نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: ثبت .co

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    31
    تشکر تشکر شده 
    46
    تشکر شده در
    33 پست

پیش فرض پاسخ : ثبت .co

باسلام
    سرویس backorder یکی از سرویس های مهم ثبت کننده های دامنه تو دنیا هست.
    همان طور که در پست قبلی هر عرض کردم
    با استفاده از این سرویس شما شانس اول ثبت دامنه مورد نظر می شین توضیح واضح تر اینکه
    وقتی یه دامنه به وضعیت pending delete میره ، بعد از گذشت حدود 7 روز دامنه به طور کامل حذف می شه و امکان ثبت دوباره دامنه برای تمام افراد وجود داره و هر کسی می تونه این دامنه رو ثبت کنه.
    حالا فرض می کنیم که دامنه مورد نظر شما تو این وضعیت باشه ، شما دو راه برای بدست آوردن این دامنه دارید
    1- یا این که اینقدر خوش شانس باشید که وقتی دامنه حذف شد سریع برین به یکی از شرکت های ثبت دامنه تو ایران ، هزینه رو پرداخت کنید تا به صورت آنلاین سریع دامنه رو برای شما ثبت کنن.(که البته من هم همین اشتباه رو کردم و دامنه مورد نظر از دستم رفت)
    2- یا این که از سرویس backorder استفاده کنی. با این سرویس به محض آزاد شدن دامنه ، دامنه مورد نظر برای شما ثبت می شه
    شرکت های خیلی زیادی این سرویس رو ارائه می دن و البته هیچ کدوم تضمین نمی کنن که دامنه صد در صد ثبت بشه و همیشه می کن امکان داره کس دیگه ای سریع تر از اونا کارکنه و دامنه رو ثبت کنه.
    تو دنیای دامنه ، سرعت و پول حرف اول رو میزنه ، هر کس پول بیشتر داشته باشه پیروز تر هست در صورتی که سریع هم عمل کنه.
    شرکت گوددی یه شرکت آمریکایی هست که می تونم به جرعت بگم حدود 50 میلیون آدرس اینترنتی جهانی رو ثبت کرده.
    با ایران هم مشکل داره ولی انصافا سرویس هاش خیلی عالی هست.
    با استفاده از سرویس backorder این شرکت به شما اطمینان 90 درصدی می دم که صاحب دامنه بشین ، البته زمانی از این سرویس استفاده کنید که دامنه به وضعیت pending delete رفته باشه ، چون در صورتی دامنه در وضعیت دیگه ای باشه امکان تمدید وجود داره ، و اگه اشتباه نکنم در صورت تمدید دوباره دامنه ، فقط هزینه ثبت دامنه به شما برگردونده می شه.
    اگه می خواید از این سرویس استفاده کنید و مشکل پرداخت خارج از کشور دارید ، به پیام خصوصی بفرستید تا ایمیلی یکی از دوستان که تو همین انجمن حضور داره رو بهتون بدم ، من هر وقت می خوام از سرویس های گوددی استفاده کنم از ایشون کمک می گیرم و خداوکیلی خیلی خوب راهنماییم می کنه.

2. تعداد تشکر ها ازccm به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)