کسی میدونه بگه حدود 500 دلار تو کارتمون بود نابود شده...
کسی میدونه بگه حدود 500 دلار تو کارتمون بود نابود شده...
دوستان عزیز که از رویال کارت دارن میتونن به اطلاعیه ای که تو سایت گذاشته شده مراجعه کنن و مراحل پیش نهاد شده مطالعه بفرمایند
اطلاعیه مهم درباره رویال بانک آدربایجان مسترکارت-ویزاکارت-سیم کارت بین المللی-mastercard-visacard
با سلام،
تا جایی که یادم میاد شما از ما کارتی دریافت نکردید چون الان دو دوست هستند که کارت از ما دارند و وجهشون رو ما براشون تضمین کردیم.
یکیشون در همین تاپیک حضور دارند. فکر نمیکنم شما دوست بعدی بنده باشید چرا که ایشون مرتبا تلفنی با بنده در ارتباط هستند.
ما تمامی کارتهای به نام رو از این بانک حدود یک هفته قبل از این اتفاق باطل و وجهشون رو دریافت و به مشتریان تحویل دادیم.
مستنداتش در شرکت محفوظ بوده و مکاتباتش هم موجوده.
ویرایش توسط nasa_de : September 3rd, 2012 در ساعت 01:16
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
ببخشید اینو میگم واقعا دیگه خیلی رو دارین به خدا من الان حدود ۹ ماه موجودی ۲ تا کارتم که یکی ۹۶۰ دلار بوده یکی ۲ تا ۴۰ دلار بوده دارم پیگیری میکنم شما به من میل زدین که وجه به حسابتون واریز شد قبلا یعنی حدود ۲ میلیون پول امده تو حسابم من متوجه نشدم؟
مدارک بانکی رو میشه همین جا بدین؟
به هر حال بنده تصمیم گرفتم از طریق دادسرا شکایات کنم چون به هیچ عنوان دلیلی نمیبینم بی مسولیتی شما و کلاه برداری واسط شما موجب ضرر ۲ میلیونی من بشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)