-
August 14th, 2012, 13:40
عضو انجمن
نظرسنجی در مورد سرویس پارس انلاین
بنده قبلا از سرویس مخابرات و شاتل و هر دوشون در حد قابل قبولی بودند ولی تند تند قطع و وصل می شدند مثلا سرویس 128 با همون سرعت 128 دانلود می کرد نه کتر نه بیشتر
ولی از قطعی هاش ناراضی بودم تصمیم دارم از پارس انلاین سرویس 512 بگیریم سرعت روزانش بین 200-300 هست ( یکی از دوستان داره) و می خواستم اطلاعاتی از این سرویس دهنده اینترنت
داشته باشم مثلا سرعتش در روز ایا افت میکنه ؟
سرعت دانلود شبانه اش چطوریه ؟
کسانی که از این سرویس دهنده خریدد از سرویسشون راضی اند؟
در ضمن من در شهر تبریز هستم
با تشکر اگر تجربیاتتون رو درباره این isp با ما به اشتراک بگذارید
لطفا دلایلتون رو هم در این تاپیک بگید
ویرایش توسط hpnn.wm : August 14th, 2012 در ساعت 13:43
-
تعداد تشکر ها از hpnn.wm به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2012 13:40
# ADS
-
August 14th, 2012, 14:12
عضو انجمن
پاسخ : نظرسنجی در مورد سرویس پارس انلاین
سرعتی که این شرکت ها ارائه میدهند به یک دلیل هست، *سیاست شرکت*
اگه شما سرویس نامحدود 512 بگیرید سرعت شما 60K میباشد و یه مقدار کمی هم تشویقی به شما میخوره مثلا اگه 128 بگرید 16k میتونید دانلود کنید اما با تشویقی میتونید 25K آخرش دانلود کنید،البته این هم به سیاست شرکت مربوطه ولی تشویقی نامحدود کمه. اما برای سرویس های محدود این محدودیت سرعت رو بر میدارند و گاهی سرعت شما با سرویس 128 تا 250 یا بیشتر هم میرسه که به این دلیل هستش: شما با سرعت بالا دانلود بیشتری کنید و حجم شما زود تمام شود و دوباره ترافیک بخرید، معمولا قیمت هر گیگ ترافیک هم خیلی بالا هست و اصلا نمیصرفه، یه راه خوب اینه که شما سرویس نامحدود بگیرید و موقع درخواست اشتراک به شرکت بگید که روی پورت شرکت خودشون adsl بدهند نه از پورت مخابرات، من خیلی از این شرکت ها رو دیدم که گاهی بعضی سرویس ها رو روی پورت مخابرات میدهند که ...
این دلیل قعطی شرکت ها هست
با تشکر
-
تعداد تشکر ها ازalireza.076 به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2012, 14:16
عضو انجمن
اوکی اخه دوست بنده الان که تقریبا ساعت شلوغیه داره با سرعت 250 دانلود می کنه
و تقریبا می شه گفت خوبه ولی در کل می گم اگه کسی شرکت دیگه ای رو می شناسه که بیشتر از این می ده
و یا اصلا دلیلی داره که از پارس انلاین خوشش نمی اد بگه
-
-
August 14th, 2012, 14:27
عضو انجمن
شما ساعت شلوغی رو چند میزارید؟
فکر میکنید از ساعت 8 صبح تا 4 بعد ظهر رو ساعت شلوغی میگند؟
شما به دوستوتن بگید ساعت 1 شب که دانلود رایگان هست دانلود انجام دهدنید اگه سرویس 128 داشته باشند خیلی سعی کنه 16k دانلود کنه و ...
شما در چه شهری سکونت دارید؟
-
تعداد تشکر ها از alireza.076 به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2012, 15:06
عضو انجمن
والا موضوع هم سر همین شبانه و .... هست
در مورد شهرستان هم باید بگم توی تاپیک اول گفتم که توی تبریز هستیم
و در مورد اینترنت هم محدود می گم نه نامحدود
-
-
August 14th, 2012, 15:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alireza.076
شما ساعت شلوغی رو چند میزارید؟
فکر میکنید از ساعت 8 صبح تا 4 بعد ظهر رو ساعت شلوغی میگند؟
شما به دوستوتن بگید ساعت 1 شب که دانلود رایگان هست دانلود انجام دهدنید اگه سرویس 128 داشته باشند خیلی سعی کنه 16k دانلود کنه و ...
شما در چه شهری سکونت دارید؟
فرمودن تبریز,که باز سیاست کاری سرعت دانلود بر میگردد به تعداد مشترکینی که در اون منطقه تحت پوشش هستند!

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
اوکی اخه دوست بنده الان که تقریبا ساعت شلوغیه داره با سرعت 250 دانلود می کنه
و تقریبا می شه گفت خوبه ولی در کل می گم اگه کسی شرکت دیگه ای رو می شناسه که بیشتر از این می ده
و یا اصلا دلیلی داره که از پارس انلاین خوشش نمی اد بگه
معمولا ساعت پر ترافیک زمانی هست که دانلود رایگان است و اکثرا فایلهای خود را برای آن زمان روی دانلود قرار میدهند!
شما نیز سوال کنید که در ساعات که دانلود رایگان است سرعت دانلود به چه صورت است/البته همه جا اینطور نیست که کم باشد ,شاید ضریب نفوذ آن شرکت در منطقه ای کم باشد و دانلود شبانه آن منطقه نیز بالا باشد!
شرکتهای زیادی هستند در این ضمینه اما تجربه چندین ساله ما با پارس آنلاین در ضمینه ارائه خط اینترنت و پهنای باند و سرویس اینترنت از بهترین ها در منطقه ما بوده که میتوان گفت قطعی آن قریب 0 بوده است!
موفق باشید!
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
تعداد تشکر ها از taghi.karimi به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2012, 16:04
عضو انجمن
کس دیگه ای نظر نداره یعنی توی این انجمن فقط 2 نفر از پارس انلاین سرویس دارند ؟
-
-
August 14th, 2012, 16:12
-
تعداد تشکر ها از danitfk به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2012, 20:07
عضو انجمن
اخرش نفهمیدیم خوبه یا بده بابا یکمی مشارکت بکند دیگه !!!!
-
-
August 14th, 2012, 20:21
عضو جدید
من حدود دو سال ازشون داشتم. اوایل خوب بودن.
یه بدی که داره سرویسشون یک دست نیست منظورم اینه که یه چند وقت بده یه چند وقت عالیه. مثلا یه باز آخرای قراردادم بود شبا سرعت رو 250 کیلو بایت یود. (کاش همیشه همین طوری بودن) . تشویق شدم سریع رفتم قراردادمو تمدید کردم. دقیقا بعدش سرعت داغون شد.
الان 2 مگ شاتل گرفتم.
البته یه موضوع مهمی دیگه ای هم هست. این سرعت به تجهیزات مخابرات محلی خودتون هم خیلی بستگی داره.
-
تعداد تشکر ها از arman_2 به دلیل پست مفید