سلام بر همه دوستان من یه هاست سی پنل 11 گرفتم دوستان می دونید که بعد از whois گرفتن تمامی اطلاعات از جمله دامین و نیم سرور مشخص می شه بعضی از سایت ها رو هویزش رو گرفتم نوشته که هویز از طرف سایت غیر فعال شده چطور می تونم این کار رو بکنم با تشکر
سلام بر همه دوستان من یه هاست سی پنل 11 گرفتم دوستان می دونید که بعد از whois گرفتن تمامی اطلاعات از جمله دامین و نیم سرور مشخص می شه بعضی از سایت ها رو هویزش رو گرفتم نوشته که هویز از طرف سایت غیر فعال شده چطور می تونم این کار رو بکنم با تشکر
Whois Privacy سرویسی هست که باید از Domain Registrar تون بگیرید. معمولا هزینه هم داره. ولی از نمایش nameserver جلوگیری نمیکنه.
SYNAPTI.CA - World's Localhost
نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا
ببخشید ظاهرا اشتباه کردم چگونه می شه dns record رو مخفی کرد مثلا سایت Traceroute, Ping, Domain Name Server (DNS) Lookup, WHOIS داره چگونه می شه این رو غیر فعال کرد با تشکر
هیچ کدوم از سرویس های DNS رو نمیشه مخفی کرد. شما فقط میتونید ping رو از روی سرور ببندید.
nameserver رو نمیشه مخفی کرد
این که خیلی بده ولی من چند تا دیدم گفته که دی ان اس رو دیسیبل کرده ها پس داستان اون چیه با تشکر
شما میتونید درخواست dns اختصاصی بدید.حد اقل در نگاه اول کسی متوجه نمیشه هاست برای کجاست.اما باز هم امکان فهمیدنش هست.اگر می خواید به هیچ وجه نشه فهمید باید خودتون یک سرور بگیرید روش کنترل پنل نصب کنید و با هر دامنه ای که خواستید براش dns بسازید و سایت هاتون رو روش بالا بیارید
حقیقتا الان چیی یادم نمی اد دوستا ن نمی شه دی ان اس رو عوض کرد راهی هست
Privacy protect در ریجسترار REsellerclub.com مجانی هست !
اما در name.com پولی هست!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)