سلام به همه ی دوستان
من میخوام سرور اختصاصی از هتزنر بگیرم،میخواستم بدونم تفاوت هارد Enterprise و هارد معمولی که این دیتاسنتر ارائه میده چیه؟(کلا تفاوت هارد های معمولی با Enterprise چیه؟)
سلام به همه ی دوستان
من میخوام سرور اختصاصی از هتزنر بگیرم،میخواستم بدونم تفاوت هارد Enterprise و هارد معمولی که این دیتاسنتر ارائه میده چیه؟(کلا تفاوت هارد های معمولی با Enterprise چیه؟)
سرعت و همچین عمر بیشتر سری اینترپرایز
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
در مورد تجربم بگم خدمتتون
یه سری از این هاردها به خوبی سازگاری با esxi ندارند که با تلاش های دیتاسنتر مشکلمون حل شد . و دیتاسنتر از عدم پشتیبانی کافی از این هاردها اعلام کرد ( نه همه مدل هاش )
دقیقا حضور ذهن ندارم که بگم چه هاردی بود
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
من خیلی تفاوتی از بعد سرعت و بازدهی فنی حس نکرده ام ( برای مدیریت سرور حظور فیزیکی داریم و وضعیت سخت افزاری آن را محسوس چک می کنیم ) البته ممکن هست به قول همکار عزیزمون طول عمر بیشتری داشته باشن
من تجربه ای که با هارد های sata دارم به نظرم سریعترین و کارآمد ترین هارد های sata موجود 3 ترابایتی وسترن دیجیتال 6 گیگبیت هستند که بالاترین کش و بافر رو دارن و i/o خوبی ارائه می کنن.
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
هاردهای نسل جدید 64 مک بافر هستندوبرای همین هم سرعت خوبی دارند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)