-
August 12th, 2012, 01:43
عضو انجمن
پاسخ : قیمت ها رو زیاد کنیم یا نه؟!

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
مشکل خود ما سرویس دهنده ها هستیم چرا که خطرناکترین راهرو واسه قیمت گذاری انتخاب کردیم یعنی قیمتگذاری بر اساس رقابت این نوع قیمت گذاری راه رفتن لبه تیغه
والا این سوال منم هست یک سرو به بازار های خدمات دیجیتالی بندازین کاسبیاشونو نگاه کنین من چند وقت پیش یک اداپتور میخاستم تا چند وقت پیش 40 تومن بود شده 120 تومن !!!
ایا فروشنده ضرر میکنه؟؟ نه واقعا چه بساتی هست خیلیا راه انداختن ؟؟
چرا هیچ وقت مدیران نمیان اینجا نظر بدن ؟؟ این انجمن مدیر داره
ما قیمت رو افزایش دادیم هیچ دل خوشی هم از بعضی از یوزرای اینجا نداریم والا بلا اصلا درجه 10 باشه دیتاسنترتون رم 1 زیر 30 تومن اشتباه هست الکی دارین وقتتون رو میزاریم هرچیزی اصولی داره مدیران اینجا هم که خودشونو زدن به بیخیالی فک کنم قبل این اقدامات افزایش قیمت قبلش تکلیفمون رو با اینجا روشن کنیم چون اگه بزرگان انجمن انقدر بی تفاوت باشن که تنهایی نمیشه کاری کرد
ما خیلی دوست داشتیم اینجا بیشتر بحث اموزشی باشه تا این داستان ها ولی دیدم اینجا محیطش اینشکلی از اول بوده و کاریش نمیشه کرد
مدیران گرامی : لطفا نیم نگاهی به این نوشته ها داشته باشید شما مدیر هستین لطفا مدریت خودتون رو نشون بدین !!!
فروشندگان عزیز : کسانی که سرور ارزون میفروشن توجه داشته باشند این نوع فروش متاسفانه الان دیگه ریست بزرگی هست چون مشتری واسه ارزونیتون میاد بعد کافیه یکم گرون کنید سریع میره پیش کسه دیگه پس وقت خودتون رو الکی باطل نکنید این تجربه خیلی از ما هاست و نیازی به توضیح اضافه نداره یکم از شرکت های معروف یاد بگیرین رم 1 رو میده 85 هزار تومن
من نمیگم انقدرمم بالا بدین ولی خوشم میاد به کار خودش احترام میزاره یک سری مشتری داره که دنبال کیفیت هستن و مجبور نیست 20 تا سرور بگیره پرش کنه یکی دو تا میگیره هم پشتیبانی راحت تر داره هم اینکه خیالش راحته فردا یوزراش به خاطر افزایش قیمت پا نمیشن برن جای دیگه
موفق باشید
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل:
info@mizbanaval.com
-
تعداد تشکر ها ازmizbanaval به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2012 01:43
# ADS
-
August 12th, 2012, 01:52
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mizbandownload
والا این سوال منم هست یک سرو به بازار های خدمات دیجیتالی بندازین کاسبیاشونو نگاه کنین من چند وقت پیش یک اداپتور میخاستم تا چند وقت پیش 40 تومن بود شده 120 تومن !!!
ایا فروشنده ضرر میکنه؟؟ نه واقعا چه بساتی هست خیلیا راه انداختن ؟؟
چرا هیچ وقت مدیران نمیان اینجا نظر بدن ؟؟ این انجمن مدیر داره
ما قیمت رو افزایش دادیم هیچ دل خوشی هم از بعضی از یوزرای اینجا نداریم والا بلا اصلا درجه 10 باشه دیتاسنترتون رم 1 زیر 30 تومن اشتباه هست الکی دارین وقتتون رو میزاریم هرچیزی اصولی داره مدیران اینجا هم که خودشونو زدن به بیخیالی فک کنم قبل این اقدامات افزایش قیمت قبلش تکلیفمون رو با اینجا روشن کنیم چون اگه بزرگان انجمن انقدر بی تفاوت باشن که تنهایی نمیشه کاری کرد
ما خیلی دوست داشتیم اینجا بیشتر بحث اموزشی باشه تا این داستان ها ولی دیدم اینجا محیطش اینشکلی از اول بوده و کاریش نمیشه کرد
مدیران گرامی : لطفا نیم نگاهی به این نوشته ها داشته باشید شما مدیر هستین لطفا مدریت خودتون رو نشون بدین !!!
فروشندگان عزیز : کسانی که سرور ارزون میفروشن توجه داشته باشند این نوع فروش متاسفانه الان دیگه ریست بزرگی هست چون مشتری واسه ارزونیتون میاد بعد کافیه یکم گرون کنید سریع میره پیش کسه دیگه پس وقت خودتون رو الکی باطل نکنید این تجربه خیلی از ما هاست و نیازی به توضیح اضافه نداره یکم از شرکت های معروف یاد بگیرین رم 1 رو میده 85 هزار تومن
من نمیگم انقدرمم بالا بدین ولی خوشم میاد به کار خودش احترام میزاره یک سری مشتری داره که دنبال کیفیت هستن و مجبور نیست 20 تا سرور بگیره پرش کنه یکی دو تا میگیره هم پشتیبانی راحت تر داره هم اینکه خیالش راحته فردا یوزراش به خاطر افزایش قیمت پا نمیشن برن جای دیگه
موفق باشید
منم با شما موافقم ولی 85000 فکر نمی کنید یکم زیاده؟
علم بهتر است یا ثروت؟ ، هیچکدام فقط ذره ای معرفت !
-
تعداد تشکر ها از par30webhost به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2012, 01:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
par30webhost

دقت فرمایید بعدش نوشتم :من نمیگم انقدرمم بالا بدین
اگه خاستین ادرسشم بهتون بدم خودتون برین ببینین
موفق باشید
ایمیل:
info@mizbanaval.com
-
تعداد تشکر ها از mizbanaval به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2012, 01:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
par30webhost

نه عزیز شما خوده XLhost رو نگاه کن :
Shared Dual Intel Xeon 3.0Ghz |
15GB HDD |
1024MB RAM |
2 |
500GB Transfer |
$49 |
این آفر رو داره میده!!!
49 تومن رو در 2200 هم ضرب کنی میشه 100 هزار تومن!!!
-
تعداد تشکر ها از DreamServer به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2012, 01:58
عضو جدید
لطفا در مورد اینکه چرا تو تابستون فروش کم شده توی این نظر سنجی شرکت کنید و نظرتون رو بگید.
http://www.webhostingtalk.ir/f175/55656/
-
-
August 12th, 2012, 02:03
عضو انجمن
سلام
دوستان ببینید به همگی میگم ومنظورم شخص خاصی نیست چرا همش قیمت های خودمونو با شرکت های بزرگ مقایسه میکنید؟
اونا اگر قیمت بالا میدن واسه اینه کیفیت میدن -پشتیبانی شبانه روزی 24 ساعته دارن-20 تا کارمند دارن واسه پاسخ گویی-خودشون خرید میکنن نه با با واسطه-مسلط به زبان هستن- حالا خدایی چند در صد از ماها که اسممون وب مستر ه اینا رو داریم؟
ماشالله تعداد افراد واسه پاسخ گویی از 2 نفر تجاوز نمیکنه؟ با واسطه خرید میکنیم چون زبان بلد نیستیم-پشتیبانی 24 ساعته فقط روی کاغذ هست دیگه-به نظر من استفاده از دیتا های ایرانی دیگه کم کم داره صرفه پیدا میکنه وباد رفت به سمت اونا.
بازم عذر میخوام اگه پر حرفی کردم در بین دوستان-اگه نظری دارین بگین حوشعال میشم- ممنون
-
تعداد تشکر ها از hamedmabdi به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2012, 02:10
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hamedmabdi
سلام
دوستان ببینید به همگی میگم ومنظورم شخص خاصی نیست چرا همش قیمت های خودمونو با شرکت های بزرگ مقایسه میکنید؟
اونا اگر قیمت بالا میدن واسه اینه کیفیت میدن -پشتیبانی شبانه روزی 24 ساعته دارن-20 تا کارمند دارن واسه پاسخ گویی-خودشون خرید میکنن نه با با واسطه-مسلط به زبان هستن- حالا خدایی چند در صد از ماها که اسممون وب مستر ه اینا رو داریم؟
ماشالله تعداد افراد واسه پاسخ گویی از 2 نفر تجاوز نمیکنه؟ با واسطه خرید میکنیم چون زبان بلد نیستیم-پشتیبانی 24 ساعته فقط روی کاغذ هست دیگه-به نظر من استفاده از دیتا های ایرانی دیگه کم کم داره صرفه پیدا میکنه وباد رفت به سمت اونا.
بازم عذر میخوام اگه پر حرفی کردم در بین دوستان-اگه نظری دارین بگین حوشعال میشم- ممنون
درسته ولی اونا اونقدر درآمد دارند که 20 تا کارمند استخدام کنند. البته شرکت ها مگه کارمند ندارند ؟
کی گفته با واسطه خرید می کنیم ؟ من و خیلی ها مستقیم خرید می کنیم.
اونایی هم که با واسطه خرید می کنند دلیلش زبان نیست نداشتن ویزا کارد و این چیزا برای خرید مستقیم هست.
-
-
August 12th, 2012, 02:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamedmabdi
سلام
سلام خدمت شما
من نمیدونم شما چند وقته تو این کار هستین ولی از تعداد پستاتون فک کنم تازگیا اومدین تو کار
خود من حدود 4 میلیون تومن تو این 3-4 سال خرج کردم تا هاستینگ راه انداختم
4 ساله تو خرید و فروش و ... تحربه دارم
شرکت های بزرگ والا تا اونجا که ما دیدیم جمعا زیاد زیاد 5 تا ساپورت دارن نه 20 تا !!!!
من و خیلیا مثل من کسانی بودیم که با پایه قوی اینکار شروع کردیم کسانی بودیم که چیزایی رو تو بازار تحلیل میکردیم از لحاظ قیمت که فکرشم نمیتونین بکنین
ما به کار خودمون به وقت خودمون به مشتریمون احترام میزاریم
شما ایا برای کارتون اهمیت نمیدین؟
کار ما شب و روز نداره مخصوصا این مدت تا 4 صبح به شخصه خودم هستم پای نت
تعطیلی هم نداره و مرخصی هم نمیتونیم به خودمون بدیم !
ایمیل:
info@mizbanaval.com
-
تعداد تشکر ها از mizbanaval به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2012, 02:21
عضو دائم
به نظر من ، 5 تا ده هزار تومان کافی هست، چون انصافا دلار میره بالا یه هفته اما دوباره میاد پایین ، ثابت گرون نشده ...
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2012, 02:24
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mizbandownload
سلام خدمت شما
من نمیدونم شما چند وقته تو این کار هستین ولی از تعداد پستاتون فک کنم تازگیا اومدین تو کار
خود من حدود 4 میلیون تومن تو این 3-4 سال خرج کردم تا هاستینگ راه انداختم
4 ساله تو خرید و فروش و ... تحربه دارم
شرکت های بزرگ والا تا اونجا که ما دیدیم جمعا زیاد زیاد 5 تا ساپورت دارن نه 20 تا !!!!
من و خیلیا مثل من کسانی بودیم که با پایه قوی اینکار شروع کردیم کسانی بودیم که چیزایی رو تو بازار تحلیل میکردیم از لحاظ قیمت که فکرشم نمیتونین بکنین
ما به کار خودمون به وقت خودمون به مشتریمون احترام میزاریم
شما ایا برای کارتون اهمیت نمیدین؟
کار ما شب و روز نداره مخصوصا این مدت تا 4 صبح به شخصه خودم هستم پای نت
تعطیلی هم نداره و مرخصی هم نمیتونیم به خودمون بدیم !
یه شرکت یا شخصی که کلی خرج می کنه داره هم به مشتری و هم به خودش احترام می ذاره.
من قبل از خرید سرور 3 سال تحقیق کردم و تمام آموزش های لازم رو گرفتم. و الانم می بینید من و 3 تا از همکارام در بخش پشتیبانی تا الان آنلاینیم و همین الان کار 2 تا مشتری رو راه انداختیم.
-