-
August 15th, 2012, 14:21
عضو انجمن
پاسخ : نظرسنجی در مورد سرویس پارس انلاین
سلام
ترافیک چقدر گرفتید ؟
((*پارس آنلاین برای ماه رمضان یه طرح داره که 1 ماه میتونید رایگان استفاده کنید و این رایگان بودن هم هزینه راه اندازی، رانژه و خوده سرویس هستش. شنیدم 256 هستش با ترافیک 2 گیگ، از اون چرا استفاده نکردید ؟))
موفق و پیروز باشید
پرتو سرور
هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup
-
-
August 15th, 2012 14:21
# ADS
-
August 15th, 2012, 14:48

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
من بالاخره برای تست یه سرویس 512 خریدم
مبلغ 39500 + 5% مالیات ارزش بر افزوده + 10000 هزینه راه اندازی اولیه
که جمعا شد 45750 تومان دادم و هزینه تمدید هم 39500 هست حالا نمی دونم چرا کمتر در اومد؟؟؟؟؟؟

جالب اینه که صبح سفارش دادم الان وصل شده و به نظرم از نظر سرعت تحویل سرویس عالی هستند
این هم اسکرین شاتی از سرعت دانلود من هست که ساعت 2 ظهر گرفته شده منتظر شب هستم تا ببینم شب ها سرعتش چطوره

512 نامحدود گرفتیت ؟؟؟؟
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
-
-
August 15th, 2012, 16:20
عضو انجمن
هزینه ی راه اندازی؟؟؟؟!!!!
دوست عزیز هزینه ی راه اندازی وقتی دریافت میشود که شما برای اولین بار اقدام به دریافت adsl میکنید و از سرویس دهنده درخواست میکنید که به خانه شما تشریف بیارند و اتصال و غیره رو به شما آموزش دهند!
شرط میبندم که طرف 5 تومن از شما اظافه گرفت و به شما گفت که هزینه ی راه اندازی داره و ریخت تو جیب در صورتی که میبایست 10 تومن میگرفت!!!
-
-
August 15th, 2012, 16:24

نوشته اصلی توسط
alireza.076
هزینه ی راه اندازی؟؟؟؟!!!!
دوست عزیز هزینه ی راه اندازی وقتی دریافت میشود که شما برای اولین بار اقدام به دریافت adsl میکنید و از سرویس دهنده درخواست میکنید که به خانه شما تشریف بیارند و اتصال و غیره رو به شما آموزش دهند!
شرط میبندم که طرف 5 تومن از شما اظافه گرفت و به شما گفت که هزینه ی راه اندازی داره و ریخت تو جیب در صورتی که میبایست 10 تومن میگرفت!!!
طبق بخشنامه و تصمیمات جدیدی که مخابرات گرفته
مبلغ 10هزار تومان اولیه جهت رانژه کردن خط تلفن دریافت میشه
که این مصوبه به بند های متنوعی تقسیم شده که اگر شما خط رو طی 24ساعت رانژه کنید یا 72 ساعت یا بیش از این مبالغ متفاوت هست
آیین نامه جدیدش رو حالا وقت شد براتون پیوست می کنم
-
تعداد تشکر ها از iranian-portal به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2012, 16:31

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
مگه سرور هست که اور سل بکنه ؟؟؟
در ضمن من الان شنیدم که شبا سرعتش می اد پایین ولی اونی که شما گفتی بر عکسش بود
شما مطمئن هستی که شبا سرعتش 250 بود ؟
بله دوست عزیز سرور هست و تو ایران هم رسما در حال اورسل شدن هست
این اورسل هم به دستور مخابرات انجام میشه
یک پورت Dedicate با سرعت 128 رو با ضریب اشتراک 1/10 تقدیم می کنند که یعنی اورسل واقعی که سرعت دانلود 128 میشه 10 الی 16 کیلو بایت
اما شرکت های خصوصی مثل صبا نت و... جهت حفظ کیفیت پورت های پرقدرت رو با ضریب اشتراک 1/10 میدن مثلا پورت 1مگ که معمولا 128 صبا سرعت دانلودش بالای 100 هست
و اگر تا حالا دنبال این جریان رفته باشید مثلا شرکت مبین نت اگر درخواست کنید یک Dedicate با مبلغ ماهیانه 580هزار تومان در اختیارتون میزاره که سرعت دانلود اختصاصی برای شما در پهنای باند نامحدود هست
راستی توی سرویس های adsl چیزی به عنوان oversell وجود داره؟
با توجه به توضیحات بالا بله اورسل داریم
-
تعداد تشکر ها ازiranian-portal به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2012, 21:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
512 نامحدود گرفتیت ؟؟؟؟
نه 512 با 6 گیگ حجم
-
-
August 15th, 2012, 21:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohammadlover
سلام
ترافیک چقدر گرفتید ؟
((*پارس آنلاین برای ماه رمضان یه طرح داره که 1 ماه میتونید رایگان استفاده کنید و این رایگان بودن هم هزینه راه اندازی، رانژه و خوده سرویس هستش. شنیدم 256 هستش با ترافیک 2 گیگ، از اون چرا استفاده نکردید ؟))
موفق و پیروز باشید
اتفاقا یکی از دوستان خرید داشتند 128 ارائه می ده با سرعت 128 دانلود می کنه و افت سرعت به هیچ وجه نداره
کاملا رایگان برای 1 ماه هست 2 گیگ حجم برای همون 1 ماه ارائه می دند ولی یه مشکلی که داره دانلود رایگان شبانه نداره
-
-
August 16th, 2012, 01:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iranian-portal
بله دوست عزیز سرور هست و تو ایران هم رسما در حال اورسل شدن هست
این اورسل هم به دستور مخابرات انجام میشه
یک پورت Dedicate با سرعت 128 رو با ضریب اشتراک 1/10 تقدیم می کنند که یعنی اورسل واقعی که سرعت دانلود 128 میشه 10 الی 16 کیلو بایت
اما شرکت های خصوصی مثل صبا نت و... جهت حفظ کیفیت پورت های پرقدرت رو با ضریب اشتراک 1/10 میدن مثلا پورت 1مگ که معمولا 128 صبا سرعت دانلودش بالای 100 هست
و اگر تا حالا دنبال این جریان رفته باشید مثلا شرکت مبین نت اگر درخواست کنید یک Dedicate با مبلغ ماهیانه 580هزار تومان در اختیارتون میزاره که سرعت دانلود اختصاصی برای شما در پهنای باند نامحدود هست
با توجه به توضیحات بالا بله اورسل داریم
جسارتاً اسم این کار و فناوری "Burst" هستش یعنی مثلاً اگه اکانت شما رو روی یک خط 2 مگابیت شیر بزارن و شما هم سرویس 512 گرفته باشی به شرط اینکه کسی تو شبکه ISP مصرف نداشته باشه شما میتونید از 2 مگ استفاده کنید ولی هیچ تضمینی برای اون نیست ولی اگر چند نفر همزمان دانلود داشته باشن تو ISP ، شما میتونی با همون 512 خودتون دانلود کنید و نه بیشتر.
موفق باشید
پرتو سرور
هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup
-
-
August 16th, 2012, 12:16
عضو انجمن
والا برای ما که دیروز از 250 پایینتر نیومد حتی شب هم از 220 پایین تر نیومد
در حالی که این ای اس پی توی شهر ما هم کم مشتری نداره !!!!!
ولی بازم خوبه
-
-
August 16th, 2012, 13:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iranian-portal
طبق بخشنامه و تصمیمات جدیدی که مخابرات گرفته
مبلغ 10هزار تومان اولیه جهت رانژه کردن خط تلفن دریافت میشه
که این مصوبه به بند های متنوعی تقسیم شده که اگر شما خط رو طی 24ساعت رانژه کنید یا 72 ساعت یا بیش از این مبالغ متفاوت هست
آیین نامه جدیدش رو حالا وقت شد براتون پیوست می کنم
ما که توی شهرمون از این پولای مفتکی به کسی نمیدیم. (لاهیجان)
شرمنده من از این بخشنامه خبر نداشتم ولی من 3روزه پیش از شرکت اندیشه سبز خزر سرویس گرفتم پولی بابت اشتراک دریافت نکردند و فقط پول خود سرویس رو دریافت کردند
-