-
August 11th, 2012, 16:06
پاسخ : New SMS Module For WHMCS

نوشته اصلی توسط
sardarn
سلام
مگه نمی گید دی کد کردید؟پس برای چی می خواهید ایشون دیکد شده بهتون بده
اسپم نکنید . روی صحبت نمن با خود استارتر تاپیک هست دوست عزیز . این ماژول توسط من 100% دیکد شده بدون هیچ مشکلی .
من مستندات خواستم که بر حسب نیازم ماژول رو تغییرات اعمال کنم توش و برای صباپیامک استفاده کنم .
اگر ایشون بفرمایند که راضی هم نیستند . خب مشکلی نیست .
بیخیال میشویم
موضوعی خیلی مهمی هم نیست
-
-
August 11th, 2012 16:06
# ADS
-
August 11th, 2012, 16:17
-
تعداد تشکر ها از sardarn به دلیل پست مفید
-
August 11th, 2012, 20:44

نوشته اصلی توسط
sardarn
سلام
مستندات فنی رو ضمیمه کردم جاهایی که آدرس سایت گذاشته باید به آدرس persiansms.info تغییر بدید.ایشون هم از همین استفاده می کنند.من این مستندات رو از خودشون گرفتم.برای استفاده از سیستم دیکد شده سون هم می تونید توی سایت vornahost.com تیکت بزنید وازشون اجازه بگیرید
سلام مجدد .
مستندات خوبی بود . وواقعا عالی .
فقط اگر میشه اصل ماژول vornahsot هست کجا هست . اونجایی که منبع ماژول بوده رو معرفی کنید و اگر میشه اصل ماژول رو اینجا قرار بدید بنده اصل رو داشته باشم تا تغییرات رو اعمال کنم
اگر موفق بشم برای چندین هزار کاربر صباپیامک بصورت رایگان ماژول پیامک WHMCS رو منتشر میکنم ...
ممنونم از کمک هاتون یک دنیا
-
-
August 11th, 2012, 21:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rpserver
سلام مجدد .
مستندات خوبی بود . وواقعا عالی .
فقط اگر میشه اصل ماژول vornahsot هست کجا هست . اونجایی که منبع ماژول بوده رو معرفی کنید و اگر میشه اصل ماژول رو اینجا قرار بدید بنده اصل رو داشته باشم تا تغییرات رو اعمال کنم
اگر موفق بشم برای چندین هزار کاربر صباپیامک بصورت رایگان ماژول پیامک WHMCS رو منتشر میکنم ...
ممنونم از کمک هاتون یک دنیا
سلام
من یه بار می خواستم برای یک سیستمی که داشتم سامانه ارسال پیامک بذارم.توی سایت ورنا هاست(که متعلق به آقای باستانی همون مالک پرشین اس ام اس هست)تیکت زدم که مستندات فنی برای ارسال پیامک رو می خواهم.اون ها هم دقیقا همین فایل هارو دادن.اگه می خواهید برای صبا پیامک تنظیمش کنید باید از اونا در خواست مستندات فنی کنید تا بهتون بدن بعد با توجه به اون ماژول رو ویرایش کنید.مستندات فنی صبا پیامک رو بذارید شاید بتونم کاری کنم.در ضمن از آقای باستانی برای دیکد کردن سیستم شون هم اجازه بگیرید اگه موافقت کردن بعدش بگید
-
-
August 11th, 2012, 22:00

نوشته اصلی توسط
sardarn
سلام
من یه بار می خواستم برای یک سیستمی که داشتم سامانه ارسال پیامک بذارم.توی سایت ورنا هاست(که متعلق به آقای باستانی همون مالک پرشین اس ام اس هست)تیکت زدم که مستندات فنی برای ارسال پیامک رو می خواهم.اون ها هم دقیقا همین فایل هارو دادن.اگه می خواهید برای صبا پیامک تنظیمش کنید باید از اونا در خواست مستندات فنی کنید تا بهتون بدن بعد با توجه به اون ماژول رو ویرایش کنید.مستندات فنی صبا پیامک رو بذارید شاید بتونم کاری کنم.در ضمن از آقای باستانی برای دیکد کردن سیستم شون هم اجازه بگیرید اگه موافقت کردن بعدش بگید
سلام مجدد
من به وب سرویس صبا پیامک بصورت کامل آشنا هستم
هیچ مشکلی نیست . بنده سمپل کد هارو میخواستم و بدونم چطور هستش که خیلی مفید بود . واردم به این موضوعات
من فقط ماژول رو میخوام
اون اقای باستانی که شما میگید ، ماژول رو در اختیار نمیذاره تا سامانه نداشته باشیم ؟
آدرس یا ایمیل ایشون رو میفرمایید تا در ارتباط باشم ؟
ممنون
-
-
August 11th, 2012, 22:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rpserver
سلام مجدد
من به وب سرویس صبا پیامک بصورت کامل آشنا هستم
هیچ مشکلی نیست . بنده سمپل کد هارو میخواستم و بدونم چطور هستش که خیلی مفید بود . واردم به این موضوعات
من فقط ماژول رو میخوام
اون اقای باستانی که شما میگید ، ماژول رو در اختیار نمیذاره تا سامانه نداشته باشیم ؟
آدرس یا ایمیل ایشون رو میفرمایید تا در ارتباط باشم ؟
ممنون
اگه کاری شون دارید توی vornahost.com تیکت بزنید.ماژول چی رو می خواهید؟مستندات دو طرف رو که دارید این ماژول رو هم که دیکد کردید.فقط مونده یه سری لینک و کد رو توش تغییر بدید.
البته یه کار دیگه مونده.توی سایتشون ازشون اجازه بگیرید که ماژول شون رو نال کنید.
-
-
August 11th, 2012, 22:48

نوشته اصلی توسط
sardarn
اگه کاری شون دارید توی vornahost.com تیکت بزنید.ماژول چی رو می خواهید؟مستندات دو طرف رو که دارید این ماژول رو هم که دیکد کردید.فقط مونده یه سری لینک و کد رو توش تغییر بدید.
البته یه کار دیگه مونده.توی سایتشون ازشون اجازه بگیرید که ماژول شون رو نال کنید.
شما فرمودید این دوستمون که این تاپیک رو زده ماژول ورناهاست رو زده تغییر داده برای خودش .
من گفتم اگر بشه اصل ماژول رو بگیرم بهتره .
این که دیکد شد و صد البته مشکلی نداره
ولی اون کجا سورس اصلی دستت باشه . این تغییر کرده . ممکنه همچین کامل نباشه
در مورد نال سازی
من نمیخوام نال کنم . چون لایسنسی وجود نداره . انکریپشن هم ionCube خفن که نیست . 4 بار gzflate base64 شده که هرکسی میتونه دیکد کنه
من فقط میخوام اوپن سورس مطالعه کنم و ماژول رو تنظیم کنم
همین
-
-
August 12th, 2012, 00:51

نوشته اصلی توسط
sardarn
من ماژول آقای باستانی رو ندارم که .
-
-
August 12th, 2012, 03:30
عضو دائم
پست اول لینک ماژول هست دوست عزیز..
تاپیک فروش هست نه ساپورت و آماده سازی ماژول جدید و بحث های حاشیه ای ...
-
-
August 12th, 2012, 03:31
عضو دائم
برای خود ماژول راهنما و داکیومنتی وجود نداره.
اگه کد ها رو متوجه می شد با توجه به همون نیاز هاتون رو برطرف کنید.
-