-
March 27th, 2009, 15:50
هاست ASP.net
سلام:
اگه ممکنه هاست ASP.net ارزون قیمت به من معرفی کنین که بدون دردسر هم باشه. میخوام مجموع هاست و دومین بیش از 30-35 تومان نشه. ترجیح میدم که ورژن asp.net بالای 2.5 باشه.
راستش تا الان هر هاستی رو که امتحان کردم دردسر زیاد داشته و بعضی زمان داون بودن حتی جواب تلفن رو هم ندادند. واقعا ممنون میشم شرکتی رو معرفی کنین که خدمات مناسب بدون دردسر داشته باشه.
ممنون
Corticalsam
-
-
March 27th, 2009 15:50
# ADS
-
March 27th, 2009, 16:16
مدیر کل
پاسخ : هاست ASP.net
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2009, 16:24
سلام
اصولا سرور ویندوز دردسر زیاد دارد ولی شرکت های زیادی هاست ویندوز دارند اگر علاقه داشتید به این لینک هم یک نگاه بندازید .
http://nikanhost.com/page.php?p_info=Host&p_id=2
ویرایش توسط Nikan : March 27th, 2009 در ساعت 16:36
-
-
March 27th, 2009, 16:29
مدیر کل
Not Found
The requested URL /inc/pages/host.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.8b mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.8 Server at nikanhost.com Port 80
Warning: include(inc/pages/right_menu_host.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/nikania/public_html/page.php on line 566
Warning: include(inc/pages/right_menu_host.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/nikania/public_html/page.php on line 566
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'inc/pages/right_menu_host.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/nikania/public_html/page.php on line 566
Warning: include(inc/pages/right_box2_host.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/nikania/public_html/page.php on line 592
Warning: include(inc/pages/right_box2_host.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/nikania/public_html/page.php on line 592
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'inc/pages/right_box2_host.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/nikania/public_html/page.php on line 592
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
-
-
March 27th, 2009, 16:37
شرمنده اشتباه در لینک بود ببخشید. اصلاح شد.
-
-
March 27th, 2009, 18:03

نوشته اصلی توسط
m4$t3r
سلام:
ممنون از راهنماییتون. قیمتهای این شرکت خیلی خوب هستند فقط میخواستم بدونم که آیا شما باهاشون کار کردین؟ آیا شما سرورهاشون رو تست کردین؟
ممنون
-
-
March 27th, 2009, 19:04
مدیر کل

نوشته اصلی توسط
corticalsam
سلام:
ممنون از راهنماییتون. قیمتهای این شرکت خیلی خوب هستند فقط میخواستم بدونم که آیا شما باهاشون کار کردین؟ آیا شما سرورهاشون رو تست کردین؟
ممنون
من خودم باهاشون کار نکردم
ولی شناخت کافی روی مدیریتش دارم
تایید میکنم اگه میخوای بگیری سرویس دهنده خوبی هست
ارتباط مستقیم با من :
-
تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید
-
April 2nd, 2009, 00:56
عضو انجمن
سایت ما رو هم ببین بد نیست ....
-