ممکنه دلیل اینکار را هم بگید مشکل چی بوده که منتقل شدن
ممکنه دلیل اینکار را هم بگید مشکل چی بوده که منتقل شدن
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
در نهایت بگم
کار درستی نکردید!
البته فکر کنم خواستید فشاری که روتون بود رو منتقل کنید و فقط لفظی سرور ها رو منتقل کردید
و این تغییر هم برای کاربرها زیاد صورت خوش آیندی نداره
و 2 سوال پیش میاد!
- تجربه کاری ایشون چقدره؟!
- اطلاعات کافی در زمینه سرور های کیمسوفی و ovh رو دارند؟!
به هر حال باید این رو قبول کرد گرچه تجربه خوبی با فرانتورک نداشتیم ولی دانش فنی و تجربه بیشتری در این زمینه دارند
به هر حال امیدوارم به مشکلی بر نخورند
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
لطفا تاپیک رو به حاشیه نکشید
جناب آقای جلودار سایتی ندارن که بخوایم تیکت کنیم . تو یاهو هم زیاد جواب نمیدن . الان مدت 20 مین هست که ازشون یه سوال پرسیدم هنوز جواب ندادند . حدود 1.5 سال هست که آقای جلودار رو میشناسم . و فکر نمیکنم بشه همکاری خوبی داشت . آقای کوهی دلیل این انتقال چیه ؟
درسته بنده ازشون سرور ندارم
دلیل نمیشه که بعدا قصد خرید نداشته باشم!
و اینکه همش میگید
با اقای جلو دار صحبت کنید
بچه بازی محسوب میشه!
به هر حال منظورم رو رسوندم
موفق باشید
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
با سلام
جناب کوهی اصلا کار جالبی نکردید
امیدوارم زود بییاد و همه رو روشن کنید
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
این واگزاری برای چه مدته؟ برای پرداخت سرویس باید به کی مراجعه کنیم؟
*قیمت رو چه کسی تایین میکند؟*
دوست عزیز من آنلاین سرور هستم
من باهاشون طی صحبت هایی که داشتم حرفشون رو فهمیدم و گفتم
وقتی کسی میپرسه اطلاعات فنی شون خوبه اگه خودشون جواب بدن چیز معقولی نیست باید کس هایی که باهاش کار میکنند جواب بدن نه خودشون
فکر میکنم من بیشترین تجربه کار رو داشته باشم باهاشون
البته فکر میکنم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)