دوستان دیگه کسی این مشکل را داره؟کسی راه حلی سراغ داره ؟
من هنوز نصب نکردم ولی فکر میکردم نسخه قبلی را بدون مشکل میتونم نصب کنم!![]()
دوستان دیگه کسی این مشکل را داره؟کسی راه حلی سراغ داره ؟
من هنوز نصب نکردم ولی فکر میکردم نسخه قبلی را بدون مشکل میتونم نصب کنم!![]()
من بیشتر نسخه هارو نصب کردم اما اجازه نمیده کاری انجام بدید و میگه که باید آپدیت بشه به نسخه جدیدشمن هنوز نصب نکردم ولی فکر میکردم نسخه قبلی را بدون مشکل میتونم نصب کنم!![]()
آپدیت هم میکنی 14روزه میشه
والا نمیدونم
منم منتظر راه حل هستم...
کسی نیست یک راه حلی بگه ؟
اگه راه حلی نداره مشکلی نیست
ولی حداقل یک اسکریپت تو مایه های همین لایوزیلا معرفی کنید
ممنون
منتظریم![]()
یک ورژن قبل از اینکه لایسنس دار بشه رو میشه بگید چه ورژنی هست ؟
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
فکر کنم 4.1.0.2 باشهیک ورژن قبل از اینکه لایسنس دار بشه رو میشه بگید چه ورژنی هست ؟
اما دوست عزیز نصب نمیشه
یعنی نصب میشه
اما موقعی که بخواین کار کنید باهاش میگه که باید آپدیت بشه
آپدیت هم که میشه 14 روزه میشه
پس بهترین نسخه که بشه ازش استفاده کرد و بروز هم باشه تقریبا چه ورژنی هست ؟
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
این رو امتحان کنید....
ویرایش توسط shivahost : January 3rd, 2014 در ساعت 01:01
اینم ورژن قدیمی است
و کار نمیکنه
هنوز کرکش نیومده ؟
در پست های قبل گفتم ورژن قدیمی نصب میکنم
میگه آپدیت کنید و در غیر این صورت اجازه نمیده باهاش کار کنیم
وقتی آپدیت میشه میگه 14 روزه است:|
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)