فروم دیدیم یکی از دوستان نوشته بود کانادا هم داره تحریم میکنه یه خورده تو فروم گشتم ولی چون امروز سرعت فضایی شده نمیتونم پیداش کنم ولی بگردید حتما پیداش میکنید لینک وزورات امور خارجه کانادا هستش اگر مشکل ترجمه هم داشتید بدید همش رو براتون ترجمه میکنم .

درباره استرالیا هم که دیگه من شناخت زیادی دارم چند تا اعضای خانواده من اونجا هستن و زندگی میکنن و اشنایی کامل با قوانین و مقررات اونجا دارم البته این هم تازگی ها در حدود 1 سال پیش اعمال شدش شرکت های اونجا ترجیح نمیدون با ایران deal داشته باشن