-
August 16th, 2012, 20:59
عضو دائم
برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
این سرویس تا این لحضه در ایران توسط هیچ گروه سایت فروم شرکت و کلا هرگونه سیستمی که در ارتباط با هاستینگ سرورمجازی و یا اختصاصی بوده ارایه نشده
magicvps.com مجیک وی پی اس مفتخرهست که برای اولین بار این سرویس را در اختیار ایرانیان عزیز قرار دهد (توسط سایتهای خارجی این سرویس ارایه میشود )
به منظور تست و رفع مشکلات احتمالی این سرویس در حال حاضر به مدت 1 هفته بصورت و( شاید هم بیشتر )مجانی در اختیار کاربران شناخته شده فروم و یا کاربرانی که واقعا نیاز به همچین سرویسی دارند جهت اشنایی و تست این سرویس
میتوانند درخواست بدهند
توجه
توی این مدت که بصورت مجانی و تست و رفع مشکلات احتمالی هست ممکنه چندین بار سرور ریستارت شده و یا اینکه ساعاتی در دسترس نباشد جهت تنظیمات احتمالی
دوستان توجه کنند که سرور در انگلستان هست و لینکی که تست شده در هلند هست و لینک داخلی دیتا سنتر نمیباشد

بصورت پیش فرض نرم افزارهای زیر روی سرور نصب میباشد و تغریبا مواردی هست که کلیه نیاز کاربران را رفع میکند چنانچه نرم افزار خاصی مد نظرتون هست بفرماید که به سرور اضافه شود
•Mozilla Firefox
•Google Chrome
•DVDFab Virtual Drive
•Net Transport
•FTP Transport
•VMware vSphere Client 5
•Internet Download Manager
•WinRar
•Thumbnail Me
•uTorrent
•Deluge
•Media Player Classic
•Filezilla
•CuteFTP Professional
•Mipony
•abcAVI Tag Editor
•Zoom File & Image Uploader
منتظر نظرات دوستانی که تست میکنند این سرویس را هستم همچنین بجز نرم افزارهای زیر از نظر شما یه چه نرم افزارهای دیگری نیاز هست که باید اضافه شود
در حال حاضر سرور فوق داری 32 گیگ رم و 22 کور میباشد که جهت تست ارایه شده
برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -40 تومن فقط همچنین با توجه به نیاز کاربر میتواند هاردهای 100- 200 -300 و 500 گیگ موقع انتخاب سرویس خود سفارش دهند البته بعداز اتمام تستها و شروع سرویس پولی
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
AlborzVPS, aminreza, AriyaDownload, dertgtr, m-batista, mem2in, MizbanVps, saeedxxx, spooky021, talebi1372, websazha
-
August 16th, 2012 20:59
# ADS
-
August 24th, 2012, 13:13
پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
بچه ها یه سایتی است که یه هاست رایگان ده گیگی می ده که امکاناتش عالیه سرعتش هم خوبه من خودم سایتم رو همون جا راه اندازی کردم امکانتش اینه
http://WWW.HOSTA.IR

10 گیگ فضای وب
100 گیگ پهنای باند
5 حساب FTP
با سرعت فوق العاده
کنترل پنل کاملا پارسی
امکان ارسال و دریافت ایمیل از طریق وب
5 حساب ایمیل مثل info@yourdomin.com
5 پایگاه داده با مدیریت دیتابیس phpMyAdmin
اختصاص آدرس اینترنتی ویژه ( http://www.You.hosta.ir)
امکان اتصال دامنه ( Domain Parking ) و افزودن دامنه ( Addon Domain )
نصب خودکار انواع اسکریپت ها با راهنمای پارسی
نسخه MySQL سرور ها : 5.1.58
نسخه php سرور ها : 5.2.17
بدون تبلیغات !
DNS Zone Editor, Web site builder, Cron Jobs, SSH Console, PHP, CGI, Perl, MySQL, PostgreSQL, Ruby on Rails (RoR), Ioncube, Zend Opitmizer, Cron Jobs, GD Library, ImageMagick, Awstats etc...
اسم سایت است هاستا
-
-
August 24th, 2012, 13:14
پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
هاست رایگان هاستا
بچه ها یه سایتی است که یه هاست رایگان ده گیگی می ده که امکاناتش عالیه سرعتش هم خوبه من خودم سایتم رو همون جا راه اندازی کردم امکانتش اینه

10 گیگ فضای وب
100 گیگ پهنای باند
5 حساب FTP
با سرعت فوق العاده
کنترل پنل کاملا پارسی
امکان ارسال و دریافت ایمیل از طریق وب
5 حساب ایمیل مثل info@yourdomin.com
5 پایگاه داده با مدیریت دیتابیس phpMyAdmin
اختصاص آدرس اینترنتی ویژه ( http://www.You.hosta.ir)
امکان اتصال دامنه ( Domain Parking ) و افزودن دامنه ( Addon Domain )
نصب خودکار انواع اسکریپت ها با راهنمای پارسی
نسخه MySQL سرور ها : 5.1.58
نسخه php سرور ها : 5.2.17
بدون تبلیغات !
DNS Zone Editor, Web site builder, Cron Jobs, SSH Console, PHP, CGI, Perl, MySQL, PostgreSQL, Ruby on Rails (RoR), Ioncube, Zend Opitmizer, Cron Jobs, GD Library, ImageMagick, Awstats etc...
اسم سایت است هاستا
-
-
August 24th, 2012, 13:29
عضو دائم
شما میخواهی سرویس ارایه بدی یه تاپیک جدا بزنید الان چه ربطی به اینجا داشت این پست شما
================================================== =========
دوستانی که دارن درخواست تست از فردا ظهر مجدد برای این دوستان اکانت تست ارسال میشود
دوستانی که تست ارسال شده با توجه به اینکه 24 تا 48 ساعت اکتیو هست تست و به فرد دیگری تحویل داده میشود و توی این مدت به فورم لوگین نکرده بودن که اطلاعات تست اکانت بدستشون برسه درخواست بدن مجدد که بارشون ارسال بشه
و در اخر اینکه نحایت تا 4 روز اینده بصورت تست هست این سرور بعداز اون دیگه تست نداریم تا این لحضه حدود 120 اکانت تست برای کسانی که درخواست داده بودن ارسال شده .
انشاالله از حدود 10 روز دیگر بصورت تجاری این سرویس برای کسانی که مایل به استفاده هستند فروش شروع میشه با پلان هارد 100 گیگ به قیمت 40تومن شروع میشه تا هارد های 200 300 و 500 گیگ که دوستان با توجه به نیازشون میتونند پلان مورد نظر را انتخاب کنند

نوشته اصلی توسط
mohammad8711
من قبلا دیده بودم آپلودرهای خارجی از RDP استفاده می کنند ولی خودم همیشه از VPS استفاده می کردم
همه از یک آی پی مشترک استفاده می کنند ؟ اگه اینجوری باشه برای کسانی که از ترکرهای خصوصی استفاده می کنند یکم مشکل ساز میشه
آپلودرها از نرم افزار SCRU scene release unpacker هم زیاد استفاده می کنند
وجود یک نرم افزار IRC مثل mIRC هم می تونه مفید باشه

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
اضافه خواهد شد اینها هم عزیز اگرمورد دیگری هست بفرماید تا کاملترش کنم
اینها در حال حاضر روی سرور نصبه هست
•VMware vSphere Client 5
•winbox
•putty
•Mozilla Firefox
•Google Chrome
•InternetExplorer
•DVDFab Virtual Drive
•Internet Download Manager
•WinRar
•Thumbnail Me
•uTorrent
•Deluge
•Media Player Classic
•Filezilla
•Net Transport
•FTP Transport
•CuteFTP Professional
•Mipony
•abcAVI Tag Editor
•Zoom File & Image Uploader
•FlashPlayer11 for InternetExplorer
•FlashPlayer11 for Firefox
•JAVA
و یکسری موارد دیگه
در مورد ایپی هم این امکان هست که به هر اکانت یک ایپی اختصاصی داده شود یا کارهای دیگرهم شاید بشه انجام داد
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2012, 14:20
عضو جدید
از نظر سرعت عالی بود
در نسخه تجاری امکان نصب هر نرم افزاری وجود داره ؟ منظورم کلا امکان نصب نرم افزار هست
چون در این اکانت تست امکان نصب نبود
سوال بعدی اینکه این سرور ها تا چه مقدار میشه بهش هارد اضافه کرد ؟
با نصب وب سرور ، به عنوان سرور دانلود میشه استفاده کرد؟
-
-
August 25th, 2012, 22:32
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
pouria
از نظر سرعت عالی بود
در نسخه تجاری امکان نصب هر نرم افزاری وجود داره ؟ منظورم کلا امکان نصب نرم افزار هست
چون در این اکانت تست امکان نصب نبود
سوال بعدی اینکه این سرور ها تا چه مقدار میشه بهش هارد اضافه کرد ؟
با نصب وب سرور ، به عنوان سرور دانلود میشه استفاده کرد؟
در کل سیستمش به این صورت هست که ادمین نصب میکنه برنامه مورد نظرتون را ولی در کل بصورت دیفالت مواردی که نصب شده میشه گفت کلیه مواردی که نیاز دارید برطرف میکنه و چنانچه نیاز به برنامه خاصی داشتید با دادن لینک ان برنامه براتون نصب میشود
در مورد هارد در پکیجهای 100 200 300 و 500 گیگ مجود هست
بله امکان نصب وب سرور هم میباشد التبه در حد مصرف شخصی نه اینکه لینکها را به دیگران بدهید که بقیه هم بشن از لینکهای شما دانلود کنند
-
-
August 26th, 2012, 12:12
من الان به این پست شما دقت کردم :

نوشته اصلی توسط
magicvps.com
11-سرویسها به تورنت ، اسپم ، پورت اسکن ، اتک ، هک حساس بوده و در صورت دریافت شکایت برخورد میشود (در صورت شکایت مبلغ 12000 تومن+ 3000 تومن هزینه ایپی جدید گرفته میشود و در صورت تکرار بدون هیچ قیدو شرطی سرور متخلف حذف خواهد شد )
سرویسی هم که الان می دید از uk2 هست درسته ؟ خوب ولی خودتون الان اجازه دانلود از تورنت رو میدید فرقش با سرویس دیگتون چیه ؟
-
-
August 26th, 2012, 12:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ztest
من الان به این پست شما دقت کردم :
سرویسی هم که الان می دید از uk2 هست درسته ؟ خوب ولی خودتون الان اجازه دانلود از تورنت رو میدید فرقش با سرویس دیگتون چیه ؟
اینکه قانون کلی میگم ما که فردا مشکلی بود کسی گله و شکایتی نداشته باشه
تورنت خصوصی باشه مشکلی نداره تراکرهای خصوصی مشکلی ایجاد نمیکنه در 99% مواقع اون تورنتی که بهش گیر میدن استفاده از تراکرهای عمومی هست مخصوصا استفاده از تراکر عمومی و سید کردن طرف فایل میزاره تمام که شدنمیره استوپش کنه همینطور ی میزاره که سید کنه خوب بعدش شکیات میاد بخاطر تورنت
-
-
August 26th, 2012, 12:55
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
دوستان وب
یه تست هم برای من بفرستید ...
تست 50 گیگ ارسال شد
-
-
August 26th, 2012, 12:58
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
agarb98
تست اگر داشتید بدید ما هم چک کنیم .
تست 50 گیگ ارسال شد
-
-
August 26th, 2012, 13:02
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
amirh
سلام لطفا برای من هم تست بفرستین تشکر
تست 50 گیگ ارسال شد
-