نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 88

موضوع: فروش ویژه سرور مجازی با رم 1 فقط 12.900 تومان ماهانه (تعداد محدود)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن دوستان وب آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    280
    تشکر شده در
    213 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی با رم 1 فقط 12.900 تومان ماهانه (تعداد محدود)

نقل قول نوشته اصلی توسط gasem_h نمایش پست ها
    اصا توصیه نمیشه
    من الان 12 روه ازشون سرور گرفتم 6 روزش قطعه رفتم تکیت بدم نمیدونم چی کار کرده نمی تون وراد سایت بشم بعد بهشون تو یاهو می گم سریس من قطعه هر روز یه بهانه میاره
    من جمله از بهانه هاشون :
    ای پی تون بن شده یه ای پی جدید بگیرید ! علت نا معلوم
    تیکیت بدید ما درست کنیم ! سه روز پیش تیکیت داد هنوز جوای دریافت نکردم
    ...
    پورت ارتباطی وی پی ان رو بستن ! دلیل نامعلوم
    پشتیبانی زیره صفر ...
    ..................
    دوست عزیز لطفا برای حرف هاتون سند ارائه کنید !!!!!
    1- شما در یاهو هیچ پیامی جدیدا برای قطعی ندادید !
    2- در سرور آلمان قطعی به دلیل لاک کردن آی پی از طرف دیتاسنتر بود و متن آبیوز هم برای شما ارسال شد پس بهونه نبوده !
    3- شما هیچ تیکتی تا الان در سیستم جدید برای ما ارسال نکرده اید ! در صورتی که ارسال شده مدرک ارائه کنید که تا قبل از این ساعت تیکت ارسال شده ...

در ضمن دوست عزیز مشکلات سرور را تیکت کنید در صورتی که به نتیجه نرسیدید . در انجمن مطرح کنید ...

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    16 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی با رم 1 فقط 12.900 تومان ماهانه (تعداد محدود)

نقل قول نوشته اصلی توسط دوستان وب نمایش پست ها

دوست عزیز لطفا برای حرف هاتون سند ارائه کنید !!!!!
    1- شما در یاهو هیچ پیامی جدیدا برای قطعی ندادید !
    2- در سرور آلمان قطعی به دلیل لاک کردن آی پی از طرف دیتاسنتر بود و متن آبیوز هم برای شما ارسال شد پس بهونه نبوده !
    3- شما هیچ تیکتی تا الان در سیستم جدید برای ما ارسال نکرده اید ! در صورتی که ارسال شده مدرک ارائه کنید که تا قبل از این ساعت تیکت ارسال شده ...

در ضمن دوست عزیز مشکلات سرور را تیکت کنید در صورتی که به نتیجه نرسیدید . در انجمن مطرح کنید ...
    عزیز من شما می خوای ماسمالی کنی بکن
    واسه چی ای پی من بلوکه شه ؟ واسه چی من باید هر دفعه که شما خودتون قطع می کنید من یه ای پی جدید بخرم ؟ واسه چی شما به تیکیت من پاسخ نمی دید ؟ واسه چی شما منو از سایت بن کردید ؟ واه چی من وقتی ایمیل خودمو می زنم تا ریست پسورد کنم میگه همجین ایمیلی وجود نداره ؟ از کجا سند بیارم که شما اکانت منو پاک کردید ؟
    من تو یاهو 24 ساعت انلاینم و هرچی بهتون پیام دادم شما جواب نداید و الان میگید مدرک بیار ! واقعا به خاطر 17 هزار تومن اینقدر لایه من لای می کنی !
    وقتی بهتون می گم تو یاهو سرور من قطعه می گید برو تیکیت بده رفتم تیکیت دادم من از سایت بن کرید جنبه کاری ندارید انجام ندید سرور منو بر می داری به یکی دیگه می فروشی بعد می گی شما بلوکه شدید اخعه این چطور بلوکه هست که میشه رموت کرد ولی نمیشه لوقین شد ! من هنوز موندم اون ای پی اولی که به من دادید الانم به یکی دیگه فروختید ماله من بود یا نه ؟ من پولشو داده بودم پس چرا به یکی دیگه فروختید به من می گید ای پی بلوکه شده بعد برمیدارید به یکی دیگه می فروشید اگه خواستی برو لوق یاهو رو ببین همونایی که با من چت کردی اونم مدرک واسه تو
    کلا بگو پولو پس نمیدم اینقدر هم کندی بازی در نیار و دبه نکن

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)