شما هم مثل ایشون به جای اینکه جمله من رو با دقت بخونید یک دفعه خوندید و ...در اینجا به جای اینکه مدیر ارشد بیاد موضع بگیره باید راهکارهایی برای ترویج این عمل بیاندیشه!خورده نمیگیرم چون ما ایرانی هستیم...
بهتر نبود ایشون بجای اینکه جمله
سه دفعه تکرار کنند بیان قشنگ در مورد این سرویس توضیح بدن؟ بجای اینکه چند دفعه در جواب بنده بگن که حرف خیلی عجیبی بود!! و مثل شما به قول جهبه گیری کنند؟!این سرویس تا این لحضه در ایران توسط هیچ گروه سایت فروم شرکت و کلا هرگونه سیستمی که در ارتباط با هاستینگ سرورمجازی و یا اختصاصی بوده ارایه نشده
magicvps.com مجیک وی پی اس مفتخرهست که برای اولین بار این سرویس را در اختیار ایرانیان عزیز قرار دهد (توسط سایتهای خارجی این سرویس ارایه میشود )
برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ
سوالهای من که پُرسیدم :
بنده با آفای فدایی حسینی امروز داشتیم راجع به این تاپیک صبحت میکردیم ایشون هم مثل بنده گفتند که بعد از چنده دفعه مطالعه متوجه اصل تاپیک نشدند!باسلام
بنده و دیگر همکاران که خبر دارم چند دفعه پست اول شما رو خوندیم! ولی چیزی متوجه نشدیم که هدف از این کار چه میباشد؟! چه چیزی قرار است ثابت شود؟ این کار برای شما چه سودی دارد؟ برای مشتری ها شما چه سودی دارد؟ برای افردای که تست میکنند چه سودی دارد؟
موفق باشید
ایشون بجای اینکه بیان سرویس رو از 1 تا 90 کانیفگ کنند بعد برای رفع اشکال احتمالی قرار بدن اومدن از 1 تا 50 اینکار رو کردن که همون شکلی که در یکی از پُستها من به چشمم خورد کاربری عنوان کرد با زیپ کردن یک فایل مصرف منابع به حد چشمگیری بالا میرود!
مقایسه ایشون با سرویسهای مشابه خارجی خوب هست ولی فقط از نظر اسم! چون سرویس دهندگان خارجی تمام کانیفگ سرور را قبل از ارائه تست انجام میدهند بعد اعلام میکنند که برای مدت فلان روز اکانت تست جهت رفع اشکل احتمالی ارائه میدیم! و اگر سوالی هم بشه نمیان مثل ایشون بگن از شما بعید هست! استارتر عزیز اولین بودن خیلی خوب هست ولی اولین بودن و بهترین بودن شرط است!
شما بهتره پست اول رو ویرایش کنید و کامل در مورد سرویس توضیح بدید نه اینکه بیایید یک خط در میان بگید برای اولین بار.
در کل سوال بنده برای سرویس دهی بهتر شما بوده که شما و جناب مسعودی برداشت دیگری کردید...
به هرحال موفق باشید