-
August 22nd, 2012, 20:06
عضو انجمن
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار

نوشته اصلی توسط
crackestan
یک ویزا کارت 5 دلاری لازم دارم ( جهت ویرایفای کردن حساب paypal و Alert pey ) .
هزینه و شماره حساب های شرکت رو اعلام بفرمایید . لطفا مدت اعتبار رو شرایط استفاده و نکات مهم درباره ی کارت های اعتبارب 5 دلاری رو نیز بگید .
آیا شما کارت های مجازی قابل شارژ یا کارتی که قابل شارژ باشه رو هم موجود دارید ؟
ویزا کارت فیزیکی موجود دارید ؟
یک سوال ، بعد از ویرافای کردن حساب پی پال با کارت 5 دلاری ، میشه اون 5 دلار رو به حساب پی پال انتقال داد ؟
با تشکر
با سلام،
ما کارت 5 دلاری برای این کار داریم اما هیچ تضمینی مبنی بر این کار نمیدیم، هر چند که با تمامی صداقتم عرض میکنم تا به حالهیچ کاربری نبوده که بفرماید کارت در پیپال و گوگل کار نمیکنه.
کارت ها 26000 هست (5 دلاری) و 2 ماه اعتبار داره و نوعی هم هست که 2 سال اعتبار داره و 130000 قیمت داره.
فیزیکی خیر.
به حساب پیپال دیگه میتونید منتقل کنید اما فقط 3-4 دلار چون مبلغی رو خود پیپال کسر میکه و بعد از چند روز برمیگردونه به حساب.
-
-
August 22nd, 2012 20:06
# ADS
-
August 23rd, 2012, 00:12
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار

نوشته اصلی توسط
nasa_de
با سلام،
ما کارت 5 دلاری برای این کار داریم اما هیچ تضمینی مبنی بر این کار نمیدیم، هر چند که با تمامی صداقتم عرض میکنم تا به حالهیچ کاربری نبوده که بفرماید کارت در پیپال و گوگل کار نمیکنه.
کارت ها 26000 هست (5 دلاری) و 2 ماه اعتبار داره و نوعی هم هست که 2 سال اعتبار داره و 130000 قیمت داره.
فیزیکی خیر.
به حساب پیپال دیگه میتونید منتقل کنید اما فقط 3-4 دلار چون مبلغی رو خود پیپال کسر میکه و بعد از چند روز برمیگردونه به حساب.
خب الان یدونه از این 5 دلاری های 26000 تومنی رو چطوری باید تهیه کنم ازتون ؟
آیا اون کارتی که 2 سال اعتبار داره، و قیمتش 130 تومنه ، قابل شارژ مجدد هست یا خیر ؟
-
-
August 23rd, 2012, 01:16
عضو انجمن
با سلام،
در هر زمان از شبانه روز میتونید با شماره تلفن ایران بنده تماس بگیرید تا بعد از واریز وجه به ایمیل شما ارسال بشه.
در مورد سوال دوم هم خیر متاسفانه. تنها مزیتی که این کارت داره این هست که کارت به (اسم و آدرس شما صادر میشه کارت نوع دوم).
-
-
August 23rd, 2012, 22:27
چند دقیقه پیش وبمانی منو شارژ کردن پیگیری و تعهد ایشون مثال زدنی هست با تشکر از ایشون
-
تعداد تشکر ها از MOHAMMAD MOHSEN به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2012, 16:38
عضو دائم
پرداخت دیگری را برای من انجام دادند
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت :
www.host97.net
-
تعداد تشکر ها از هاست 97 به دلیل پست مفید
-
September 6th, 2012, 15:37
عضو انجمن
با سلام
مثل همیشه پرداخت سریع انجام شد .
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از alireza9549 به دلیل پست مفید
-
September 6th, 2012, 16:06
عضو انجمن
باری دیگر پرداختی رو خیلی سریع به صورت سند مانی برای ما انجام دادند.
با تشکر از ایشان
-
-
September 10th, 2012, 17:47
عضو انجمن
سلام،
دلار وبمانی موجود است.
هر دلار 2575
Y!: nasa_eca
-
-
September 10th, 2012, 19:51
سلام
آقای بیگی پرداخت ما را انجام دادن و یک روزه فاکتور ما پرداخت شد .
ممنون.
-
-
September 11th, 2012, 16:41
عضو انجمن
سلام،
دلار وبمانی موجود است.
-