ویرایش توسط dertgtr : August 22nd, 2012 در ساعت 20:27
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
سلام
آدرس سایتتون رو برام پیام خصوصی کنید.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
بعضی کاربران تو همین فروم ادعا می کنند استفاده از cloudflare باعث چیلتر شدن سایت تو بعضی آی اس پی ها میشه این واقعیت داره؟
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
آقا به جایی رسید این موضوع؟؟؟، برام جالب بود !
از سایت ایشون واسه داون کردن سرور های هاست های خارجی خوب مورد استفاده قرار میگیره :دی
هر جا برن سرور میزبانی داون میشه کلا!!!
برید تبیان البته قرار داد هاشون خیلی سنگین خواستید یک کپی میفرستم ببینید
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
دوستان عزیز این تاپیک و موضوع مشکل ایشون ما بیش از 1 ماه پیشه
حتما" الان به هر صورت این مشکل رو رفع کردن
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
cloudflare نسخه رایگانش DDos Protection نداره....یه فایروار ساده هست
از طرفی این حجم اتکی که ایشون میگه بعیده با cloudflare حل بشه
شما باید از پلان های گران قیمت DDos Protection دیتاسنتر های معروف استفاده کنی
در ضمن جای شما هاست اشتراکی نیست.....فقط سرور اختصاصی با فایروال سخت افزاری و امکان کنترل حملات داس بزرگ
همه اینا = هزینه هنگفت
اگر مایل باشید میتونم راهنمایی و کممکتون کنم
اگه هنوز راه حلی پیدا نکردیدید آی دی من را اد کنید و با من در ارتباط باشید,
سرور های ما DDoS Protected هستند که از شرکت قدرتمند https://www.geniusguard.com/ خریداری شده که به صورت تخصصی در این زمینه فعالیت می کند,
شما در هر سطحی نیاز به DDoS Protection داشته باشید ما برای شما تامین می کنیم
http://central-hosting.com Yahoo id: central_hosting
ویرایش توسط yastheme : December 2nd, 2013 در ساعت 12:27
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
من خودم سالها با این مشکل مواجه بودم یک نوع حمله هست به نام zombie که یک تروجان در سطح جهان بین کاربران اینترنتی پخش شده و به یک سرور اصلی وصله که مدیرش هم سایت داره و این سرویس رو متاسفانه اجاره میده!!!! بعد اتفاقی که می افته اینه که سایت یعنی ای پی که شما بهشون بدید بعد از پرداخت هزینه شروع میشه از هزاران کاربر در سطح جهان که در حال حاضر انلاین هستند به سایت مورد نظر پاکت میفرسته که مثلا برابر با درخواستی که به یک سرور سایت بزرگ مثلا فیسبوک ارسال میشه اتفاقی که می افته کلا پورت مثلا 1 گیگی سرور طرف کاملا پر می کنه و دان میشه و به سرور هم برسه cpu پر میشه و دان میشه! خود بنده با 10 ها دیتاسنتر هاست فروش وی پی اس فروش کار کردم نتونستن جلوشو بگیرن عملا چون که هیچ راه تشخیص نداره چون اصلا به سرور نمیرسه و همون پر کردن پورت کافیه که سایت شما از دسترس خارج و در نهایت به سرور برسه cpu فول بشه در نهایت مگر 4 تا راه داره : 1- فایروال سخت افزاری روی سرور اضافه کنید که هزینه اون خیلی بالاست و برای شما به صرفه نیست! 2- از شرکتcloudflare سرویس بگیرید که هزینه اونم ماهانه 200 دلار هست که بازم بصرفه نیست! 3- روی اینترانت ایران سایت رو بیارید بالا که کلا دیگه گوگل نمی تونه سایتتون رو ایندکس کنه و رتبه و .... کلا داغون میشه و سایت بعد یک ماه باید ببندید 4- امـــــــــــا این راه رو خودم کشف کردم بعد از میلیون ها تومان هزینه و وقت صرف کردن و بسته شدن سرور بخاطر ddos و از دست دادن اطلاعات و ... اگــــــــر خواستی بگو بهم برات با هزینه مناسب اوکی می کنم.موفق باشید.
ویرایش توسط shyton021 : November 30th, 2013 در ساعت 18:22
اگر دیتاسنتر همکاری کنند یک راه هایی داره.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)