سلام
بلاخره بعد از یک هفته تلاش نسخه جدید میهن لایسنس دیروز رونمایی شد.
لطفا نظرتون رو در مورد قالب جدید بگید، اگر هم متوجه مشکلی در قالب یا کدها شدید ممنون می شم اطلاع بدید
با سپاس
راه اندازی نسخه جدید میهن لایسنس
پ.ن: ان شالله که قالب ریپ نشه![]()
سلام
بلاخره بعد از یک هفته تلاش نسخه جدید میهن لایسنس دیروز رونمایی شد.
لطفا نظرتون رو در مورد قالب جدید بگید، اگر هم متوجه مشکلی در قالب یا کدها شدید ممنون می شم اطلاع بدید
با سپاس
راه اندازی نسخه جدید میهن لایسنس
پ.ن: ان شالله که قالب ریپ نشه![]()
ویرایش توسط AriyaDownload : August 11th, 2012 در ساعت 17:54
سلام
آورین خیلی بهتر شده
نمیدونم چرا اینقد به اسلایدشو اونم از نوع خرکیعلاقه داری یکم جمع و جورترش کن
آخرش نماد اعتماد رو هم گرفتی آورین
پ ن : هیچی ولشکن![]()
خیلی بهتر شده !
قبلا مثل بلاگ بود ...
راست میگه دیگه ، اسلایدر چرا اینقدر بزرگه ؟!
HORMOND -Coming Soonفقط پیام خصوصی
خیلی خوب شده ، زیباست ..
یک سوال : این نماد که گرفتید موقت .. به چه صورت هست ؟ گرفتنش رایگانه ؟ مالیت باید بدی ؟
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
توی سون خیلی زیبا هستش اسلاید
باید یک عالمه مدارک بفرستید و با یک افراد ... سره و کله بزنید
همین ...
خیلی بهت گیر می دن، مخصوصا به سایتت
گرفتنش رایگان هست ولی خوب رک بگم پدرت در می یاد تا این نماد رو بگیریبرای من 3-4 ماه زمان برد
الان این موقت هست من باید دوباره مدارکی رو که ارسال کردم باید مجدد یک فتو به صورت فیزیکی براشون ارسال کنم
دوستانی که نماد کامل رو هم داشتن می گن از پلیس نمی دونم چی چی برای تحقیق می یان و از این حرفها
زیبا ؛ جادا ؛ مطمئن
خیلی قشنگ شده
بــوکمارک شـــد![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)