-
August 13th, 2012, 19:59
بازگردانی اطلاعات با پرداخت هزینه
سلام
من یک هاست دانلود از پزشین هویز خریداری کردم اما دیروز خود به خود حدود 1/6 گیگ از فایل هایم خود به خود حذف شد. تیکت گذاشتم میگن نمیتونیم برگردونیم! میگم چک کنید ببینید چرا حذف شدند جواب نمیدن!!!
آیا می توان اطلاعات را برگرداند؟ یا فقط مدیر سرور می تواند این کار را انجام دهد؟ اگر میشود و کسی می تواند انجام دهد هزینه را هم پرداخت می کنم. هاست دانلود با سی پنل هست.
آپلود انواع فایل بر روی سرورهای ابری: ParsLoka.com
امکان آپلود از لینک و افزایش آنی فضا
-
-
August 13th, 2012 19:59
# ADS
-
August 14th, 2012, 00:42
پاسخ : بازگردانی اطلاعات با پرداخت هزینه

نوشته اصلی توسط
webhosts
سلام
من یک هاست دانلود از پزشین هویز خریداری کردم اما دیروز خود به خود حدود 1/6 گیگ از فایل هایم خود به خود حذف شد. تیکت گذاشتم میگن نمیتونیم برگردونیم! میگم چک کنید ببینید چرا حذف شدند جواب نمیدن!!!
آیا می توان اطلاعات را برگرداند؟ یا فقط مدیر سرور می تواند این کار را انجام دهد؟ اگر میشود و کسی می تواند انجام دهد هزینه را هم پرداخت می کنم. هاست دانلود با سی پنل هست.
فقط مدیر سرور اونم با بکاپ میتونه برگردونه.
-
-
August 14th, 2012, 17:45
اگر بک اپ داشته باشین میتونین برگردونین . در غیر اینصورت امکانش نیست . بک آپ گیری هم وظیفه وبمستر هست با این حال بعضی از هاستینگ ها هم بک آپ دارن
-
-
August 15th, 2012, 11:42
مشکل اینه که تمام فایل های من حذف نشده! فقط بعضی فولدرها حذف شده! مثلا یک فولدر داشتم به نام admin داخل این فولدر چندتا فولدر دیگه بود. از این چندتا فولدر فقط بعضی هاشون حذف شده!!! اگر مشکل فنی بود باید یا فولدر admin حذف میشد یا تمام فولدرهای داخل فولدر admin حذف میشدند ولی این گونه نشد!
جالب تر اینه که در دوتا از این فولدرها فقط یک فایل حذف شده و بقیه هستند!!!
آپلود انواع فایل بر روی سرورهای ابری: ParsLoka.com
امکان آپلود از لینک و افزایش آنی فضا
-