از isp تهران
کیفیت عالیست و قطعی نداشته
از isp تهران
کیفیت عالیست و قطعی نداشته
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
برای بنده هم قطعی مداوم داره
isp کرمان
ای وای خوب که این موضوع مطرح شد 1 هفته از مخابرات کشیدم 10 بار زنگ زدم سرعت من 2 مگابایت ولی تست که میکنم بیشتر از 512 نشون نمیده همش میگن نویز دارید کل سیم کشی ساختمون عوض کردم ولا بهتر نشد
اصلا اینترنت توی ایران شانسه من با سرعت 128 در حد سرعت 1 مگابایت دانلود میزنم شما یا 2 مگابایت درحد 512 این نشون از کیفیت پورت و سرویس دهی در کل ایران میباشد البته من از مخابرات استفاده نمیکنم منم قبلا با مخابرات مشکل داشتم که هی دیسی میشد البته سرعت دانلودش خوب بود ولی هی دیسی میشد
جدا که هیچی بلد نیسن!!!!
امروز ساعت 5 صبح اینترنت من قطع شد تماس گرفتم با 2828 اول گفتن مودم خاموش کنید خاموش کردم گفتن میخواستم ببینم کسی استفاده می کنه که دیدم با خاموش کردن مودم ارتباط قطع شد
بعد از 12 دقیقه گفتن مودم 1 2 ساعت خاموش کنید بزارید استراحت کنه!!!!!!!!!!!!! هنوز تو کف این جواب هستم . که یعنی چی هرچی به مخم فشار میارم نمیتونم این جمله رو درک کنم!
در مشهد از اینترنت مخابرات استفاده میکنم.عالیه و به هیچ کدوم از مشکلات برنخوردم!
بسته به سیاست های استان شما داره
الامن اصفهان هستم هر گیگ 2500
دوستم خراسان رضوی دانلود رایکان - نامحدود
من تهران هستم رفتم بگیرم بنر زده بودن 5 متری 128نامحدود ولی دوستمون الان گفتم حجم رو باهاشون حساب کردن
دوستان چجوری میشه این مسئله رو پرسید ؟
سایتشون هم مشکل Zend Optimizer not installed داره لینک سایت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)