با سلام
خدمت دوست وهمکار گرامی خودم
چون اینحا درست نیست من اسم شرکت بزرگ نام ببرم نمی تونم بگم .ولی شما در نظر بگیر اینگونه شرکت ها در ابتدای کارشون یک ساختمان مجهز دارند(دفتر فروششان مشخص است) و همان در ابتدای کار 20 تا کارمند استخدام میکنند-حالا شما فکر میکنید هزینه این ساختمان و پول کارمندان را از ابتدا از کجا می دهد؟خب مشخص دیگه سرمایه اولیه شرکت خب معلومه قیمتاشو از ما بالاتر میده وکیفیتش بهتره-پس همه این پولو از مشتری نگرفته در ابتدا و به مورور زمان درآمد کسب میکنه-اصلا کلا هاستیگ شغل فوق العاده پر هرینه ایی هست وبازدهی بلند مدت دارد نه کوتاه مدت.ا
کنه؟
در مورد اونایی هم که با واسطه خرید میکنن باید بگد دیگه الان هرکی از خانواده قهر میکنه یه مستر یا ویزا داره-یا حتی میتونه پی پال استفاده کنه-حالا جرا خودش خرید نمی کنه؟چون اصلا نمی تونه با پشتیبا نی اونجا ارتباط پیدا کنه وصحبت کنه-چون زبان بلد نیست
دلیل دگه هم این که واسش ارزون تر در بیاد و زیاد هزینه صرافی نکنه و .......
قبول دارم کارمن دارن نگفتم ندارن ولی خیلی کمه زیاد نیست
ما ایرانی ها عادت داریم تا میخوایم یه کالا رو یقایسه کنیم زود وسریع خودمونو با آمریکا مقایسه میکنیم ومیگیم ببین این کالای ایرانیه و این کالای آمریکایی-می بینی کیفیتو؟
بابا به خدا اروپا خودشو با آمریکا مقایسه نمیکنه که ما میکنیم-به نظر من استفاده از دیتا های ایرانی دیگه کم کم داره صرفه پیدا میکنه وباد رفت به سمت اونا.حالا نظر دوستان چیه؟لطفا نظر بدین
بازم عذر میخوام اگه پر حرفی کردم در بین دوستان