-
December 6th, 2009, 15:29
پاسخ : موج جدید تحریم دیتا سنتر های امریکایی و اروپایی
به نظر من قوانین ایرانی جدی تره تا قوانین آمریکایی هاست.
ما الان دسترسی به اینترنتمون تحریمه و نمیتونیم هر کاری رو انجام بدیم دیگه چه برسه سرورهامون تو ایران نگهداری بشه.فردا مشکلی هم پیش بیاد نه تنها سرورت رو دان میکنند بلکه اگر سر و صدای اضافی هم بکنی سروکارت با قانونه.
-
تعداد تشکر ها ازShc به دلیل پست مفید
-
December 6th, 2009 15:29
# ADS
-
December 6th, 2009, 15:31

نوشته اصلی توسط
parazitjonoob
ما الان دسترسی به اینترنتمون تحریمه و نمیتونیم هر کاری رو انجام بدیم دیگه چه برسه سرورهامون تو ایران نگهداری بشه.فردا مشکلی هم پیش بیاد نه تنها سرورت رو دان میکنند بلکه اگر سر و صدای اضافی هم بکنی سروکارت با قانونه.
احسنت ! اینم هست .
-
-
December 6th, 2009, 16:00
عضو انجمن
همون طور که پارهای از دوستان فرمودند، بحث پهنای باند دیتا سنتر با پهنای باند ملت دو تاست!
یعنی اینکه اگه نمیخوان به ملت اینترنت پر سرعت بدن (به هر دلیل!)، ربطی به دیتاسنتر نداره، دیتاسنتر بحثش جداست.
اما اینکه دولت حمابت کنه از یه شرکت خصوصی و کمک کنه تا اون شرکت بتونه پهنای باند مورد نیازش رو تامین کنه و بعد یه دیتاسنتر خوب راه بندازه به نظر من مستلزم این هست که یه شخص با نفوذ سیاسی وارد این موضوع بشه ، یا اینکه یه شرکت موافقت اون شخص سیاسی رو جلب بکنه و با حمایت اون شخص وارد عمل بشه. برای نمونه سایتهای خبری رو ببینید. سایت تابناک با رضایی هست، سایت الف با توکلی، سایت خبر آنلاین با لاریجانی و ... . کسی هم کاریشون نداره. حالا اگه مثلا یه شرکت خصوصی خواسته بود مستقلا یه سایت خبری بزنه موانع زیادی سر راهش بود (البته به نظر من تا حدی طبیعی هست!)، یا مثلا من مواردی از وابستگی سایت کلوب به چند تن از افراد سیاسی شنیدم، که با وجود اینکه چندین مرتبه فیل+تر شد دوباره باز شد و ... .
خلاصه پارس آنلاین یا هر کس دیگهای که قصد داره بتونه موافقت دولت رو جلب کنه یا اینکه تغییرات لازم رو در قوانین بده و بتونه پهنای باند اینترنت مورد نظرش را خودش یا از طریق دولت بتونه تامین کنه، مستلزم این هست که یک یا چند آدم با نفوذ سیاسی رو در جمع هیئت مدیره و حامیان شرکت وارد کنند و از نفوذ اون ها استفاده کنند برای پیشبرد اهداف شون.
شرکت اولی که این کار رو انجام بده کم کم راه برای بقیه هم بازم میشه و ... .
-
-
December 6th, 2009, 16:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parazitjonoob
به نظرم این قضیه یه خورده طبیعی باشه. بالاخره باید اطلاعات هر سرور مطابق با قوانینی باشه که توی اون کشور واقع شده. مثل قانون کپی رایت و یا سیاسی کشورهای دنیا
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
.
PartoData.com [-]
... ,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [-]
Server Locations : Iran , UK [-]
-
-
December 6th, 2009, 16:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mostafa
این دولت باید دیتاسنتر قوی مثل xlhost با قیمت کمتر از xlhost راه بندازه.
پس کی بیاد پورت هارو ببنده؟
فعلا کارهای مهمتری دارن
بستن یاهو مسنجر
پورت بازی
دیتا سنتر بازی به گروه خونیشون نمیخوره
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
حداقل سرویس دیتای ایران و کشورهای منطقه رو تامین میکنیم .
علاوه بر سود اقتصادی نشونه پیشرفت هم هست .
بحث تحریم هم پیش نمیاد !
تازه تو حرفهاشون میتونن بگن : دیگر نیازی به دیتاسنتر های بیگانه نداریم به خودکفایی ( روسیه ) رسیدیم
دیتاسنتر ملی دارای پورت 9 tb
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-
December 6th, 2009, 19:38
عضو انجمن
خیلی خیلی ببخشید ها واقعا معذرت میخوام ولی به نظر شما وقتی اینترنت ما از 2 تا کشور تامین میشه ( امارات ، ترکیه ) حالا اضافه بشه نمیدونم ، میشه رو بعضی چیزا حساب باز کرد ؟! وقتی تقی به توقی میخوره نت قطعه حالا چه داخلی چه خارجی معنی نداره بشینین اینجا بگین فلان کار بهتره بهمان کار بهتره این کارو بکنن یا بکنیم یا نکنیم در مورد این موضوعات چندین بار بحث شده فکر کنم این جا بحث رو تموم کنید بهتره.
-
-
December 6th, 2009, 19:49

نوشته اصلی توسط
sshiran
خیلی خیلی ببخشید ها واقعا معذرت میخوام ولی به نظر شما وقتی اینترنت ما از 2 تا کشور تامین میشه ( امارات ، ترکیه ) حالا اضافه بشه نمیدونم ، میشه رو بعضی چیزا حساب باز کرد ؟! وقتی تقی به توقی میخوره نت قطعه حالا چه داخلی چه خارجی معنی نداره بشینین اینجا بگین فلان کار بهتره بهمان کار بهتره این کارو بکنن یا بکنیم یا نکنیم در مورد این موضوعات چندین بار بحث شده فکر کنم این جا بحث رو تموم کنید بهتره.
تعریف شما از پهنای باند چیست ؟
منظورتون از اینکه اینترنت ما از کشور های خارجی تامین میشه چیه ؟!
دلیل اینکه پهنای باند ما از امارات یا ترکیه تامین میشه چیه ؟
چرا تقی به توقی میخوره نت قطع میشه ؟
ذوستان لطفا جواب این سوالات رو بدند تا بحث رو پیش ببریم .
-
-
December 6th, 2009, 20:49

نوشته اصلی توسط
mehdi24
به نظرم این قضیه یه خورده طبیعی باشه. بالاخره باید اطلاعات هر سرور مطابق با قوانینی باشه که توی اون کشور واقع شده. مثل قانون کپی رایت و یا سیاسی کشورهای دنیا
پروین اعتصامی گفتی
-
تعداد تشکر ها از LoveLife به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2009, 00:15
عضو انجمن
وقتی تقی به توقی میخوره نت قطعه
به عبارت دیگر پاشون به سیم میخوره
که این چند روز هم شدت زیادی گرفته
-
-
December 7th, 2009, 00:33
عضو دائم
سرعت 512 بهمون دادند اسمش 512 هست اما سرعت واقعیش 70 کیلوبایت در ثانیه هست!! بعد میخوان بیان پورت 100 مگابایت باهاش سرور راه بندازن؟!! آره میشه راه انداخت کاری نداره.. اسم ان رو هم میزارن پورت 100 mb اما سرعت واقعیش 1 mb !! مثل بقیه سرعتها
-