سلام دوست عزيز .

اول از همه بايد عرض كنم تنها فعاليت من در اين سايت بخاطر رفع اين مشكلم بوده و گرنه هيچ علاقه اي به اين موضوع ندارم !

دوم اينكه تمامي صحبت هاي من بر اساس اظهار نظر شركت هاي هاستينگ و قسمت پشتيباني آنها هست كه در تيكت جواب من را داده اند و مستندات آن موجود است .

سوم اينكه من در طي 35 روز گذشته از 8 شركت معتبر هاستينگ ، هاست و سرور مجازي و ... گرفته ام كه نقطه نظر مشترك همه اين شركت ها اينه كه بر عليه سايت ما حملات دي داس و عموما از نوع يو دي پي فلودينگ انجام ميشود .

چهارم اينكه از حدود 2 هفته پيش چند سايت ديگه با مضمون مشابه سايت من به همين روش دان شده اند كه مستندات آن هم موجود است .

پنجم اينكه دليل اينكه من آدرس سايتم را اينجا نزاشتم بخاطر اينه كه دردسم از ايني كه هست بيشتر نشه ! هر كدام از دوستان كه مايل بودند تا آدرس سايت را در پيام خصوصي به آنها ارسال كنم .

اگر هم حتي 1% به صحبت هاي من شك داريد دي ان اس هاست خودتان را به من داده و دامين من رو پارك كنيد تا بعد از ده دقيقه نتيجه رو ببيني !

مورد ديگه اينكه هر كدام از دوستان بصورت تضميني يه هاست به من ميدن كه فقط يك هفته دوام بياره من بابت 1 هفته مبلغ 50 هزار تومان پرداخت ميكنم . فضاي زيادي هم نميخوام حداكثر 100 مگابايت ! صرفا بخاطر اينكه سايت بالا بياد و من به كاربران اطلاع رساني كنم كه به زودي اين مشكل را رفع كرده و برميگرديم ! من هم تضمين ميكنم كه سايت من يك فروم كاملا عادي بود و در سايت ساماندهي بطور قانوني ثبت شده و همين الان هم تحت نظارت پليس فتا است .

و در آخر مجددا سوالم را ميپرسم :

كدام شركت هاستينگ معتبر ايراني را ميشناسيد كه در زمينه ارائه هاست يا سرور ايراني در بستر اينترنت ملي فعاليت ميكنه ؟