-
August 16th, 2012, 20:59
عضو دائم
برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
این سرویس تا این لحضه در ایران توسط هیچ گروه سایت فروم شرکت و کلا هرگونه سیستمی که در ارتباط با هاستینگ سرورمجازی و یا اختصاصی بوده ارایه نشده
magicvps.com مجیک وی پی اس مفتخرهست که برای اولین بار این سرویس را در اختیار ایرانیان عزیز قرار دهد (توسط سایتهای خارجی این سرویس ارایه میشود )
به منظور تست و رفع مشکلات احتمالی این سرویس در حال حاضر به مدت 1 هفته بصورت و( شاید هم بیشتر )مجانی در اختیار کاربران شناخته شده فروم و یا کاربرانی که واقعا نیاز به همچین سرویسی دارند جهت اشنایی و تست این سرویس
میتوانند درخواست بدهند
توجه
توی این مدت که بصورت مجانی و تست و رفع مشکلات احتمالی هست ممکنه چندین بار سرور ریستارت شده و یا اینکه ساعاتی در دسترس نباشد جهت تنظیمات احتمالی
دوستان توجه کنند که سرور در انگلستان هست و لینکی که تست شده در هلند هست و لینک داخلی دیتا سنتر نمیباشد

بصورت پیش فرض نرم افزارهای زیر روی سرور نصب میباشد و تغریبا مواردی هست که کلیه نیاز کاربران را رفع میکند چنانچه نرم افزار خاصی مد نظرتون هست بفرماید که به سرور اضافه شود
•Mozilla Firefox
•Google Chrome
•DVDFab Virtual Drive
•Net Transport
•FTP Transport
•VMware vSphere Client 5
•Internet Download Manager
•WinRar
•Thumbnail Me
•uTorrent
•Deluge
•Media Player Classic
•Filezilla
•CuteFTP Professional
•Mipony
•abcAVI Tag Editor
•Zoom File & Image Uploader
منتظر نظرات دوستانی که تست میکنند این سرویس را هستم همچنین بجز نرم افزارهای زیر از نظر شما یه چه نرم افزارهای دیگری نیاز هست که باید اضافه شود
در حال حاضر سرور فوق داری 32 گیگ رم و 22 کور میباشد که جهت تست ارایه شده
برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -40 تومن فقط همچنین با توجه به نیاز کاربر میتواند هاردهای 100- 200 -300 و 500 گیگ موقع انتخاب سرویس خود سفارش دهند البته بعداز اتمام تستها و شروع سرویس پولی
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
AlborzVPS, aminreza, AriyaDownload, dertgtr, m-batista, mem2in, MizbanVps, saeedxxx, spooky021, talebi1372, websazha
-
August 16th, 2012 20:59
# ADS
-
August 17th, 2012, 22:23
پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
با سلام
برای من هم سرور تست ارسال نمایید.
با تشکر از شما
-
تعداد تشکر ها از iranait به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2012, 22:27
پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
با سلام و خسته نباشید
آیا می توانم یک سرور تست داشته باشم ؟
سپاس گذارم
-
تعداد تشکر ها از safeith به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2012, 22:30
عضو انجمن
سرور تست تا کی اوکی میشه؟
-
-
August 17th, 2012, 22:44
عضو انجمن
یکی هم برای من ارسال کنید
با تشکر
طراحی و برنامه نویسی
حرفه ای وب - سی ام اس
اختصاصی - ساخت تجهیزات
الکترونیکی - پرینترهای
سه بعدی
همه و همه در
نگاره
-
-
August 17th, 2012, 23:19
آرش. عزیزم یک تست برای من ارسال کن به میلم. ممنونت میشم پسر خوب
-
-
August 17th, 2012, 23:42
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sainaweb
مهندس جان اینجانب مزاحم همیشگی ( :دی ) یک سرویس تست میخواستم .
TnX
تست 50 گیگ ارسال شد
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
August 17th, 2012, 23:54
درود
امکانش هست برای بنده هم یک سرویس تست ارسال کنید ؟
Mohsenx2@gmail.com
-
-
August 18th, 2012, 00:02
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
poriya_hashie
یک تست هم برای بنده لطفا
تست 50 گیگ ارسال شد
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2012, 00:45
عضو جدید
سلام
لطفا برای منم یه تست ارسال کنید
-
تعداد تشکر ها از agraph به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2012, 01:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
تست 50 گیگ ارسال شد
مرسی ممنون بله تست شد
من زیاد از منابع استفاده نکردم و تست بگیرم
سرعت پرت رو تست کردم از سایت خودم 10-20 بود
سرعت خود وی پی اس هم بالا بود
بازم مرسی بابت تست
ا
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
-
تعداد تشکر ها ازporiya_hashie به دلیل پست مفید