یه پیشنهاد برادرانه!!
سروری که CXS Exploit scanner و Litespeed رو با هم نداشته باشه معمولا امنیت جالبی نداره (چون می دونم الان دوستان فروشنده میان اعتراض می کنن، هر کی خواست می تونم با یه اکانت تست هر سایتی روی سرورش که خود شخص بخوادو بیارم پایین!)
پیشنهاد من اینه که این دو مورد با هم باشن
امنیت هیچ وقت 100 % نیست اما این شرایط خیلی امن تره!!
شما رو کدوم سرور این دو تارو با هم داشتی که دیدی امنیتش بالاست ؟؟
cPanel/WHM
Redhat/CentOS/CloudLinux Linux v5/6
Apache v2+
ClamAV daemon process, for virus scanning
Mod_security v2+, to enable upload script scanning (not supported for litespeed, nginx, etc. - only Apache v2+)
Pure-ftpd, compiled with --with-uploadscript for ftp upload scanning
csf, if you want pure-ftpd IP address blocking
شرکت امن افزار دریا (دریا هاستینگ) با بیش از 6 سال سابقه فعالیت در حوزه میزبانی وب | دارای رک اختصاصی و نمایندگی دیتاسنتر کلوجیکا |دارای نماد اعتماد الکترونیک | تلگرام : Daryahosting@
host97.ir
اگه یه مثال کافیه این خدمت شما!!
جفتشو با هم داره
لایت اسپیدش که مشخصه اونم می تونید بپرسید
كساني كه افر دادند يعني امنيتشون 100 درصده؟
امنيت صد در صدر رو هر كسي تضمين كنه بايد به كارش شك كرد!!!
خودتون هم بهتر از هر كسي ميدونيد اگر امنيت 99.99 هم تضمين كنيد اون 1 صدم درصد هم سرور رو ... ميده
اين دوست عزيزمون هم اگر سرور به اصطلاح امنيت بالا ميخواد و همه چي هم ميدونه بهتره بره از سرورهاي رتبه بالا ايران مثل پارس ديتا بگيره كه يك گيگ رو ميده 290.000 تومان !!!
پیشنهاد من .: Secure Host :. هاست امن - سرور امن - فضای امن - هاستینگ - ثبت
من خودم از ایشون سرویس دارم
واقعا سرورهای امنی دارند
و خودشون واقعا اطلاعاتشون کامل هست تو این زمینه
دوست عزیز اینجا نمیشه دنبال (شرکتی ) گشت که بگه سرور من امن هست حداقلشم تضمین نمیکنن اگر هم مشکلی پیش بیاد میذارن پای خودت (منظورم همه نیست حالا به خودتون نگیرید)
انتی شلر روی بیشتر سرور ها نصب نیست به دلیل هزینه بالا
انتی شلر روی سرور شرکت های مطرح نصب هست و مشتری خوب و لازم خودشونو دارن (البته لازمه بگم قیمت هاشون با توجه به خدمتی که دارن انجام میدن بالاست ) به نظر من حقشونه
و این شرکت ها سرورشون کافیگ لازمو داره
شاید اسپم باشه . و از آغاز کننده تاپیک عذر می خواهم.
به طور حتم نمی توان این موضوع را جمع بست.به تمام سرویس دهنده ها .زیرا با apache نیز می توان خیلی بهتر پیکربندی امنیتی را پیاده سازی نمود.
من می تونم یک اکانت در اختیار شما قرار دهم جهت بررسی .در صورت تمایل یا در همین تاپیک و یا در پیغام خصوصی مطرح نمایید.
ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
My Crime Is My Advisory . Hacking Is The Best But Security Is The First
The Best Secure Hosting in Iran http://SecureHost.ir
جهت تماس در شبکه IRC :mHUB.HIRCNetwork.com#Linux@Secure_Host
اگه یه سرویس حرفه ای میخوای میتونی سه سری به ما بزنی: NetBaran Host: Host and Domain Registration: Network and IT services
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)