سلام دوستان .
من يه کاربر تازه واردم و به قول شاعر : ما به اين سايت نه پی حشمت و جاه آمدهایم __ از بد حادثه این جا به پناه آمدهایم !
غرض از مزاحمت : من يه فروم دارم که مدت 2 ساله که فعاليت ميکنه . در اين مدت چند بار اين سايت با اختلال مواجه شده که بدترين شکل ممکن آن از 2 هفته پيش شروع شده ...
زماني که سايت من روي سرورهاي شرکت نت افراز بود چندين بار سايت دان شد که بعدا شرکت نت افراز گفت که بخاطر حملات سنگين ddos از نوع udp flooding است و بخاطر اينکه به سايت هاي ديگه آسيب نرسه عذر ما را خواستند !
ناچارا بکاپ سايت را در سرورهاي شرکت هاست دي ال قرار داديم که در کمتر از 1 ساعت سايت دان شد و هاست دي ال هم گفت که حملات سنگين ddos شده که آنها توان مقابله با آن را ندارند ( مستندات موجود است )
براي بار سوم مجبور شديم سايت را به آشيانه هاست منتقل کنيم ..... باز هم همينجوري شد !
براي بار چهارم سايت را به وندا هاست منتقل کرديم ........... باز هم همينجوري شد !
براي بار پنجم سايت را رجيران منتقل کرديم که فعلا چند ساعتيه که دوام آورده هرچند که طبق آمار سايت https://my.pingdom.com در اين 5 ساعت گذشته سايت ما 4 بار دان شده ...
و اين را ميدانم که اين بار هم دوام نمياره ...
لازم به توضيح است که سايت من يک انجمن است که از سيستم my bb استفاده شده که براي اينکه به خود فايلهاي سايت شک نداشته باشم آنرا به بالاترين نسخه ارتقاء داده ام و تمام پلاگين ها را هم حذف کرده ام و .... اما باز هم مشکل من حل نشده !
طبق گفته چندين شرکت هاستينگ اين دان شدن سايت بخاطر حملات بسيار سنگين ddos است که تماما از خارج از کشور است !!!
در اين رابطه پرونده قطوري هم در پليس فتاي تهران تشکيل داده ام که موضوع در حال پيگيري است .
.
.
.
حالا درخواست من از شما دوستان اينه که چه هاستي بگيرم که جوابگوي اين کار باشه ؟ يا اصلا ممکن هست که اشکال از جاي ديگه باشه ؟
هرگونه راهنمايي شما دوستان را به ديده منت ميپزيم .