-
August 12th, 2012, 10:17
پاسخ : معرفي هاست ضد ddos يا راهنمايي در اين خصوص ...
دوست عزيز ممنونم از راهنماييت .
از پليس فتا درحال پيگيري هستم ولي فعلا به نتيجه اي نرسيده .
شرکت هاي هاستينگ هم ميگن تمام آي پي ها خارجيه و عملا امکان رد گيري و پيدا کردن شخص مهاجم وجود نداره !
خواهشمندم در اين باره توضيح بديد که : چه جوري آي پي هاي خارجي را ببندم ؟ آيا اين کار در تنظيمات سي پنل امکان پزيره يا بايد شرکت هاستينگ اين کار را انجام بده ؟
دوم اينکه اگر اون راه هم جواب نداد سايت را چجوري روي اينترانت ايران بيارم ؟
از بذل توجه شما دوستان سپاسگزارم .
-
-
August 12th, 2012 10:17
# ADS
-
August 12th, 2012, 13:09
برای بستن ای پی ها میبایست با مدیر سرور صحبت کنید تا ببندند!
برای جلوگیری و دوام در برابر حملات 10Gb/s میبایست از فایروال ASA5520 استفاده بشه که تا 20Gb/s توان ایستادگی دارد ولی برای هاستینگ ها خیلی هزینه بالایی میفته که عملا این هزینه را هیچکدام انجام نمیدند!
بهترین کار شما یک سرور مجازی ایران از شرکت هایی که روی اینترانت سرویس میدند تهیه کنید.
یک سری هاستینگ های خارجی نیز DDOS Protection دارند و سرویس میدند ولی نهایت توان آنها 1Gb/s هست!پس فعلا بهترین راه حل هاست یا سرور داخلی هست
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2012, 15:20
عضو انجمن
بهترین راه بستن آی پی های خارجیه .
دوست عزیز خیلی برام این موضوع جالبه ،دیداس 10Gb/s خیلی گرون در میاد و هزینه خیلی زیادی داره . موضوع انجمن شما چیه ؟ سیاسیه ؟
-
تعداد تشکر ها از hasun به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2012, 16:12
سلام . ممنونم از راهنمايي تمام دوستان .
دوست عزيز سياسي کجا بود ! سايت من يه فروم ساده ورزشي _ تفريحي است .
در حال حاضر در حال مذاکره با يه شرکت هاستينگ هستم که قول داده اند با استفاه از پلن هاي Hybrid و نرم افارهاي ضد دي داس و ... جلوي اين حملات را ميگيرند .
اميدوارم اين يکي ديگه جواب بده ! بخدا از يه طرف خسته شدم ، از طرفي نميتونم دست از اين سايت بکشم و يه جورايي پاي آبرويم در ميان است . پس به هر قيمتي شده اين نبرد ناعادلانه را ادامه ميدم به اميد پيروزي !
-
-
August 22nd, 2012, 14:41
سلام دوستان .
من برگشتم ... خسته اما مصمم!
جهت اطلاع دوستاني كه اين موضوع را دنبال ميكنند : هيچ راهي تا الان نتونسته مشكل من را حل كنه و جلوي اين حملات دي داس را بگيره .
جالب اينجاست كه من هر چي از امكانات بالاتري استفاده ميكنم ، شدت حملات هم بيشتر ميشه !تا الان رسيده به 16Gb/s
در اين مدت از سرور مجازي ، سرور ابري ، فايروال سخت افزاري و نرم افزاري ، نرم افزار ضد دي داس ، بستن آي پي هاي خارجي ، تنظيمات دقيق سرور و .... استفاده كرده ام اما بازم در مقابل اين حملات دوام نياوردم .
نكته اينجاست كه بعضي شركت ها به من ميگفتند كه ممكن است است فايل بكاپ داراي اسكريپت يا برنامه مخربي باشه كه از طرف خود سايت اين حملات برنامه ريزي ميشه . با اين حال من بكاپ سايت را بدون هيچ كم و كاستي در يك دامنه ديگر و در همان هاست قرار دادم اما هيچ حمله اي صورت نگرفت ! الان هم حدود يك هفته است داره كار ميكنه اما وقتي روي دامنه اصلي تنظيم ميكنم بلافاصله اين حملات شروع ميشه .
نكته جالب تر اينكه در طي هفته گذشته چند سايت با محتواي مشابه سايت من با همين روش نابود شده اند كه با مديران آنها تماس تلفني داشتم . جالب اينجاست شدت و نوع حمله و حتي تعداد زيادي از آي پي هايي كه به سايت آنها اتك كرده دقيقا مشابه حملاتي است كه به سايت من شده !
خلاصه كلام :
تنها راه باقيمانده براي من و ساير سايت هاي آسيب ديده اينه كه بطور موقت بيايم روي اينترانت ايران .
حال سوال من از شما دوستان اينه : كدام شركت هاستينگ معتبر ايراني را ميشناسيد كه در زمينه ارائه هاست يا سرور ايراني در بستر اينترنت ملي فعاليت ميكنه ؟
منتظر راهنمايي شما دوستان هستم .
-
-
August 22nd, 2012, 14:55
بادرود به همه دوستان
در رابطه با مشكل دوست عزيز آرين بايد عرض كنم كه اين شدت از حملات به حدي هست كه كار از فايروال و تنظيمات سرور گذشته و مي تونه به راحتي سويچ و روترهاي سر راه رو هم از كار بندازه (حتي قبل از رسيدن به سرور اصلي). درضمن اگه شدت حملات تا يه حدي هم بالاتر بره، خود مخابرات اقدام به بستن آي پي مي كنه. به هرحال در رابطه با اين شدت از حملات ظاهرا چاره اي جز استفاده از اينترانت نيست!
-
-
August 22nd, 2012, 15:00
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
آرين
سلام دوستان .
من برگشتم ... خسته اما مصمم!
جهت اطلاع دوستاني كه اين موضوع را دنبال ميكنند : هيچ راهي تا الان نتونسته مشكل من را حل كنه و جلوي اين حملات دي داس را بگيره .
جالب اينجاست كه من هر چي از امكانات بالاتري استفاده ميكنم ، شدت حملات هم بيشتر ميشه !تا الان رسيده به 16Gb/s
در اين مدت از سرور مجازي ، سرور ابري ، فايروال سخت افزاري و نرم افزاري ، نرم افزار ضد دي داس ، بستن آي پي هاي خارجي ، تنظيمات دقيق سرور و .... استفاده كرده ام اما بازم در مقابل اين حملات دوام نياوردم .
نكته اينجاست كه بعضي شركت ها به من ميگفتند كه ممكن است است فايل بكاپ داراي اسكريپت يا برنامه مخربي باشه كه از طرف خود سايت اين حملات برنامه ريزي ميشه . با اين حال من بكاپ سايت را بدون هيچ كم و كاستي در يك دامنه ديگر و در همان هاست قرار دادم اما هيچ حمله اي صورت نگرفت ! الان هم حدود يك هفته است داره كار ميكنه اما وقتي روي دامنه اصلي تنظيم ميكنم بلافاصله اين حملات شروع ميشه .
نكته جالب تر اينكه در طي هفته گذشته چند سايت با محتواي مشابه سايت من با همين روش نابود شده اند كه با مديران آنها تماس تلفني داشتم . جالب اينجاست شدت و نوع حمله و حتي تعداد زيادي از آي پي هايي كه به سايت آنها اتك كرده دقيقا مشابه حملاتي است كه به سايت من شده !
خلاصه كلام :
تنها راه باقيمانده براي من و ساير سايت هاي آسيب ديده اينه كه بطور موقت بيايم روي اينترانت ايران .
حال سوال من از شما دوستان اينه : كدام شركت هاستينگ معتبر ايراني را ميشناسيد كه در زمينه ارائه هاست يا سرور ايراني در بستر اينترنت ملي فعاليت ميكنه ؟
منتظر راهنمايي شما دوستان هستم .
اقا یک چیزی و درک نمیکتم!
شما میگی 16Gb/s ، توضیح میدی یعنی چی؟
میدونید حمله مداوم اینطوری چه هزینه ای برای اتکر(ها) در بر داره؟
اونم برای سایت تفریحی ورزشی شخصی؟
گفتی "بستن آي پي هاي خارجي"
خوب اگه ایرانه که پیدا میشه !!
میشه دامنه خودتون رو بزارید ما هم ببینیم؟
والا زیاد سرور دیدیم داس شه اما نه اینطوری
تازه میگید فلاد اونم رو یو دی پی!
اگه اینطوری باشه که هیچ هاستینگ و سرویسی نتونسته جلوشو بگیره!
الان کل سایت های دولتی ایران 1 ماه 1به ماه بالا نمی اومد دیگه
یکی منو روشن کنه:D
-
-
August 22nd, 2012, 15:55
سلام دوست عزيز .
اول از همه بايد عرض كنم تنها فعاليت من در اين سايت بخاطر رفع اين مشكلم بوده و گرنه هيچ علاقه اي به اين موضوع ندارم !
دوم اينكه تمامي صحبت هاي من بر اساس اظهار نظر شركت هاي هاستينگ و قسمت پشتيباني آنها هست كه در تيكت جواب من را داده اند و مستندات آن موجود است .
سوم اينكه من در طي 35 روز گذشته از 8 شركت معتبر هاستينگ ، هاست و سرور مجازي و ... گرفته ام كه نقطه نظر مشترك همه اين شركت ها اينه كه بر عليه سايت ما حملات دي داس و عموما از نوع يو دي پي فلودينگ انجام ميشود .
چهارم اينكه از حدود 2 هفته پيش چند سايت ديگه با مضمون مشابه سايت من به همين روش دان شده اند كه مستندات آن هم موجود است .
پنجم اينكه دليل اينكه من آدرس سايتم را اينجا نزاشتم بخاطر اينه كه دردسم از ايني كه هست بيشتر نشه ! هر كدام از دوستان كه مايل بودند تا آدرس سايت را در پيام خصوصي به آنها ارسال كنم .
اگر هم حتي 1% به صحبت هاي من شك داريد دي ان اس هاست خودتان را به من داده و دامين من رو پارك كنيد تا بعد از ده دقيقه نتيجه رو ببيني !
مورد ديگه اينكه هر كدام از دوستان بصورت تضميني يه هاست به من ميدن كه فقط يك هفته دوام بياره من بابت 1 هفته مبلغ 50 هزار تومان پرداخت ميكنم . فضاي زيادي هم نميخوام حداكثر 100 مگابايت ! صرفا بخاطر اينكه سايت بالا بياد و من به كاربران اطلاع رساني كنم كه به زودي اين مشكل را رفع كرده و برميگرديم ! من هم تضمين ميكنم كه سايت من يك فروم كاملا عادي بود و در سايت ساماندهي بطور قانوني ثبت شده و همين الان هم تحت نظارت پليس فتا است .
و در آخر مجددا سوالم را ميپرسم :
كدام شركت هاستينگ معتبر ايراني را ميشناسيد كه در زمينه ارائه هاست يا سرور ايراني در بستر اينترنت ملي فعاليت ميكنه ؟
-
-
August 22nd, 2012, 17:11
عضو انجمن
همگی بحث کردین اما به جواب مختصر اما بسیار کاربردی این دوستمون دقت نکردین

نوشته اصلی توسط
MihanTech
از cloudflare استفاده کنید !
شما میتونید از سرویسهای این شرکت استفاده کنید. به صورت یک پـروکـسـی در مقابل هاست شما قرار میگیره و بنظرم بتونید مشکلتون رو حل کنید
-
-
August 22nd, 2012, 19:19
با سلام لطفا دي ان اس هاي مارو ست كنيد تا يك تست براتون انجام بدم
ns1.jahanhost.org
ns2.jahanhost.org
ودامنه تون را نيز براي بنده ارسال نمائيد
اميدوارم مشكلتون رو حل كنم
اي دي ياهو من اينه
با من در تماس باشيد
poshtiban_jahanhost
-