-
August 14th, 2012, 17:20
عضو انجمن
پاسخ : تو تابستون فروشتون چه طوره؟
متاسفانه دلیل اصلی به نظر خودم با این که دارم به چشم می بینم و حتی مشتری های خود ما هم این طوری شدن
توان خرید هست . یعنی گرانی باعث شده دیگه مردم توان خرید نداشته باشن
-
-
August 14th, 2012 17:20
# ADS
-
August 14th, 2012, 18:49
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
متاسفانه دلیل اصلی به نظر خودم با این که دارم به چشم می بینم و حتی مشتری های خود ما هم این طوری شدن
توان خرید هست . یعنی گرانی باعث شده دیگه مردم توان خرید نداشته باشن
دقیقا
به مشتری میگم فلان پلن 30000 تومانه می گه وای چقدر گرون
علم بهتر است یا ثروت؟ ، هیچکدام فقط ذره ای معرفت !
-
-
August 14th, 2012, 21:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
par30webhost
البته یکی از مشکلات من نداشتن
صبر هست .

شما فکر کنم از این 3 ماه هاش باشی چون اکانتت بسته شده This Account Has Been Suspended اول مشکلات تان را حل کنید و بعد تاپیکت ایجاد کنید .
و اما در مورد تابستانه دوست خوبمون جوان سرور گفتند که اگر کم میشه از توان خود طرف هست من این حرف رو قبول دارم چون واقعا چندتا هستند که اصلا بلد نیستند چطور مشتری مداری کنند .
و اما در مورد شما روز اول که تاپیکت منیج رو زده بودید ساعت 12 پیام دادم ولی اصلا شما نزاشتید حرف بزنم و سریع گفتید وقت ندارم فردا پیام بدید .
نوع رفتار شما درست نیست و اینکه الان هم کمی مشکل خوردید در سرویس دهی و اومدید تاپیکت زدید ببینید بقیه چی میگن
پوزش که موضوع تاپیکت رو عوض کردم همون بحص رو ادمه بدید .
-
-
August 14th, 2012, 21:50
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2012, 22:07
عضو انجمن
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع
قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
-
-
August 14th, 2012, 22:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shahab-f
ایشون تو این چند روز اخیر فعال ترین فرد انجمن شدند هر تاپیکی رو نگاه میکنی یه متنی از سمته این دوستمون هست
بله خیلی ایشون فعال شده
-
-
August 15th, 2012, 00:48
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ourweb
شما فکر کنم از این 3 ماه هاش باشی چون اکانتت بسته شده This Account Has Been Suspended اول مشکلات تان را حل کنید و بعد تاپیکت ایجاد کنید .
و اما در مورد تابستانه دوست خوبمون جوان سرور گفتند که اگر کم میشه از توان خود طرف هست من این حرف رو قبول دارم چون واقعا چندتا هستند که اصلا بلد نیستند چطور مشتری مداری کنند .
و اما در مورد شما روز اول که تاپیکت منیج رو زده بودید ساعت 12 پیام دادم ولی اصلا شما نزاشتید حرف بزنم و سریع گفتید وقت ندارم فردا پیام بدید .
نوع رفتار شما درست نیست و اینکه الان هم کمی مشکل خوردید در سرویس دهی و اومدید تاپیکت زدید ببینید بقیه چی میگن
کار هاستینگ رو رها کردم چون وقت اصلا ندارم.
البته تمام مشتری هام رو انتقال دادم با هزینه ی خودم.
هستینگ با روحیه ی من سازگار نیست.
ولی این بحث برای بقیه مفیده.
یه سایت دارم میزنم ایدش کاملا جدیده و هیچ جا ندید منتظرم باشید.
فعلا تا هفته ی دیگه نیستم همتون رو مشهد دعا می کنم.
-
-
August 15th, 2012, 01:03
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ourweb

نوشته اصلی توسط
ourweb
داخل هر صفحه 4 بارش شما هستی بهت پیشنهاد میدم بجای این حرف ها بلد شی 4 تا مطلب اموزشی بزاری که بقیه استفاده کنند نه بیایی تاپیکت بزنی به این صورت پوزش

نوشته اصلی توسط
ourweb
بله خیلی ایشون فعال شده
گیر دادین به این بنده خدا ا فعلا توی همین پیج 3تا ریپلایش خودتون هستید ایشون هم که کالا کار هاستینگ را ول کردن خودشون راحت کردن
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
August 15th, 2012, 01:11
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
گیر دادین به این بنده خدا ا فعلا توی همین پیج 3تا ریپلایش خودتون هستید ایشون هم که کالا کار هاستینگ را ول کردن خودشون راحت کردن

به خدا آدم تو کار هاستینگ پیر میشه
من که طاقت این همه استرس رو نداشتم.
-
-
August 15th, 2012, 01:17
عضو انجمن
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع
قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
-