صفحه 21 از 24 نخستنخست ... 111718192021222324 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 201 تا 210 , از مجموع 238

موضوع: پیشنهاد مفید برای فروشنگان (در مورد ارزان فروشی بعضی همکاران)

عضو جدید avalhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    197
    تشکر تشکر شده 
    241
    تشکر شده در
    143 پست

54 پاسخ : پیشنهاد مفید برای فروشنگان (در مورد ارزان فروشی بعضی همکاران)

دوستان کسانی که قیمت پایین میدن سود کمتر میگیرن ولی فروش بیشتر دارن
    پس شما هم کمی راضی تر باشین هیچ مشکلی پیش نمیاد
    این مشکل شما نیست مشکل همه هست که مدتی سود های بی حساب و کتاب میزدین به جیب خیلی خوب بود
    اما الان که میبینین فروشتون 1/5 شده به فکر این جور چیز ها افتادین
    دم همه ارزون فروش ها قورمه سبزی
    به نظر من تنها راه حل همین نماد اعتماد الکترونیکی هست که دارن میدن، تقریبا اصولیه و در کنارش وزارت خونه هم باید قسمتی رو برای معرفی شرکت های هاستینگ معتبر بزاره تا ملت ازشون خرید کنن، سایت افرادی هم که با حالت دلالی مانند کار میکنن (در زمینه هاستینگ) ***** کنه
    همین سایتهای دلال مانند نه مالیات میدن و نه پس فردا به جایی پاسخگو هستند قیمتهاشونم که نصفه همه جاست در نهایتم یه شماره تلفن ایرانسل تو سایت زدن همینها حق شرکت هایی که مالیت میدن و اصولی دارن کار میکنن رو دارن ضایع میکنن...
    ویرایش توسط avalhost : August 14th, 2012 در ساعت 08:17
    گـــــروه میزبـــانـی وب اول هــاست
    Avalhost Web-hosting Company
    4340602 311 98+ : Tell Number
    شرکت نیک میزبان سپاهان (شماره ثبت ۴۷۵۴۳)
    پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500

2. تعداد تشکر ها ازavalhost به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن DreamServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    488
    تشکر شده در
    339 پست

پیش فرض پاسخ : پیشنهاد مفید برای فروشنگان (در مورد ارزان فروشی بعضی همکاران)

باید هاستینگ ها تایید بشن! هر بچه ای الآن از مامان باباش قهر میکنه یه هاستینگ میاد میزنه یه سرور میاد میخره بعدشم هاستینگ و قیمت پایین و بقیه چیز هایی که گفتید!
    تو فکر یه تاییدیه واسه هاستینگ ها هستیم و در دست طراحی هست توسط تیم امنیتی ما! دوستانی که تمایل به همکاری دارند پیام خصوصی بدند یا با پاسخگوی یاهو من تماس بگیرند!

5. تعداد تشکر ها ازDreamServer به دلیل پست مفید

عضو انجمن alireza.076 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    514
    تشکر تشکر شده 
    2,403
    تشکر شده در
    1,123 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط DreamServer نمایش پست ها
    باید هاستینگ ها تایید بشن! هر بچه ای الآن از مامان باباش قهر میکنه یه هاستینگ میاد میزنه یه سرور میاد میخره بعدشم هاستینگ و قیمت پایین و بقیه چیز هایی که گفتید!
    تو فکر یه تاییدیه واسه هاستینگ ها هستیم و در دست طراحی هست توسط تیم امنیتی ما! دوستانی که تمایل به همکاری دارند پیام خصوصی بدند یا با پاسخگوی یاهو من تماس بگیرند!

ببخشید میتونم اسم تیم شما رو سوال کنم؟
    همچنین خود شما با 20 تا نوشته اقدام به فروش سرویس میکنید که خلاف قوانین هست
    حرف شما هم خیلی توهین آمیز به جونای تازه وارد بود!
    دوست عزیز به جای تیم زدن برید کمی درس اخلاق بگیرید
    من خودم سنم کم نیست تازه وارد هم نیستم اقدام به فروش هم نمیکنم.
    حرمت این انجمن و تاپیک رو حفظ کنید دوست عزیز
    اگر هم میگویید که از کاربران قدیمی هستید، پس چرا تایخ عضویت شما برای امساله؟ (مولتی اکانت)

7. تعداد تشکر ها ازalireza.076 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    488
    تشکر شده در
    339 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza.076 نمایش پست ها
    ببخشید میتونم اسم تیم شما رو سوال کنم؟
    همچنین خود شما با 20 تا نوشته اقدام به فروش سرویس میکنید که خلاف قوانین هست
    حرف شما هم خیلی توهین آمیز به جونای تازه وارد بود!
    دوست عزیز به جای تیم زدن برید کمی درس اخلاق بگیرید
    من خودم سنم کم نیست تازه وارد هم نیستم اقدام به فروش هم نمیکنم.
    حرمت این انجمن و تاپیک رو حفظ کنید دوست عزیز
    اگر هم میگویید که از کاربران قدیمی هستید، پس چرا تایخ عضویت شما برای امساله؟ (مولتی اکانت)
    عزیز چرا جبهه میگیری؟!!!!!!!
    مگه هرکسی کار وب میکنه باید بیاد تو wht ؟؟؟؟؟؟؟
    مگه معتبر ترین انجمن و کلا سند و مدرت wht ؟؟؟؟؟؟؟
    نه عزیز من نه خودم 50سال سن دارم که بگم خیلی کار کردم و حرفه ای هستم نه این که ادعایی دارم! انگار شمایی که داری ادعا میکنی و هی مولتی اکانت مولتی اکانت میکنی!
    نمیدونم چرا شما که اینجوری میگی سنت بالاست داری کار میکنی این نظر رو داری! من واسه خود مشتری ها میگم وگرنه من که مشتریم رو دارم پولم رو هم در میارم! خدا رو شکر وضعمون هم اونقدا بد نیست که بخوایم سرویس درجه 1 رو بذاریم اینجوری واسه فروش!
    دوست عزیز از پاسخگو یاهو استفاده کنید تا بهتون بگم چیه تیم ما!!
    با 20 تا پست تیم میزنید! متاسفم واسه این انجمن که شما فقط به تعداد پست نگاه میکنید!
    ما کارمون کاملا خصوصی و برای جاهای خاص بود تا 2 ماه پیش ولی خب به دلایلی که اینجا جاش نیست من همرو بنویسم دست به فروش در محیط عمومی هم زدیم!
    من اونایی که باهاشون کار میکنم جوون هستن ولی جوون داریم تا جوون!
    درس اخلاق بگیرم؟! لطفا یه ذره به خوندنتون توجه کنید! میفهمید که کاملا اشتباه متوجه شدید!
    ویرایش توسط DreamServer : August 16th, 2012 در ساعت 11:20

9. تعداد تشکر ها ازDreamServer به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    488
    تشکر شده در
    339 پست

بعد یه سوال فنی چرا ای دی یاهو شما : scarlet1376
    و اکانتتون alireza.076

شما که متولد 1376 نیستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! )

فک میکنم دلیل جبهه گیری و ناراحت شدنتون رو متوجه شدم!

11. تعداد تشکر ها ازDreamServer به دلیل پست مفید

عضو انجمن alireza.076 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    514
    تشکر تشکر شده 
    2,403
    تشکر شده در
    1,123 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط DreamServer نمایش پست ها
    بعد یه سوال فنی چرا ای دی یاهو شما :
    scarlet1376
    و اکانتتون alireza.076

شما که متولد 1376 نیستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! )

فک میکنم دلیل جبهه گیری و ناراحت شدنتون رو متوجه شدم!
    خیر دوست عزیز. اولا این تاریخ فوت برادرم هست، ولی شما بهتر نبود قبل از قرار دادن این پست کمی به تاریخ فکر میکردید که چجوری یه 15 ساله بتونه هاستینگ داشته باشه؟!!! حتی 15 ساله نمیتونه حساب بانکی داشته باشه چه برسه به هاستینگ

دوما شما اصلا پست من رودرست مطالعه کردید؟

همچنین خود شما با 20 تا نوشته اقدام به فروش سرویس میکنید که خلاف قوانین هست:
    پاسخ شما:
    با 20 تا پست تیم میزنید! متاسفم واسه این انجمن که شما فقط به تعداد پست نگاه میکنید!

همچنین در پاسخ به:
    انگار شمایی که داری ادعا میکنی و هی مولتی اکانت مولتی اکانت میکنی!
    باید سوال کنم که آیا من از خودم هیچ حرفی زدم؟!!

*من واسه خود مشتری ها میگم*
    با خورد کردن دیگران و بالا بردن خودتان؟!

*فک میکنم دلیل جبهه گیری و ناراحت شدنتون رو متوجه شدم*
    اگه خوب مطالعه کنید گفتم من اقدام به فروش سرویس نمیکنم

همچنین منظور من از مولتی اکانت بودن اینه که شما قبلا اکانت داشتید که بن شده و دوباره یه اکانت دیگه درست کردید که تاریخش جدید خورده

13. تعداد تشکر ها ازalireza.076 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    488
    تشکر شده در
    339 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza.076 نمایش پست ها
    خیر دوست عزیز. اولا این تاریخ فوت برادرم هست، ولی شما بهتر نبود قبل از قرار دادن این پست کمی به تاریخ فکر میکردید که چجوری یه 15 ساله بتونه هاستینگ داشته باشه؟!!! حتی 15 ساله نمیتونه حساب بانکی داشته باشه چه برسه به هاستینگ

دوما شما اصلا پست من رودرست مطالعه کردید؟

همچنین خود شما با 20 تا نوشته اقدام به فروش سرویس میکنید که خلاف قوانین هست:
    پاسخ شما:

همچنین در پاسخ به:
    انگار شمایی که داری ادعا میکنی و هی مولتی اکانت مولتی اکانت میکنی!
    باید سوال کنم که آیا من از خودم هیچ حرفی زدم؟!!

*من واسه خود مشتری ها میگم*
    با خورد کردن دیگران و بالا بردن خودتان؟!

*فک میکنم دلیل جبهه گیری و ناراحت شدنتون رو متوجه شدم*
    اگه خوب مطالعه کنید گفتم من اقدام به فروش سرویس نمیکنم

همچنین منظور من از مولتی اکانت بودن اینه که شما قبلا اکانت داشتید که بن شده و دوباره یه اکانت دیگه درست کردید که تاریخش جدید خورده
    من با پست شما کاملا موافق بودم فقط جهت اطلاعتون 15 ساله ها هم وارد این بازار شدن! دیدم که میگم!
    مولتی اکانت هم بله!
    فکر میکنم بد برداشت کردید یا میشه گفت لحن من بد بوده!
    منظور من از هاستینگ های اونجوری هم همین 15 ساله 14 ساله ها بود عزیز!
    میخواید معرفی کنم؟!
    درمورد مطالعه بشینم 20 صفحه مطالعه کنم؟؟؟! پست اصلی خودتون رو فقط خوندم و جواب دادم!

15. تعداد تشکر ها ازDreamServer به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    37
    تشکر تشکر شده 
    107
    تشکر شده در
    75 پست

بابا این بحث ها رو ولش
    در مورد نماد اعتماد ملی هم بنده اقدام کردم بابا اینها خیلی گیر بودن
    سند خونه ما از اون سند قدیمیها هست به این شرکت نماد اعتماد ملی دادم هرچقدر هم توضیح دادم قبول نکردند . تکیف کسی که اجاره میشینه و کارش اینه دیگه عمرا میتونه از این مثلا نماد اعتماد تهییه کنه
    من برای پرداخت آنلاین برای سایتم کپی همون سند رو فرستادم بانک گیر نداد اینها واسه یه لوگو گیر میدن (گفتم لوگو چون حرف گوش نمی دن و حرف کاربر رو نمی فهمند)

17. تعداد تشکر ها ازloginvps به دلیل پست مفید

عضو انجمن ertebat7 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    941
    تشکر تشکر شده 
    1,170
    تشکر شده در
    813 پست

این لوگو را از کجا میشه گرفت ادرس سایتش چیه؟
    ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
    Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
    تلگرام: @ertebat7host

19. تعداد تشکر ها ازertebat7 به دلیل پست مفید

عضو انجمن hpnn.wm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

خوب الان فکر نکنم کسی جواب گرفته باشه از این تاپیک اگه دقت کرده باشید متوجه می شید که :
    1- بیشترین پست مربوط به استارتر تاپیک و 4 نفر از بقیه دوستان هستند که فقط نظر می دادند
    (این نشون می ده که فقط حداکثر تعداد 10 نفر علاقه دارند که این کار عملی بشه اونم توی حرف نه در عمل)
    2-این تاپیک تکراری و محل خوبی واسه افزایش پست
    (این نشون می ده که افراد کم کار و بی تجربه اومدن اینجا تا به 100 پست برسند و افر بدند و این تاپیک نوعی کمک هست نه جلوگیری بهتون قول می دم همین افرادی که اینجا دارند از استارتر حمایت می کنند (البته بعضی شون نه همه) خودشون فردا یه تاپیک می زنند که حداقل قیمت رو داره )
    3-افراد زیادی هم گفتند که در این مورد بحث های زیادی شده
    ( این نشون می ده که به جایی نرسیدیم با این بحث ها . شاید سرور استار رو بشناسید ایشون این طرح رو مطرح کردند و همه به سر ایشون زدند و ...... که در اخر هم نتیجه گرفته نشد)

ببینید دوستان بنده مددیان هستم 26 ساله اهل تبریز در دانشگاه صنعتی شریف فیزیک کوانتوم خوندم و موفق شدم مدرک دکتری رو بگیریم و در حال حاضر هم واسه PHD می خونم و الان هم در تبریز سکونت دارم (این ها رو گفتم به خاطر اینکه منو بشناسید حتی می تونید سوابق تحصیلی رو استعلام بکنید و برای نشون دادن خودم و .... و پز دادن نیست و علت اینکه بنده به فروش سرور و گرایش به کامپیوتر دارم به دلیل اینه که علاقه شخصی هست و بنده بسیار علاقه شدیدی به کامپیوتر و سرور و کلا وب دارم )
    دوستان چند باری هم در این باره بحث شده و بسیاری از دوستان هم گفتند
    اول اینکه کسانی که سرور رو ارزون می فروشند شاید برای ماه اول هست و برای ماه های بعدی شاید از شما هم گرون تر بدند نمونه واقعی همین هایپر سرور
    دوم اینکه سیاست کاری و اقتصادی ارزی و ..... هر کسی یا شرکتی به خود شرکت بستگی داره و به هیچ کس مربوط نیست
    سوم اینکه درسته به خود بنده با توجه به این که نسبتا ارزون می فروشم ولی کسان دیگه ای هم هستند که نصف قیمت های بنده می فروشند و به بنده ضرر می رسونند ولی به من و شما ربطی نداره که شخص فروشنده می خواید سرور خیرات بکنه یا سرور 256 رو 1 میلیون بفروشه هر کسی سیاست کاری و مالی خودش رو داره و براش محترمه . و یادتون باشه کسی زنده می مونه که با محیط سازگای داشته باشه پس اگر کسی معترض هست می تونه فروش سرور رو کنار بزاره
    چهارم اینکه این واقعیت هست بسیاری از بچه های این دور و زمونه بسیار با کامپیوتر مشغول هستند و این هم به من و شما ربطی نداره که یکی از همین بچه ها اوقات فراغتش رو واسه ایجاد سرور می گذرونه و یا واسه بازی گیم من وقتی خودم مشکلی داشته باشم شاید از یه کسی بپرسم که 17 ساله هست اما تونسته مشکل منو حل بکنه و این برای من کافیه
    پنجم اینکه این که شما می گید دارید اطلاع رسانی می کنید مثلا اقای شایان عسگرپور مدیر سایت VPSfars سرور ها رو ارزون ولی با کیفیت می فروشه و فکر کنم همه با ایشون اشنایی دارند ایا این دلیل می شه که به کار برا اطلاع رسانی کنیم که مثلا سرور های ارزون کیفیت بدی دارند??? تقریبا توی تاپیک ایشون بجز یکی دو نفر راضی هستند و این دلیل نمی شه که هر کی ارزون بفروشه کیفیت سرور هاش پایینه و به همه بگیم که سرور ارزون بی کیفیت هستند

اما نظر بنده و نتیجه گیری : به نظر بنده همون بهتره که ارزون فروش ها به کار خودشون ادامه بدند چه سرور با کیفیتی تحویل بدند چه بی کیفیت و چه با پشتیبانی خوب و چه با پشتیبانی بد
    بگذارید مشتری های فرد مورد نظر در مورد این فرد اظهار نظر بکنند نه ما که از دور داریم تماشا می کنیم اگر مشتری های ناراضی بیشتر باشند طبیعتا خرید سرور از فرد مورد کاسته و به صفر خواهد رسید

یه چیز دیگه : اینکه نگران ارزون فروشی نباشید با این وضع ارز و ..... حتی ارزون فروش ها هم قیمت خودشون رو بالا می برند و اگر نه که به ضرر خودشون هست که برای 2-3 تومن پول ناقابل هم وجهه ی کاری خودشون رو خراب می کنند و کلی هم ضرر می زنند

حالا باز هم تصمیم با شماست اگه دوست دارید بازم به بحث ادامه بدید
    ویرایش توسط hpnn.wm : August 16th, 2012 در ساعت 17:32

21. تعداد تشکر ها ازhpnn.wm به دلیل پست مفید

صفحه 21 از 24 نخستنخست ... 111718192021222324 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)