-
August 13th, 2012, 16:45
عضو جدید
پاسخ : cms با سئو بالا
سلام و عرض ادب . سالهاست که سی ام اس های مختلف رو با هم مقایسه میکنند . و سئوال معروف : وردپرس یا جوملا ؟ پرسیده میشود ..خدمتان عرض کنم که هرکدام از اینها مزیت ها و کاستی های دارند .پس بهترین راه انتخاب سی ام اس با توجه به موضوع سایت میباشد . برای سایت های دانلود وب لاگ یا (انتشار مطلب بهر نحو )یا موضوعات مشابه مثل موزیک ..وردپرس پیشنهاد میشود انهم نه بعلت اینکه سی ام اس های دیگرمشکل دارند یا بخاطر سئو بلکه بخاطر اینکه مدیریت سایت ساده تر هست .در باره سئو هم خدمتان عرض کنم اینگونه نیست که سایتهای که بروی جوملا یا دروپال هستند جلوتر یا عقب تر از وردپرس قرار گیرند و اگر شما نمونه های دیدید بخاطر فاکتورهای دیگری بوده نه خود سی ام اس . الگوریتم گوگل پاندا برای رتبه بندی سایت شما از 2 فاکتور page authority و Domain authority
استفاده میکند ( امتیاز و اعتبار دامنه - امتیاز و اعتبار صفحه مورد نظر ) و پس امتیاز دهی محل صفحه شما رومشخص میکتد . نحوه این امتیاز دهی هم فاکتور هایی دارد که خدمتان عرض کنم هیچکدام به نوع سی ام اس شما ربطی ندارد
ویرایش توسط IranDream : August 13th, 2012 در ساعت 16:47
-
تعداد تشکر ها از IranDream به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2012 16:45
# ADS
-
August 13th, 2012, 16:49
عضو انجمن
وردپرس بهترین هست . یقین داشته باشید جواب گو خواهد بود . البته باید یک حرفه نیز تغییراتی رو به اون بنده ( استفاده از قالب + افزونه های کاربردی پرکاربرد)
خیلی از این سایتهایی که روزانه شما میبنید از وردپرس و جوملا و ... استفاده کرده اند .
سیستم و طراحی اختصاصی هم خوب هست اما هزینه و وقت لازم رو باید براش بزارید .
از سیستم وردپرس استفاده کنید بعد سایت شما جواب گو بود تغییر سیستم دهید . (الکی کلی هزینه نکنید بعد جواب نگیرید)
انشالله کارتون بگیره .
-
تعداد تشکر ها از mehdisr به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2012, 18:12
عضو انجمن
اگر میخواید هر روز پست بزنید وردپرس برای وبلاگ گزینه خوبی هست.
دروپال و جوملا هم برای طراحی سایت خوب هستند.
-
تعداد تشکر ها از H0sseiN به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2012, 19:47

نوشته اصلی توسط
H0sseiN
اگر میخواید هر روز پست بزنید وردپرس برای وبلاگ گزینه خوبی هست.
دروپال و جوملا هم برای طراحی سایت خوب هستند.
جوملا بیشتر مورد استفاده شرکت ها و ارگان ها هستش . ( گرچه اگر من یه روزی بخوام برای یه شرکت سایت طراحی کنم بازم بهش وردپرس رو پیشنهاد میکنم )
-
تعداد تشکر ها از mosili به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2012, 02:10
عضو انجمن
دروپال به نظرم گزینه خوبی است. بدون هیچ تغییری clean url (یعنی تیتر در آدرس) را ساپورت می کند. به علاوه افزونه های فراوانی مثل page title برای بهبود seo دارد. البته با وردپرس هم همین قبلیت ها را می توانید داشته باشید. به علاوه توجه کنید که cms به طور معجزه آسا برای شما seo خوبی ایجاد نمی کند. اصل محتوای ارزنده ای است که تولید می کنید و برای دامنه تان اعتبار می آورد. بقیه موارد فرع قضیه هستند.
-
تعداد تشکر ها از dude به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2012, 02:16
عضو انجمن
طبق گفته خودتون بیشتر سایت ها از سیستم نویک استفاده می کنن به خاطر راحتی کار و سرعت عمل برای انجام کارهای بروز رسانی و ... اما این سیستم و تمامی سیستم ها مدیریت هیچ کدوم کامل نیستند و هر کدوم یه جا کار لنگ میزنه . اگه برای شما سئو سایت خیلی مهمه می تونید از وردپرس استفاده کنید که هر کاری که دوست داشته باشید می تونید روش پیاده کنید . ولی اگه براتون سیستم عضویت و امتیاز و تالار آماده هم مهمه می تونید از نیوک استفاده کنید که این ویژگی ها بصورت پیش فرض در سیستم فعاله
-
تعداد تشکر ها از rezarostami به دلیل پست مفید