سلام دوستان می خواستم بدونم این سایت های دانلود چیجوری یوزر نیم پسورد می دن واسه دانلود تا وارد نکنی نمیاد این کار سمت برنامه نویسیه یا تو سرور باید دست کاری کرد؟
سلام دوستان می خواستم بدونم این سایت های دانلود چیجوری یوزر نیم پسورد می دن واسه دانلود تا وارد نکنی نمیاد این کار سمت برنامه نویسیه یا تو سرور باید دست کاری کرد؟
عزیز این چیزه پیچیده ای نیست فقط یوزر ftp میسازن به همین سادگی!
با پلسك هم ميشه.
كسي آموزش داشت لطفا قرار بده خواستار زياد داره ان آموزش تشكر مي گيره.![]()
سلام خدمت شما از نرم افزار زیر استفاده کنید
FileZilla - The free FTP solution
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
بعد با این برنامه میشه یوزر نیم پسورد داد به کاربر که برای دانلود حتما باید وارد کنه؟
تا الان چند بار این بحث را اینجا دیدم به هیچ نتیجه درست درمونی هم نمیرسن و میزارن میرن :دی!
فکر میکنم با اف تی پی که برین جلو باید حتما لینک اف تی پی بدین به کاربرتون و به وسیله ی اون میتونه دانلود انجام بدهد
یعنی اگه برا سایتت یه وب سرور هم نصب کردی وب سرور رمز نداشت ای پی سرور را بزنه با اچ تی تی پی میتونه خیلی راحت دانلود کنه بدون اف تی پی
دوستان روشی که لینک از همون اچ تی تی پی (وب سرور) داده میشه چجوری هست ؟
کسی میدونه ؟ با همون اف تی پی که نمیشه میشه ؟
سپاس
اگه سیستم حرفه ای بخوای هم نیاز به برنامه نویسی سمت سرور دانلود داری و هم سمت وبسایت
در حال راه اندازی چنین سیستمی روی ویندوز 2008 (سرور دانلود) و vbulletin هستیم که علاوه بر دانلود پرمیوم ، کاربران عادی هم امکان دانلود دارند و سرعت دانلود رو برای کاربران عادی محدود میکنه
سلام
این روش اصولی نیست و برای کاربر های زیاد اصلا به کار نمیاد . اینجا که بخش آموزشی هست اما اگر مایل به پرداخت هزینه هستید با من تماس بگیرید .
بدون استفاده از ftp با استفاده از برنامه نویسی php میشه همه نوع لینک داد و همه چی رو زیر نظر داشت .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)