نقل قول نوشته اصلی توسط MagicVps.Com نمایش پست ها
با تشکر دوست عزیز ظاهرا شما تاپیک را نخوندین بصورت کامل برای هر یوزر یک حجم خاصی در نظر گرفته میشه یزور بر اساس پلانی که انتخاب میکند هزینه پرداخت میکند پلانها شامل هاردهای 100 200 300 و 500 گیگ هست
در کل هر کاربر یک فضا اختصاصی مخصوص خودش را دارد نه اینکه کل هارد برای همه با فضای اصلی قابل استفاده باشه پیشنهاتون کالا لحاظ شده از همون اول مورد دیگری هست بفرماید

در ضمن اینطوری هرکی هرچی دلش خواست نصب کنه توی ابتدی تاپیک هم گفتم که این نرم افزارها بصورت دیفالت نصب هست و چنانچه کاربر چیزی نیاز داشته باشه علاو بر انها میتونه اعلام کنه که نصب بشه به اینشکل نیست که مثل کاربر خوش بره 10 تا گیم سرور روش ران کنه میتونید تست بگرید و ببنید کالا به چه صورت هست
سلام مجدد
صد گيگ هارد خيلي دست و بال كاربر رو براي سوء استفاده باز ميكنه و نظر من هارد 10 گيگ (وحداكثرخودتون ميدونيد)
اگه هيچ كس نميتونه برنامه مورد نظرش رو نصب كنه كه اينجوري اختياراتي نداره و به نظر من وي پي اس بگيره بهتر است از اينكه اكانت (اكانت از ويندوز ميديد ديگه) بگيره
اگه برنامه هاي دلخواهش رو نصب كنيد شما حساب كنيد 40 كاربر هر روز بخوان يك نرم افزار نصب كنند چقدر براي شما زمانبر ميشه همينطور كاربر احساس راحتي نميكنه
شما ميتونيد هارد رو كم كنيد ولي كاربر هر چي ميخواد رو خودش بنصبه
هنگام سرويس دهي هم ازش سوال كنيد كه براي چه استفاده اي ميخواين همينطور تعهد بده كه حداكثر مثلا 10 درصد از منابع رو در 12 ساعت استفاده كنه(اين تعهد ميتونه كتبي يا اخلاقي باشه)
چون منابع سخت افزاري بسيار بالاست براي هر يوزر ولي بزرگترين مشكل در اين بحث پورت هستش كه 1 گيگه
پورت 1 گيگ اگهكاربر حتي براي مصارف امثال خارجيها كه خودتون اشاره كرديد آپلود دانلود باشه، از نرم افزار هاي دانلود و آپلود اف تي پي... استفاده كنه مسلما تمامي پورت رو ميكشه كما اينكه اين استفاده كاربر يك ساعت باشه يا 1 هفته ، سرور با كندي مواجه ميشه
پس بايد فكرب به حال پورت هم بكنيد چرا كه تو كافي نت ها هم كاربران حق استفاده از نرم افزار هاي دانلود آپلود رو ندارند. اگر جواب بديد كه نرم افزار هاي دانلود آپلود به صورت پيشفرض نصب نيستند و كاربر هم نميتونه نصب كنه پس به چه درد آپلود دانلودر ها ميخوره؟
تشكر