من خودم سالها با این مشکل مواجه بودم یک نوع حمله هست به نام zombie که یک تروجان در سطح جهان بین کاربران اینترنتی پخش شده و به یک سرور اصلی وصله که مدیرش هم سایت داره و این سرویس رو متاسفانه اجاره میده!!!! بعد اتفاقی که می افته اینه که سایت یعنی ای پی که شما بهشون بدید بعد از پرداخت هزینه شروع میشه از هزاران کاربر در سطح جهان که در حال حاضر انلاین هستند به سایت مورد نظر پاکت میفرسته که مثلا برابر با درخواستی که به یک سرور سایت بزرگ مثلا فیسبوک ارسال میشه اتفاقی که می افته کلا پورت مثلا 1 گیگی سرور طرف کاملا پر می کنه و دان میشه و به سرور هم برسه cpu پر میشه و دان میشه! خود بنده با 10 ها دیتاسنتر هاست فروش وی پی اس فروش کار کردم نتونستن جلوشو بگیرن عملا چون که هیچ راه تشخیص نداره چون اصلا به سرور نمیرسه و همون پر کردن پورت کافیه که سایت شما از دسترس خارج و در نهایت به سرور برسه cpu فول بشه در نهایت مگر 4 تا راه داره : 1- فایروال سخت افزاری روی سرور اضافه کنید که هزینه اون خیلی بالاست و برای شما به صرفه نیست! 2- از شرکت cloudflare سرویس بگیرید که هزینه اونم ماهانه 200 دلار هست که بازم بصرفه نیست! 3- روی اینترانت ایران سایت رو بیارید بالا که کلا دیگه گوگل نمی تونه سایتتون رو ایندکس کنه و رتبه و .... کلا داغون میشه و سایت بعد یک ماه باید ببندید 4- امـــــــــــا این راه رو خودم کشف کردم بعد از میلیون ها تومان هزینه و وقت صرف کردن و بسته شدن سرور بخاطر ddos و از دست دادن اطلاعات و ... اگــــــــر خواستی بگو بهم برات با هزینه مناسب اوکی می کنم.موفق باشید.