چند ماه از مخابرات تهران 256 گرفتن

1- سرعت دانلود 25 هست ولی متاسفانه تایم اوت داره و پینگ که میگیره یکی در میون قطع هست که این مشکل راحت تکرار میشه ! پشتیبانی هم راحت میگه سراسریه صبر کنید درست میشه ...

2- به طرز عجیبی سرعت دانلود 25 هست و سرعت اپلود 8 !! و جالب هست بدونید که خط با همین سرعت اتصال پیدا میکنه یعنی مودم بصورت فیزیکی به مرکز مخابرات با سرعت محدود کانکت شده مثال میزنم

الان روی خط پارس آنلاین که دارم
Up Stream 512 kb

Down Stream 2048 kb

یعنی سرعت اپلود 512 هست و دانلود روی 2 مگ یعنی ظرفیت فیزیکی خط بالاست حالا اگر پهنای باند باشه میتونم استفاده کنم
ولی در مخابرات سرعت اپلود 83 هست یعنی بصورت فیزیکی لیمیت شده ... کلا پشتیبانی هم که از این چیزا هیچی نمیفهمه ...

3- در مورد هک و ***یدن اکنت دیگران باید بگم که خیر ! برای ما که دیگه نمیشه ! وقتی سرعت روی 256 فیزیکی لیمیت هست و مودم پهنای باند بیشتری نمیتونه ترانسفر کنه حالا اکنت یک مگ شرکت رو هم من بیارم تو مودم بزنم بازم اتفاقی نمیوفته و از 256 بیشتر نمیتونم استفاده کنم ...

مخابرات تنها چیزی که داره نامحدود + قیمت پایین هست ! من 6 سال از داتک اینترنت نامحدود 256 داشتم اگر بگم که شش سال کیفیت عالی بود حتی توی بدترین شرایط سیاسی مملکت هم افت سرعت نداشت دروغ نگفتم ! فقط هزینه اش 4 برابر مخابرات تموم میشد برام ...