واقعا خجالت نمیکشید؟ پول از طریق حواله رسیده حالا دنبال پول هستی از مردم بگیری بیشتر داشته باشی؟ مگر مسخره بازیه که مستر کارت اد شده مگه ایرانه؟
حق داری جایی زندگی میکنی که تا حالا از اینها ندیدی من که ازت سرور ندارم الان اگر داشتم با یک شکایت از شما و نداشتم شرکت شما کاری میکردم که دیگه اینجوری کلاهبرداری نکنی
دوست عزیز اگه خورده حساب شخصی دارید لطف کنید با همون یوزر اصلیتون بیاین پست بدید!!
نه اینکه برید یوزر جدید بسازید و از ترس بن شدن از واژه ی کلاهبرداری استفاده کنید
جناب موسوی آدم شریفی هستن و اینجور حرف زدن ها از اعتبارشون کم نمیکنه!
مورد بعدی هم اینه که دنبال آشوب نباش!مشکل حل شده!به جای مردم تصمیم نگیر
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
من مشخصاتی که مربوط به شماست رو ایمیل کردم، بیشتر از این هیچ موردی به شما تعلق نخواهد گرفت. مشکلتون رو خودتون باید حل کنید، بنده عهده دار مشکلات شما نیستم چون : http://www.webhostingtalk.ir/f11/411...tml#post513384
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
دوستان پیشنهاد میکنم همه دوستانی که از این اقا خرید کردند یک تاپیک بزنند من شخصا دنبال کارشون میفتم و از طریق همه شما به دلیل معامله غیر قانونی این اقا شکایت میکنم.من فردا با دوستان در پلیس فتا مشورت میکنم که واقعا بفهمم یک ادم 22 ساله که هیچ مدرکی نداره شرکتی نداره واقعا میتونه بیاد اینطور معامله کنه و کلاهبرداری یا نه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)