-
December 5th, 2009, 12:57
مشاوره برای انتخاب cms مناسب با امکانات زیر
سلام
بنده نیاز به سیستم مدیریت محتوایی دارم که بتواند امکانات زیر را برایم فراهم کند:
1. امکان درج مقالات
2. امکان ایجاد گالری عکس ، ویدئو و صوتی حرفه ای
3. داشتن قالب های متنوع
4. امکان ایجاد feed reader برای درج اتوماتیک خبر از سایت های دیگر بصورت کامل و دسته بندی شده
برای این نیازها کدام سیستم ها مناسب هستند؟
wp یا جوملا و یا...؟
لطفا مرا راهنمایی کنید
متشکرم
-
-
December 5th, 2009 12:57
# ADS
-
December 5th, 2009, 13:01
عضو انجمن
پاسخ : مشاوره برای انتخاب cms مناسب با امکانات زیر
اگه امکانات خیلی زیاد میخوای = جوملا
اگه لینک دهی خوب میخوای و ایندکس خیلی خوب تو گوگل = ورد پرس
این امکاناتی که شما میخوای هر دوی این سیستم ها میده ( به راحتی میشه گفت همه سیستم ها )
ولی به شخصه ورد پرس رو پیشنهاد میدم
-
تعداد تشکر ها ازRoka به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2009, 13:43

نوشته اصلی توسط
roka
اگه امکانات خیلی زیاد میخوای = جوملا
اگه لینک دهی خوب میخوای و ایندکس خیلی خوب تو گوگل = ورد پرس
این امکاناتی که شما میخوای هر دوی این سیستم ها میده ( به راحتی میشه گفت همه سیستم ها )
ولی به شخصه ورد پرس رو پیشنهاد میدم
برای ایجاد یک سایت شخصی می خوام. سئو بودن برام مهم نیست و کلا هدفم جذب بازدیدکننده های زیاد نیست.
من بصورت لوکال وردپرس رو به تازگی نصب کردم ولی مشکلی که دارم اینه که مثلا نمی تونم یه پلاگین خوب برای خوندن فید ها پیدا کنم!
ببینید مورد 4 برام مهمه. یعنی می خوام بخشی از سایت قسمت خبری داشته باشه و خبرها رو بصورت دسته بندی شده و خودکار دریافت کنه و بصورت کامل تو اون بخش نشون بده و ذخیره نکنه!!!
اینو من بین پلاگین های وردپرس نتونستم پیدا کنم!
.......
فرمودید جوملا = امکانات زیاد
حالا سوالم اینه که امکاناتی که جوملا میده مثل پلاگین های وردپرسه؟ یعنی تغییر جزئی ایجاد می کنه یا نه کاملا مستقل عمل می کنند و تغییراتی کلی و با کارایی بالا ایجاد می کنند؟
چون می دونید مثلا من وقتی مورد 2 رو میخوام منظورم امکان ساده نمایش عکس نیست برای این قسمت قابلیتی می خوام ایجاد بشه که بتونم عکس ها رو با قابلیت دریافت نظرات، امتیاز بندی، درج حقوق کپی رایت عکس، تغییر سایز عکس و... بذارم.
ویرایش توسط hamid88 : December 5th, 2009 در ساعت 13:46
-
-
December 5th, 2009, 13:45
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hamid88
سلام
بنده نیاز به سیستم مدیریت محتوایی دارم که بتواند امکانات زیر را برایم فراهم کند:
1. امکان درج مقالات
3. داشتن قالب های متنوع
4. امکان ایجاد feed reader برای درج اتوماتیک خبر از سایت های دیگر بصورت کامل و دسته بندی شده
برای این نیازها کدام سیستم ها مناسب هستند؟
wp یا جوملا و یا...؟
لطفا مرا راهنمایی کنید
متشکرم
سلام
Only Wordpress
1. امکان درج مقالات OK
2. امکان ایجاد گالری عکس ، ویدئو و صوتی حرفه ای OK
3. داشتن قالب های متنوع OK
4. امکان ایجاد feed reader برای درج اتوماتیک خبر از سایت های دیگر بصورت کامل و دسته بندی شده OK
-
تعداد تشکر ها از Metalik به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2009, 14:00
با تجربه چندین ساله ام در زمینه سیستم های مدیریت محتوا , جوملا بهترین هست . برای داشتن یک سایت حرفه ای مبتنی بر جوملا (مثل قالب حرفه ای و الحاقات حرفه ای ) البته باید هزینه کنید ...
سئو جوملا هیچ کمبودی نسبت به وردپرس نداره حتی قوی تر هم هست مثل sh404 ... اما من نمی دونم چرا دوستان در دنیای مجازی , در مورد جوملای چند سال پیش صحبت کی کنند ! در حالی که جوملا هر دو ماه یک اپدیت می ده بیرون..
اصولا سئو فقط تنها پارامترش سیستم مدیریت محتوا نیست و پارامترهای دیگه هم دخیل هست .
اما کار کردن با جوملا بیشتر زمان می بره اما وردپرس شاید بیشتر از 30 دقیقه یادگیری لازم نباشه اون طور که خودش ادعا می کنه !
-
تعداد تشکر ها از fox999 به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2009, 14:03
نظر من :
مامبو و وورد پرس
هست
-
تعداد تشکر ها از WebRang به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2009, 14:13
با جوملا کار نکردم.. ولی با وردپرس میشه اینی که شما میخواین رو با یه کم وقت گذاشتن (البته یه کم بیشتر از یه کم) پیاده کرد
پلاگینی که برای مورد چهارم پیشنهاد میدم FeedBurner هست
در واقع چیزهایی که شما میخواین بجز مورد دو رو به راحتی میشه با وردپرس پیاده کرد
مورد دو رو هم اگه از برنامه نویسی و اینا چیزی بدونین و وقت کافی داشته باشین میتونین اوکی کنین یا اینکه دست به جیب بشین..
در کل شدنیه
-
تعداد تشکر ها از afrateam به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2009, 15:10
سلام
شدیدا جوملا رو پیشهاد میکنم. هیچ چیز از نظر امکانات کم نداره.
اینجا رو ببین تا بفهمی در هر زمینه ای که فکرشو بکنی حداقل 20 تا اکستنشن عالی داره: Home - Joomla! Extensions Directory
-
تعداد تشکر ها از alireza66 به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2009, 15:58
می تونم بگم بازم گیج شدم!
دوستان نظرات مثبتشون رو خیلی محکم و قاطع راجع به wp و جوملا میدن و این نتیجه گیری رو سخت می کنه. خب من که نمی تونم از هر دو سیستم استفاده کنم!!!
پس اینکار رو می کنیم:
من از چهار مورد، مورد 1 و 3 رو که با توجه به نظرات دوستان هر دو این cms ها دارن برمی دارم تا روی دو مورد باقی مونده بحث کنیم یعنی:
و
مورد2: منظور من از این مورد، امکان ایجاد بخشی جدا با قابلیت دسته بندی عکس ها و ویدئو ها و موزیک هاست + قابلیت امتیاز دهی و دریافت نظرات برای هر فایل!!! ( یعنی قاطی صفحه اصلی سایت نشه و فقط تو اون قسمت قابل دسترسی باشه )
مورد4 : منظور من از این مورد، بطور خلاصه ایجاد بخشی خبری که بتونم خروجی سایت ها رو در اون دسته بندی کنم تا هر مطلب از این سایت ها در موضوع خاص خودش قابل مشاهده باشه و خروجی ها رو کامل نشون بده و البته تو سایت ذخیره نکنه!!! ( اینم نمی خوام تو صفحه اصلی باشه و با صفحه اصلی سایت قاطی بشه بلکه فقط تو اون قسمت خاص خودش قابل دسترسی باشه )
خب حالا تو این دو مورد کدومشون برتره؟
ویرایش توسط hamid88 : December 5th, 2009 در ساعت 16:03
-
-
December 5th, 2009, 16:05
مطمئنا این دو مورد بصورت پیش فرض در این سیستم ها وجود نداره پس لطف کنید الحاقات مناسب این دو مورد رو هم معرفی کنید البته و صد البته با لینک مشخص برای دانلود!!!!!!!!!
بسیار ممنون و متشکر از همه شما عزیزان
-