whmcs منو از تیکت ها توسط ایمیل با خبر نمیکنه و در مدیریت هم قابل نمایش نیست با این ارور
ذکر کنم که تغییر سرور انجام دادم اگه مرتبط باشهکد:Access DeniedYou are not assigned to any ticket departments so cannot view or reply to any tickets
whmcs منو از تیکت ها توسط ایمیل با خبر نمیکنه و در مدیریت هم قابل نمایش نیست با این ارور
ذکر کنم که تغییر سرور انجام دادم اگه مرتبط باشهکد:Access DeniedYou are not assigned to any ticket departments so cannot view or reply to any tickets
از اینجا باید فعالش کنی
وارد مدیریت whmcs میشی ، بعدش باید از منوهای بالای بالای صفحه ، my account رو انتخاب کنی .
بعدش این گزینه رو تیک میزنی :
Support Tickets Notifications
من یه مشکلی دارم که وقتی پرداخت انجام میشه ، کال بک به صورت کامل انجام نمیشه ، البته از درگاه پرداخت پی لاین استفاده میکنم.
همه چی اکیه ، فقط روی لینک کال بک گیر میکنه و باید دستی دکمه اینتر رو بزنیم که وارد صورتحساب بشه ...
با پشتیبانی پی لاین هم مکاتبه کردم منتها نتیجه ای در بر نداشت .
راهی به نظر شما میرسه ؟
up
با تشکر از اقای محسنی مدیریت هاست ۹۷ و نویسنده این بخش اموزشی خوشحال می شویم اگر این اموزش را تا انتها ادامه دهید
یه سوال دارم که البته آقای محسنی پاسخ رو ندادن پس اینجا عمومی مطرح میکنم لطفا دوستان راهنمایی کنن
همون جور که میدونید پی لاین موقتاً یه ارتقاع کار بر نمیده
من یه api دارم از یه دامنه دیگه میتونم از همون api برای این سایت جدید استفاده کنم؟ چرا وقتی whmcs لینک میشه به پی لاین صفحه سفید میاد
میبخشیدا من با خودشون درمیون گذاشتم گفتن باید درخواست برای وب سایت جدید بدید و تایید و الان هم که این کارو نمیکنیمو از اینجور حرفا![]()
دوستان boxbilling امکانات whmcs رو داره ؟ میشه بهش اعتماد کرد ؟ به نظرتون whmcs انتخاب کنم یا boxblilling ؟ .
باکس بیلینگ رایگانه ؟
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)