ارائه هاست پربازدید | سامانه پیام کوتاه
Yahoo ID: masterphp_com | Email : meysam_ka@yahoo.co.uk | Phone : 09197243104
سلام
دوستان کسی این افزونه جدید دیه که میشه
اکانت خود مشتری بسازه را داره ؟؟؟
من جدیدا چنا دیدم
ویرایش توسط ir2seda : August 11th, 2012 در ساعت 12:48
نه من با جی پال کار میکنمشاید شما دارید از ماژول قدیمی فرستنده استفاده میکنید. منم قبلا همین مشکل رو به وفور داشتم اما وقتی که نسخه جدید فرستنده رو نصب کردم دیگه مشکلی پیش نیومده
لینک دانلود ماژول از سایت FerestandeAPI.com
http://ferestandeapi.com/files/ferestande-freer.zip
این مشکل خود اسکریپت
با سلام
از شما براي مشاهده و پاسخ دادن به اين مطلب دعوت بعمل مي آيد
بخشي از مطلب به شرح زير است
با سلام خدمت تمامی مديران سايت هاي فروشگاهي و پذيرندگان درگاه هاي رابط تراكنش آنلاين
در كل بايد گفت هر درگاه رابط تراكنش آنلاين براي خودش يه مزيت و يه معايبي داره
مثلا از نگاه من چند مورد از مزايا و معايب اصلي درگاه هاي رابط تراكنش آنلاين را مي توان به موارد زير اشاره كرد
............
ادامه مطلب را در لينك زير بخوانيد
ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات - صفحه 23
با تشكر
.
.
.
سلام به تو دوست من » قويترين سامانه هوشمند پيام كوتاه با پنل رایگان + افزونه ها
جهش در فروش كالا و خدمات با پيامك تبليغاتي ـــــــ bartarnovin.ir ـــــــ تغيير را احساس كنيد
یکی از مشکلاتی که امیدوارم حل بشه.
تشخیص تکراری بودن کارتهاست ! و البته قابلیت پاک کردن بعد از ***** کردن کارتها که در حال به درستی کار نمیکنه.
چرا این مشکل این اسکریپت حل نمیشه.
وقتی یک تراکنش ناقص باید اطلاعات رو سیتم ثبت بشه تا بشه ستل کرد نه اینکه زنگ بزنیم پشتیبانی بانک بگیریم.
سلام دوستان من اسکریپت رو نصب کردم دیتابیس میزبان رو زدم local host یک دیتا بیس ایجاد کردم و یوزر و پس دادم و تمام مراحلو انجام دادم ولی نمیدونموارد مدیریت نمیشه چه کار کنم ؟ و دیتا بیسی که ساختم چیزی توس نیست مگهنباید چیزی داخلش باشه ؟
Index of /
اینم سایت ببینید
اگر کسی از دوستان می تونه این اس***یپت رو ویرایش و سفارشی کنه به من پی ام بده( تاکید اصلا کار گرافیکی و ظاهری نیست کار برنامه نویسی هست و اصلا ربطی به ظاهر سایت نداره)
دوستان مشکل اینکه بعد از پرداخت اطلاعات فیلد رو به صورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نشون میده چی هستش؟
دوستان لطفا کمک کنید ممنون میشم من وقتی میخوام پیکربندی سایتو انجام بدم میزبان رو localhost میزنم ولی وارد مدیریت نمیشهو دیتا بیسی که ساختم خالی باید چه کار کنم ؟
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)