سلام دوستان .

من برگشتم ... خسته اما مصمم!

جهت اطلاع دوستاني كه اين موضوع را دنبال ميكنند : هيچ راهي تا الان نتونسته مشكل من را حل كنه و جلوي اين حملات دي داس را بگيره .

جالب اينجاست كه من هر چي از امكانات بالاتري استفاده ميكنم ، شدت حملات هم بيشتر ميشه !تا الان رسيده به 16Gb/s

در اين مدت از سرور مجازي ، سرور ابري ، فايروال سخت افزاري و نرم افزاري ، نرم افزار ضد دي داس ، بستن آي پي هاي خارجي ، تنظيمات دقيق سرور و .... استفاده كرده ام اما بازم در مقابل اين حملات دوام نياوردم .

نكته اينجاست كه بعضي شركت ها به من ميگفتند كه ممكن است است فايل بكاپ داراي اسكريپت يا برنامه مخربي باشه كه از طرف خود سايت اين حملات برنامه ريزي ميشه . با اين حال من بكاپ سايت را بدون هيچ كم و كاستي در يك دامنه ديگر و در همان هاست قرار دادم اما هيچ حمله اي صورت نگرفت ! الان هم حدود يك هفته است داره كار ميكنه اما وقتي روي دامنه اصلي تنظيم ميكنم بلافاصله اين حملات شروع ميشه .

نكته جالب تر اينكه در طي هفته گذشته چند سايت با محتواي مشابه سايت من با همين روش نابود شده اند كه با مديران آنها تماس تلفني داشتم . جالب اينجاست شدت و نوع حمله و حتي تعداد زيادي از آي پي هايي كه به سايت آنها اتك كرده دقيقا مشابه حملاتي است كه به سايت من شده !

خلاصه كلام :

تنها راه باقيمانده براي من و ساير سايت هاي آسيب ديده اينه كه بطور موقت بيايم روي اينترانت ايران .

حال سوال من از شما دوستان اينه : كدام شركت هاستينگ معتبر ايراني را ميشناسيد كه در زمينه ارائه هاست يا سرور ايراني در بستر اينترنت ملي فعاليت ميكنه ؟

منتظر راهنمايي شما دوستان هستم .