دوستان به فکر بک آپ و انتقال باشن هیج کدوم از سرور ها رو نمیشه تمدید کرد
دوستان بهترین راه انتقال گرفتن تمپلیت هست
که بهترین راه هست
به نظر من هرکدومتون از جناب پارسیان سرور بگیرین و منتقل کنید
آقای کوهی هم حتما باید جواب گوی کار هاشون باشن چون ما آقای کوهی رو میشناسیم
مگه من پولم رو دادم به جلودار واسه تمدید؟
من تاریخ تمدید سرور هام اینه تو رو خدا از کجا من باید پول جور کنم؟
Expiration date: 2012-09-26
Expiration date: 2012-09-08
Expiration date: 2012-09-11
کی میخواد خسارت بده؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
تمامی ایمیل ها آقای کوهی و سایتشون دست من هست میشه بگین کدوم یوزرشون هستین؟
فردا صبح با من تماس بگیرین : 09158093195
با تشکر از شما...
دوستان این جریان مشکلات زیادی برای آقای کوهی پیش آورد تا جایی که ایشون هم تو بلک لیست قرار گرفتن و اینتر پل دنبالشون بود که تونستیم با تلاش های بسیار حداقل اسم ایشون رو از بلک لیست خارج کنیم و اینتر پل رو راضی کنیم...در حال حاضر هم صبور باشید مشکلات رو یکی یکی حل کنیم
آقای پارسیان این مسئله رو روشن کنید! اینترپل کلانتری سر کوچتون نیست که بخواد ایشون رو همینجوری کشکی بکنه تو لیست و همین شکل کشکی هم از لیست دربیاره! منم الان زنگ بزنم به شما انگلیسی صبحت کنم بگم از اینترپل تماس گرفتم شما قطعا به خودتون افتخار میکنید که آره منم رفتم تو این لیست الان پشت تلفن میگم بهش از لیست درم بیاره!! بعدش هم با ایشون تماس گرفتند ایشون خودشون اگر چنین چیزی صحت داشته باشه که 100درصد به صورت قاطع میگم زائده ذهن شما دوست عزیز و یا آقای کوهی یا ... هست خود ایشون باید بیان اعلام کنند با مدارکی که نشون بده ایشون تحت تعقیب اینترپل بودند(!!!!!!)
لطفا رفتار و صبحتتون در خور یک انسان بالغ باشه! با این صبحت و رفتار تنها چیزی که دوستان بهتون میگنند مثل آقای سلطانی "کلا سخنتون فان بود"!
و درآخر اینترپنل کلانتری نیست که با تلفن زدن مشکل رو حل کنید! حداقل یک هفته دوندگی داره باید وکیل و ... تا احتمالا مشکل حل بشه!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
بحث رو تموم کنید
با این بحث ها به جایی نمیرسید
چیزی که مشخص هست کل مسئولیت با آقای کوهیه
همگیتون مثل اینکه از دعوا بدتون نمیاد
بیخیال یشید بابا
دارین الکی دعوا میکنید یه چند تتا تماشاگر هم جمع کردید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)