نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 238

موضوع: پیشنهاد مفید برای فروشنگان (در مورد ارزان فروشی بعضی همکاران)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hpnn.wm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

پیش فرض پاسخ : پیشنهاد مفید برای فروشنگان (در مورد ارزان فروشی بعضی همکاران)

خوب الان فکر نکنم کسی جواب گرفته باشه از این تاپیک اگه دقت کرده باشید متوجه می شید که :
    1- بیشترین پست مربوط به استارتر تاپیک و 4 نفر از بقیه دوستان هستند که فقط نظر می دادند
    (این نشون می ده که فقط حداکثر تعداد 10 نفر علاقه دارند که این کار عملی بشه اونم توی حرف نه در عمل)
    2-این تاپیک تکراری و محل خوبی واسه افزایش پست
    (این نشون می ده که افراد کم کار و بی تجربه اومدن اینجا تا به 100 پست برسند و افر بدند و این تاپیک نوعی کمک هست نه جلوگیری بهتون قول می دم همین افرادی که اینجا دارند از استارتر حمایت می کنند (البته بعضی شون نه همه) خودشون فردا یه تاپیک می زنند که حداقل قیمت رو داره )
    3-افراد زیادی هم گفتند که در این مورد بحث های زیادی شده
    ( این نشون می ده که به جایی نرسیدیم با این بحث ها . شاید سرور استار رو بشناسید ایشون این طرح رو مطرح کردند و همه به سر ایشون زدند و ...... که در اخر هم نتیجه گرفته نشد)

ببینید دوستان بنده مددیان هستم 26 ساله اهل تبریز در دانشگاه صنعتی شریف فیزیک کوانتوم خوندم و موفق شدم مدرک دکتری رو بگیریم و در حال حاضر هم واسه PHD می خونم و الان هم در تبریز سکونت دارم (این ها رو گفتم به خاطر اینکه منو بشناسید حتی می تونید سوابق تحصیلی رو استعلام بکنید و برای نشون دادن خودم و .... و پز دادن نیست و علت اینکه بنده به فروش سرور و گرایش به کامپیوتر دارم به دلیل اینه که علاقه شخصی هست و بنده بسیار علاقه شدیدی به کامپیوتر و سرور و کلا وب دارم )
    دوستان چند باری هم در این باره بحث شده و بسیاری از دوستان هم گفتند
    اول اینکه کسانی که سرور رو ارزون می فروشند شاید برای ماه اول هست و برای ماه های بعدی شاید از شما هم گرون تر بدند نمونه واقعی همین هایپر سرور
    دوم اینکه سیاست کاری و اقتصادی ارزی و ..... هر کسی یا شرکتی به خود شرکت بستگی داره و به هیچ کس مربوط نیست
    سوم اینکه درسته به خود بنده با توجه به این که نسبتا ارزون می فروشم ولی کسان دیگه ای هم هستند که نصف قیمت های بنده می فروشند و به بنده ضرر می رسونند ولی به من و شما ربطی نداره که شخص فروشنده می خواید سرور خیرات بکنه یا سرور 256 رو 1 میلیون بفروشه هر کسی سیاست کاری و مالی خودش رو داره و براش محترمه . و یادتون باشه کسی زنده می مونه که با محیط سازگای داشته باشه پس اگر کسی معترض هست می تونه فروش سرور رو کنار بزاره
    چهارم اینکه این واقعیت هست بسیاری از بچه های این دور و زمونه بسیار با کامپیوتر مشغول هستند و این هم به من و شما ربطی نداره که یکی از همین بچه ها اوقات فراغتش رو واسه ایجاد سرور می گذرونه و یا واسه بازی گیم من وقتی خودم مشکلی داشته باشم شاید از یه کسی بپرسم که 17 ساله هست اما تونسته مشکل منو حل بکنه و این برای من کافیه
    پنجم اینکه این که شما می گید دارید اطلاع رسانی می کنید مثلا اقای شایان عسگرپور مدیر سایت VPSfars سرور ها رو ارزون ولی با کیفیت می فروشه و فکر کنم همه با ایشون اشنایی دارند ایا این دلیل می شه که به کار برا اطلاع رسانی کنیم که مثلا سرور های ارزون کیفیت بدی دارند??? تقریبا توی تاپیک ایشون بجز یکی دو نفر راضی هستند و این دلیل نمی شه که هر کی ارزون بفروشه کیفیت سرور هاش پایینه و به همه بگیم که سرور ارزون بی کیفیت هستند

اما نظر بنده و نتیجه گیری : به نظر بنده همون بهتره که ارزون فروش ها به کار خودشون ادامه بدند چه سرور با کیفیتی تحویل بدند چه بی کیفیت و چه با پشتیبانی خوب و چه با پشتیبانی بد
    بگذارید مشتری های فرد مورد نظر در مورد این فرد اظهار نظر بکنند نه ما که از دور داریم تماشا می کنیم اگر مشتری های ناراضی بیشتر باشند طبیعتا خرید سرور از فرد مورد کاسته و به صفر خواهد رسید

یه چیز دیگه : اینکه نگران ارزون فروشی نباشید با این وضع ارز و ..... حتی ارزون فروش ها هم قیمت خودشون رو بالا می برند و اگر نه که به ضرر خودشون هست که برای 2-3 تومن پول ناقابل هم وجهه ی کاری خودشون رو خراب می کنند و کلی هم ضرر می زنند

حالا باز هم تصمیم با شماست اگه دوست دارید بازم به بحث ادامه بدید
    ویرایش توسط hpnn.wm : August 16th, 2012 در ساعت 17:32

2. تعداد تشکر ها ازhpnn.wm به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)