میخواستم یه پست جدا بدم ولی همینجا میگم
من هم مشکل گزینه یک رو دارم.
یک دقیقه یک بار در زمان های اوج مصرف اینترنت من قطع میشه.
این جور که مشخصه مخابرات برای هر ناحیه پهنای باند خاصی رو در نظر گرفته
برای مثال برای ناحیه شماره یک 2 مگ پهنای باند در نظر گرفته و به یوزرها فقط به همین میزان میتونه سرویس بده. ولیکن همیشه بیش از حد مجاز این کار رو میکنه. برای همین سرورشون یوزرها رو دی سی میکنه. چون نمیتونه بهشون سرویس بده.
در مورد شماره دو هم دقیقه همینطور پاسخگو هستند.
در مورد شماره سه گاهی اوقات به چنین مشکلاتی برخورد میکنید که مجبورید از سرویس وی پی ان استفاده کنید.
در مورد گزینه چهار هم صحیح میفرمایند. اکانت های مخابرات حالت اشتراکی دارند. وقتی خط شما رانژه بشه شما با هر یوزری روی هر خطی میتونید وصل بشید. ولی یه نکته داره. اینکه به طور معمول اولین بار که با یوزرتون وصل میشید مک آدرس شما در پایگاه داده ذخیره میشه و نمیشه از دستگاه دیگه بهش وصل شد که البته اگر تماس بگیرید و بگید مک آدرس رو براتون باز کنند این کار رو به راحتی انجام میدن و میتونید استفاده کنید..
امشب که جمعه هست و من دارم این پست رو میدم بحدی امروز اینترنتم قطع و وصل شد که کلا قصد تمدید نداشتم.. البته تا آخر هفته آینده سرویسم تموم میشه و اگه مشکل رفع نشه قطعا تمدید نخواهم کرد و ترجیخ میدم از سیم کارت های ایرانسل یا همراه اول استفاده کنم.
دوستانی که بوشهر از مخابرات سرویس دارن لطفا پیغام خصوصی بدن یا همینجا بگن چون میخوام یه چیزی رو باهاشون چک کنم/
البته در مورد پشتیبانی یه چیزی رو بگم.
این یه اشکال خیلی بزرگ شرکت خصوصی هست که مخابرات سرویس رو در اختیارشون میزاره.
متاسفانه افرادی که برای پشتیبانی انتخاب میشن شاید اصلا ندونن کامپیوتر چیه و همونجا بهشون یاد میدن که این اینه اون این نیست. و یک سری سوالات معمولی که مشترکین میپرسن رو بهشون میگن و میگن جواب ها این هست. زمانی هم که خودشون نمیتونند جواب بدن شما رو وصل میکنند به یه جا دیگه.
اینکه به شرکت خصوصی واگزار شده مشکل نیست. مشکل نوع مدیریت هست که متاسفانه درست مدیریت نمیشه.