-
August 20th, 2012, 18:15
پاسخ : پرداخت آنلاین صادرات و کشاورزی
صادرات به حقیقی نمیده ، کشاورزی هم باید ببینیم درگاهش چطوریه ، میشه براش ماژول نوشت یا نه
پاسارگاد و من یک هفته هست درخواست دادم ، گفتن باید نماد بگیری ، چون قبلا درخواست نماد داده بودم ، پیگیر شدم با هزار و یک بد بختی یدونه موقت گرفتم ، حالا بانک به اسم صاحب دامنه و اسمی که در قرارداد هست گیر داده ، دامنه و نماد به اسم برادرمه و قرارداد به اسم خودم ، موندیم چیکار کنیم با این قوانین دست و پا گیر بیخودی که هیچ نکته مثبتی نداره
پارسیان هم که درخو.است دادیم زنگ میزنیم جواب نمیدن ،
استارتر عزیز اگر مستندات کشاورزی رو داری لطفا اینجا پیوست کن ببینیم میشه ماژول براش نوشت یا نه
-
-
August 20th, 2012 18:15
# ADS
-
August 20th, 2012, 18:36
والله منم مثل شماها میخوام بگیرم اما هیچ چی به هیچ چی قبل از اینکه هم بانک ملت به اشخاص حقیقی نده یعنی اون موقع که میداد من رفتم بانک اصلی (ملت) استان سند شش دانگ هم برده بودم با قسمتانفور ماتیک درخواست دادم هزار چون چرا دادن بنده هم باهاشون یه دعوا کردن فرستادن پیش ریس بازم دعوامون شد خلاصه هر کاری هر ترفندی هر حرفی ندادن که ندادن بعد فهمید که باید از طریق به پرداخت میگرفتم که بهشون زدم اونام گفتن بانک قوانین جدید وضع کرده باید منتظر باشد که بعدم این ماجرا
-
-
August 20th, 2012, 18:54
عضو انجمن
اگر چنانچه هنوز نتونستید درگاه بگیرید در گاه واسط paypaad وابسته به پاسارگاد به نظرم خوب باشه .
خلاصه اینکه اندکی صبر سحر نزدیک است .
-
-
August 20th, 2012, 19:03
-
-
August 20th, 2012, 19:36
-
-
August 20th, 2012, 20:36
عضو انجمن
-
-
August 20th, 2012, 20:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
میشه یه کاری کرد ، چند نفری یه چند تا درگاه بگیرید ، یه درگاه واسط درست کنید و همتون استفاده کنید ، یکی مسئول واریز بشه .
یه پرداخت واسط کوچولو بدون کارمز

بله اما بحث سر اعتماده و اینکه ممکنه مسئول واریز یهو ناپدید شه .
-
-
August 20th, 2012, 20:50
-
-
August 21st, 2012, 00:10
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
m.e
صادرات به حقیقی نمیده ، کشاورزی هم باید ببینیم درگاهش چطوریه ، میشه براش ماژول نوشت یا نه
پاسارگاد و من یک هفته هست درخواست دادم ، گفتن باید نماد بگیری ، چون قبلا درخواست نماد داده بودم ، پیگیر شدم با هزار و یک بد بختی یدونه موقت گرفتم ، حالا بانک به اسم صاحب دامنه و اسمی که در قرارداد هست گیر داده ، دامنه و نماد به اسم برادرمه و قرارداد به اسم خودم ، موندیم چیکار کنیم با این قوانین دست و پا گیر بیخودی که هیچ نکته مثبتی نداره
پارسیان هم که درخو.است دادیم زنگ میزنیم جواب نمیدن ،
استارتر عزیز اگر مستندات کشاورزی رو داری لطفا اینجا پیوست کن ببینیم میشه ماژول براش نوشت یا نه
سلام .
والا به منم ندادن و گفتن برو نماد بگیر بعد بیا بهت نمونه کد بدیم برو برنامه نویسی کن .
مشکل من الان با پارسیان هست که واقعا آبرو ریزی بزرگی در اومده مدیراش هم قبول نمی کنن که سرورشون خارج ایران قابل دیدن نیست و کاری نمی کنن.
-
-
August 21st, 2012, 01:44

نوشته اصلی توسط
asrhosting
سلام .
والا به منم ندادن و گفتن برو نماد بگیر بعد بیا بهت نمونه کد بدیم برو برنامه نویسی کن .
مشکل من الان با پارسیان هست که واقعا آبرو ریزی بزرگی در اومده مدیراش هم قبول نمی کنن که سرورشون خارج ایران قابل دیدن نیست و کاری نمی کنن.
من پارسیان رو تو 2 سرور مختلف یکی ایران و یکی آلمان دارم ، یعنی سایت مشتری هام هست ، هر دو بخوبی کار میکنن مشکلی ندارن ، اگه یه هاست ایران بگیری شما مشکلت حل میشه اما پارسیان یک مشکلی داره اینه که رمز دوم رو باید 5 رقم بزنی مثلا من کارت ملت دارم رمز دومش 4 رقمه از پارسان نمیتونم استفاده کنم ، در مجموع بهترین گزینه ملت هست ، یعنی بود الان قوانین بدی گذاشته به حقیقی درگاه نمیده ، پاسارگاد هم عالیه ولی خب نماد میخواد ، اصلا این نماد اعتماد هم ماجرایی شده برای ما
-