نقل قول نوشته اصلی توسط jgvr نمایش پست ها
من تقریبا با تمام این سیستم ها کار کردم. عرض کنم خدمتتون :
( بهترین نیوک از نظر من اوو نیوک هست )

.
شما به پشتیبانی همین ایوو که خیلی خوبه سر زدید؟ اینقدر خوب بودند که اینو اول سایتشون زدند:

تعطیل خواهد شد

با سلام خدمات تمام بازدید کنندگان گرامی.

سایت ایولوشن فارسی از این پس نسخه جدید ارائه نخواهد داد و تمام نسخه های این سیستم از سایت حذف خواهند شد.

دلایل بسیاری برای این تعطیل کردن این سایت وجود دارد که میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر به این بخش مراجعه نمائید.
یعنی نیوک ایوو کلا پر پر شد..حالا باید تشریفات رو بیارید نیوک مشهد تیم. مشهد تیم به قدر کافی محبوب هست و نیازی به توضیح نداره.. جدیدا سایتهای خبری هم سیستمشو رو عوض کردند و نیوک کردند..یک سوال؟ اگر نیوک اینقدر امنیتش ضعیفه میشه بگید چرا مثلا فارسکیدز و گنجا موزیک و یا سایتهای بزرگ دیگر هک نمیشند؟ به نظرتون به خاطر سرور نیست؟ از قدیم گفتند مالت رو سفت بچسب همسایه رو *** نکن..نه عزیز این سرورها هستند که امنیت آنچنانی ندارند وگرنه نیوک مشکلی نداره و روزانه و هر روز باید شاهد هک شدنشون میبودیم. حتی رپفا هم داره از نیوک استفاده میکنه و .. کلا سایتهای بزرگ از نیوک استفاده میکنند.

همونطور که گفتم هاستینگا فقط دلشون میخواد چند صفحه html رو به عنوان سایت بپزیرند تا به قدر کافی از یک سرور سود بگیرند.