مجددا دان تایم و ندادن جواب به ایمیل .
دو روزه سایت ها کلا دان هستند!
نمیان بکاپهای سایتهامون را بدند!
مجددا دان تایم و ندادن جواب به ایمیل .
دو روزه سایت ها کلا دان هستند!
نمیان بکاپهای سایتهامون را بدند!
من حدود یک ماه و نیم است دنبالشون میگردم! هیچ خبری ازشون نیست!
آپلود انواع فایل بر روی سرورهای ابری: ParsLoka.com
امکان آپلود از لینک و افزایش آنی فضا
تو سایت تشریف دارند ولی پول مردم را خوردن و یک آب هم روش
نمایش مشخصات: stchost - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
نیازی نمیبینه جواب بده
شما تا حالا دیدین *** جواب کسی را بده ؟
ما فقط بکاپ سایت هامون را نیاز داشتیم نه بیشتر!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
به نظر من چاره ای نیست و باید جمع بشیم و از دست اینها شکایت کنیم تا هم پرونده براشون تشکیل بشه و هم شاید به حق و حقوق خودمان برسیم
همچنان هم پاسخگو نیستند!
هیچ کس در این انجمن ایشون را نمیشناسد ؟
STCHOST
بنده اگر بخوام شکایت کنم با مدارک و شواهد ملیونی به ما ضربه خورده است / اما تا حدی که میشود به خوبی حل کرد موضوع را بنده این خسارت را نمیخوام ( نه اینکه نخورده باشم مدرک اینکه سرور دیتا سنتر که 7 روز قبل کنسل کرده بودم اما به خاطر دان شدن سایت دقیقه 90 اون را تمدید کردم موجوده)
فقط من نمیدونم این چه کاری هست که یکی که میخواد به مشکل بخوره بگه آقا ما نمیتونیم دیگه ادامه بدیم یا مشکل داریم یا برمدان از اطلاعاتت بکاپ بگیر!(بکاپ گرفتن وضیفه ما نبوده اما یک جنبه اطمینان هست که ما هم اون رو تا حدی رعایت کردیم.
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
این سایت که بالاست
STC Host :: Real Time Services
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
دوست من فقط صفحه اولش هست !
نه پشتیبانی باز میشه و نه ایمیل جواب میدن و نه شماره تماس دارند!
شماره هایی که هم روی سایت دارند همه برای اشخاص دیگری هست.
ایمیل هم فقط بنده 200 300 تا فرستادم به همه بخش هاشون!
یعنی از 5 روز پیش نتونستند یکی از این 300 تا ایمیل رو بگن که آقا ما پول ملت رو خوردیم نمیدیم یا که مشکل داریم بلاخاره یه حرفی باید بزنند یا نه .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)